bungieke

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bungieke

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 11/20/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgium Borgloon
  1. hmmmm... As far as i am right now, i reinstalled everything using 1CPU in the customize menu. Now it doesn't freeze anymore, i can enter my Apple ID, username, password, but now the spinning wheel hangs at "creating account"....
  2. Hello, I'm a real newbie to this, read alot of articles and got my 8gb stick bootable, installed without any problems Niresh Mavericks onto my desktop PC. After the installation process, it asks me the country, my Apple ID, ... everything looks normal, but suddenly it freezes. Wether i'm typing, using the mouse or not, it freezes. So i booted in verbose mode, and then when it freezes i see the reason why it freezes. Appears to be that my CPU's are incorrectly configured. Strange that i didn't change anything in my bios, and the installation ran perfectly, when it boots up, sometimes i can even enter my Apple ID, recognizes it, so internet is also working, Also, the picture is very nice and sharp, so i don't think it would be related to the graphics. but then it freezes again. I'm using an ASUS mainboard (P5G41T-M) with Intel Pentium R Dual Core processor at 2.50Ghz FSB speed: 800MHz Cache L1 64kb Cache L2 2048kb CPUID 1067A (Sorry if this is too little information to give, but then again, i'm a real newbie in this thing.) I've also read that the bios has to be configured to set the CPU to 64bit. This option is NOT there. This machine boots a 64bit win7 perfectly, so i really can't figure out what can be causing the problem. Any help? hoping the details i gave are sufficient. I'll upload a picture with the error message. (don't understand a single thing of what it means, only the above: No HPETs available... CPU(s) configured incorrectly) PS: In my entire bios, i can't find anything concerning HPETs PS2: It doesn't let me upload pics, (error 301) so the pics with my screenshots are here: http://users.telenet.be/bungie-elektro/Mavericks/ ` Please someone help me out