vicx25

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vicx25

  • Rank
    Member
  • Birthday 12/25/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. i worked with -F and then again after kext installation it didnt work. may b some issue with my hdd. i will partition it again and will start over.. thankyou deepak and all.
  2. thanks but it did not worked for me..
  3. Chameleon
  4. i dont know about hackintosh much.. how to check it?
  5. yes. its is in sys/lib/exten/fakesmc.kext.. am i right?
  6. hi all, im stuck after successfull installation of yosemite. im uploading the pic with -v. i have also tried npci=0x2000, npci=0x3000 and -x . but nothing worked. please help me
  7. hi all, im stuck at hackintosh zone logo with bar after installation. im uploading the pic with -v. i have also tried npci=0x2000, npci=0x3000 and -x . but nothing worked. please help me
  8. tell me what to do??
  9. Motherboard: Intel DG41WV Cpu Processor: Core 2 Duo , 2.93 GHz , Model: E7500 Memory (RAM): 4 GB MHz DDR3 Graphics: ATI Radeon HD 5670 1GB DDR5 (Powercolor) Storage: 500 GB Hitachi Sata Mac os x Version: Os X 10.9 (Niresh)
  10. Hii , i have installed maverick on my pc and its working fine except one thing that i want to use my 5.1 speakers with it. i tried to use audio MIDI setup but it is showing only 2 rear ports ( Line-Out and Line-In ) not showing 3rd port.. My FR , FL and RR RL are working but Sub and centre is not working.. how to fix.. all cables are connected and it is working on windows 7
  11. my maverick is not booting itself.. i have to boot via usb mavericks install drive
  12. hii .. do i have to install multi beast after installing maverick on my pc?