Ahmed_TBD

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ahmed_TBD

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. i have same issue Ga-Z97x-UD3H i5-4590
  2. hi every one sorry to bother u in my issue and sorry for my english first i will tell u my build and what i did and then what the issue exactly GA-Z97X-UD3H i5-4590 3.3 Kingston ram 8gb HDD 1tb PSU CX750M no graphics card or any thing else i did the instlation process of 10.9.0 from my usb and thanks god every thing goes ok and booting is ok but with delay around 55s from starting PC until the login after that i just use Multibeast for kext then i update to 10.9.4 and also every thing ok booting working the thing i did for make the booting work is using the flag -x without it the mac take ages and didnt give me the login menu so i use -x and change the chameleon file and put the -x in the Kernal Flags any way its work and the screen resolution work fine with FHD screen the 2 issue i have after every thing work 1 - no sound 2 - no external HDD or USB are working i try to format the flash in these format exFAT - FAT - FAT32 and nothing work in the disk utilites i got the USB there with the gray color which mean its not mounted i try mossssssssst of solution i found in google about solving the mount issue and nothing work every time i want to mount it its say cannot mount this disk one of my friend call me from 2h and say when he had mac before he got a program with one of his HDD and let him open all USB format and flashes without issue but he didnt remember the name of that program but i didnt find any thing about this !! now my second issue in booting i make 3 partition on my HDD Mac Os X ~ 200gb Win ~ 290gb Linux ~ the rest i put my Win usb and install it on the Win partition and it ask me to format it first then after formating the partition i install the win8.1 after its work when i restart or start my PC its go directly to the Win 8.1 login its dont give me the message that ask for which OS i want to boot i hope there is solution for this issue now i use a program called AOMEI to move the Win OS to another HDD so i can have 2 separate HDD each one with different OS maybe this will solve the issue if i didnt get the help or a solution for my issue waiting u guys and thanks