fchung0712 - Hackintosh Zone Jump to content

fchung0712

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fchung0712

  • Rank
    Newbie
  1. Graphic, WiFi and Sound problems on AMD A10

    Is your bluetooth working (If you have bluetooth)? As well as this, is your brightness on full? if your bluetooth is working, the Mac OS cannot control the amount of power going to it (So I have noticed). This eats up a lot of power. If your brightness is on full, there are drivers to fix it (if I am correct) I installed on a Lenovo Y40, and I am able to get 2 hours, but the brightness is extremely low. Sound, try the MultiBeast drivers, and if they do not work, get MacPois0n, and use the HDAEnabler v2.8.5 (If I remember correctly, that is the name). If that does not work, use the Audio layout 3, also from MacPois0n. Display memory, I think your graphics are not installed right, but correct me if I am wrong... Are you booting up in safe mode? If you are, then I think the display memory is always wrong (or at least mine was wrong as well). If your wifi chipset is from Intel, there are no wifi drivers for it. Only broadcom, and I forgot what the other one was. Are your graphics lagging in anyway? My Y40 just broke, and I am getting a refund. I am planning to buy a better laptop (Asus X550DP) and I want to know if the graphics work beforehand If they don't work, I have found another laptop anyway
  2. Laptop instantly reboots when trying to install?

    Thank you so much!!!!!!! xpcm-free worked on my Lenovo Y40! I am installing right now, but I don't know if it will boot yet... My old PC didn't boot after installing, so I will see what happens
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.