Masi5192 - Hackintosh Zone Jump to content

Masi5192

Members
  • Content count

    6
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Masi5192

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

432 profile views
  1. Yosemite Public Beta Hackintosh

    Why is it called Beta 1 in the Appstore? Is it like Developer Preview 1 or is it like DP 4 or even better?
  2. https://www.hackintosh.zone/file/418-macpwn-usb-installer-for-os-x-yosemite-developer-previews/ Will there be an Upadate for the Developer Preview 4? Or just the new Public Beta?
  3. First Boot Problem

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/34824256/2014-07-27%2022.26.27.jpg I get this Problem if copying FakeSMC.kext directly in the installer with Terminal during first boot after install
  4. First Boot Problem

    The Problem is not the Installation. The Installation runs perfectly. And installs with no errors . But the first Boot AFTER the Installation does not work Then I get all the failures
  5. First Boot Problem

    Did not work I get errors trying is it not in MacPwn included? The Backup https://dl.dropboxusercontent.com/u/34824256/2014-07-22%2013.35.16.jpg
  6. First Boot Problem

    Hey I installed succesfully OS X Yosemite 10.10 Beta 3 on my Notebook But when I want to boot it after the install for the first time it just shows me a gray screen and I can move my Mouse. Nothing else. The installation was no problem at all. Maybe a bit lagging with mouse and so on. But no problem to start. directly booted only Boot Tag "kext-dev-mode=1". I tried Clover and Chameleon. both same results. Notebook Name: Schencker P502 Pro CPU: Intel Core i7-3720QM - 2,60 - 3,60GHz 6MB 45W "Ivy Bridge" Graphic: NVIDIA GeForce GTX 680M 4096MB GDDR5 | TDP: 100W (NOT WORKING IN MAVERICKS) Intel HD 4000 (NO PROBLEM IN MAVERICKS) RAM: 16GB (2x8192) SO-DIMM DDR3 RAM 1600MHz CORSAIR Vengeance SSD: 512GB SATA-III SSD Crucial RealSSD M4 (CT512M4SSD2) WLAN: Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 OS: 1st Windows 8.1 64bit 2nd Mavericks 3rd fresh Install of Yosemite Beta 3 with MacPwn 1.4 MacPwn config: https://dl.dropboxusercontent.com/u/34824256/Bildschirmfoto%202014-07-22%20um%2013.20.39.png ----------------------------------------------------------------- Direct boot (only kext-dev-mode=1) hangs in the middle https://dl.dropboxusercontent.com/u/34824256/2014-07-22%2012.12.43.jpg ----------------------------------------------------------------- booting with "-s kext-dev-mode=1" fsck -fy mount -uw / https://dl.dropboxusercontent.com/u/34824256/2014-07-22%2012.22.52.jpg /dev/rdisk0s4 (NO WRITE) goes on and says somewhere FakeSMC.kext wrong permissions https://dl.dropboxusercontent.com/u/34824256/2014-07-22%2013.41.43.jpg But I can not fix them Tried this: 1. fsck -fy 2. mount -uw / 3. chmod -R 775 /kexts/FakeSMC.kext 4. chown -R root:wheel /kexts/FakeSMC.kext 5. cp -R /kexts/FakeSMC.kext /System/Library/Extensions/ 6. kextload -v /System/Library/Extensions/FakeSMC.kext 7. cp -R /volumes/MacPwn/kexts/’FakeSMC.kext’ /Volumes/Y/System/Library/Extensions resultet in this: https://dl.dropboxusercontent.com/u/34824256/2014-07-22%2013.05.49.jpg ----------------------------------------------------------------- Booting with "-v kext-dev-mode=1" FIRST This for a second https://dl.dropboxusercontent.com/u/34824256/2014-07-22%2012.25.29.jpg THEN This https://dl.dropboxusercontent.com/u/34824256/2014-07-22%2012.25.43.jpg Can move mouse here but nothing else happens Waited more than ten minutes removed USB Mouse etc nothing worked ------------------------------------------------------------------
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.