Dominik Ridder - Hackintosh Zone Jump to content

Dominik Ridder

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dominik Ridder

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. 10.9.0 / 10.9.4 doesn't boot anymore. Installation also fails

    Problem solved... It was my new wireless keboard and mouse... I unplugged them and everything worked fine again. Cheers Nik
  2. 10.9.0 / 10.9.4 doesn't boot anymore. Installation also fails

    I can't boot from your installation disk, so this guide is useless for me. i tried replacing the kext with MacDrive and set permissions from Windows 7 but that didn't help much. Still hangig at "RTC: Only single RAM bank (128 bytes)". Same with 10.9.0, 10.9.4 and the installation disk. see here: http://postimg.org/image/p39vkjfln/ Thanks Nik
  3. Hi there! I'm running Mavericks 10.9.0, 10.9.4 and Windows 7 on my Computer. Motherboard: M5A78L-M LX Graphics: Geforce GTX460 Everything was running fine but since the last shutdown I can't boot anymore. It doesn't boot 10.9.0, it doesn't boot 10.9.4 and also the Install DVD doesn't boot anymore. Boot stuck at the following message: "IOAPC Version 0x20" ... After pressing a key this appears: "FakeSMC: [Fatal] failed to initialize SMC device Error" I tried to boot installation disc but with the same result. If I use -v only, then I get "RTC: Only single RAM bank (128 bytes) Any idea what happened or how to fix the problem? Thanks a lot Nik
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.