Teo2784 - Hackintosh Zone Jump to content

Teo2784

Members
  • Content count

    6
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Teo2784

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. nvidia 560 TI not recognized

    After installation I need to type all this stuff becouse if i don t,Mavericks doesn t start. -s fsck -fy mount -uw / grafix backup all reboot after this,i can start to use maverick but i know that I need to install the graphics kext that I remove before.How can I know which is the right one on the backup directory?
  2. nvidia 560 TI not recognized

    when I install the 10.9.3 update I can t boot the OS anymore...after the apple logo and the loading,the black screen appear and I don t know what to do...
  3. nvidia 560 TI not recognized

    This is my configuration CPU intel Core i5 750 MB ASUS P7H55-M PRO Grapgics Card NVIDIA GeFORCE GTX 560 TI RAM 4 GB DDR3 please give me a solution to the problem
  4. nvidia 560 TI not recognized

    Please Guys help me
  5. Hi guys!!!i follow the video by Niresh to install Maverics.Everithing has gone fine except a thing.My video card isn't recognized by Maverycs and from the mac information it give that I have a 3 MB video card.What can I do?
  6. Hackintosh Mavericks

    Hi guys.This is my configuration: Intel Core I5 750 2.67 GHz socket 1156 LGA (QuadCore) ASUS P7H55-M PRO 4 GB Ram DDR3 NVIDIA GeForce GTX 560 TI 2 GB After the installation my system reboot and when i boot from the hd where I installed Maverick,the apple logo appear and load for a while...after that...ALL BLACK.Please guys help with this!!!
×