gameus

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gameus

  • Rank
    Newbie
  1. Perhaps you can help me. I've been trying all night. I've installed maverick 8 different times trying out different things and different boot flags. My Specs: AMD Phenom II x4 CPU M5A99X EVO Asus Motherboard with UEFI GTX 660ti GPU 32GB RAM My Problem:I can get Mavericks to boot up after installing just fine, but I can't get past the welcome screen. The system freezes everytime I try to set it up. I first thought my mouse and keyboard weren't working, but then I made it as far as "Finding a Network" and "Creating a User" and when I made it there, the spinning loading circles both froze. And everytime I try booting into safe mode (-x) I get the apple logo with a ban circle (circle with a slash through it) right on top of the apple and then proceeds to load forever. I've tried both amd and amd64 for launching the Niresh Installer and both times they've installed just fine and booted into Mavericks just fine, but the setup screen still froze. I've tried a combination of numerous flags USBBusFix=yes PCIRootUID=0 cpus=1 -x (this just doesn't work at all and when combined with -v it says "still waiting for root device") I've tried customizing the install numerous ways, installing graphics, removing graphics, removing laptop touchpad kext and enabling other boot options. And everytime the welcome screen just freezes. Nothing changes it. I finally used the -v flag and booted up normally, the setup screen freezes and I get this error. panic (cpu 2) *some mumbo jumbo) No HPETs available incorrect cpu configuration. Something along those lines. The only HPET option in my motherboard is HPET Enabled/Disabled. And it is indeed on. So is AHCI.
  2. Just as the title suggests, I can't access anything past page 1, whether it's a board or a topic. It just reloads me back to the first page everytime I try to change pages. (Sorry if this is in the wrong section, didn't know where else to post)
  3. Perhaps you can help me. I've been trying all night. I've installed maverick 8 different times trying out different things and different boot flags. My Specs: AMD Phenom II x4 CPU M5A99X EVO Asus Motherboard with UEFI GTX 660ti GPU 32GB RAM My Problem:I can get Mavericks to boot up after installing just fine, but I can't get past the welcome screen. The system freezes everytime I try to set it up. I first thought my mouse and keyboard weren't working, but then I made it as far as "Finding a Network" and "Creating a User" and when I made it there, the spinning loading circles both froze. And everytime I try booting into safe mode (-x) I get the apple logo with a ban circle (circle with a slash through it) right on top of the apple and then proceeds to load forever. I've tried both amd and amd64 for launching the Niresh Installer and both times they've installed just fine and booted into Mavericks just fine, but the setup screen still froze. I've tried a combination of numerous flags USBBusFix=yes PCIRootUID=0 cpus=1 -x (this just doesn't work at all and when combined with -v it says "still waiting for root device") I've tried customizing the install numerous ways, installing graphics, removing graphics, removing laptop touchpad kext and enabling other boot options. And everytime the welcome screen just freezes. Nothing changes it.