Martin Mi�ulka

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Martin Mi�ulka

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. ok i fixed the problem with yes > /dev/null but i think i will get back to 10.8.5, maybe there`s not problem like this
  2. Hey guys! I have just installed Mavericks 10.9.0 and got everything working out of the box. My ATI Hd5670 was detected as HD 5000 but VRAM is 1024(thats okay), sound is Voodoo, when i want to watch a video on youtube/facebook, it goes like 5 sec without any problems, and then it starts to get laggy and stuttery. What should i do ? thanks! I have enabled Quartz GL in osx86 tools + replaced mach_kernel with https://www.hackintosh.zone/file/94-amd-10910911092-kernel-with-sse3-and-opemu/ Thanks guys !
  3. Hey all ! im trying to get my hackintosh working, i can get to the installation, but it is very,very, very slow, until i move the mouse. I have to keep my mouse moving to get the pc working normally. specs: Amd Phenom X4 965 BE 3,4GHz MSI 760G p43FX 8GB DDR3 1600MHz Sapphire HD5670 GDDR5 1GB Thanks for the help !
  4. Hey ! I just got to the installation, but the welcome screen, or that language screen is really laggy until i move the mouse. When im moving my mouse it is okay, but when i stop it's laggy again. flags i tried amd64 -v GraphicsEnabler=No/Yes
  5. Hello guys ! I am kinda new to this forum, but i would like to ask, if i can run OS X Mavericks on my spec ? I have desktop AMD Phenom x4 965 BE 3.4 GHz 8GB DDR3 1600 MHz Sapphire HD5670 1GB GDDR5 MSI 760G P43FX I always really wanted to try Mac, so I would like to know if i can dual boot with windows ? Like windows on 1 partition and Mac on 2nd one ? is that possible anyhow ? Also i want HDMI Audio working, cuz im sometimes watching movies on my TV Thanks alot guys !!