Erwin Weber - Hackintosh Zone Jump to content

Erwin Weber

Members
  • Content count

    6
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Erwin Weber

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. R7 250 (OC 2GB) - No kext loaded

    Please, i need urgent help with this matter! Does anyone have an ideea? First time I installed Mavericks: everything was functional, but somehow i lost "System Reserved". I reinstalled windows 8.1 and than mavericks again. Since then, no matter how i reinstall mavericks or how i install or modify the kext, mac refuses to load the video card properly.
  2. R7 250 (OC 2GB) - No kext loaded

    anyone?
  3. R7 250 (OC 2GB) - No kext loaded

    Now i've noticed that somtimes my keyboard and my ethernet dosen't work. My specs are: MSI M5A97 LE R2.0 AMD FX 6300 (3,5ghz x 6core) Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3 1866MHz CL10 MSI AMD Radeon R7 250 OC, 2048MB, DDR3, 128bit HDD WD Blue, 1TB, 64MB, 7200rpm, SATA 3
  4. Hi! I succesfuly installed Niresh Mavericks 10.9. Everything is working except the video card. I have a R7 250 OC with 2gb (the usual r7 250 has 1gb), i found a kext for 10.9 (http://www.hackintoshosx.com/file/4109-newfastest-109-amd-r7-250-lastest-driver/), installed it with kextwizard and than repaired permission and cache s/l/e. I booted with GraphicsEnabler=No and than with Yes and ... nothing. I've also looked at the package contents and checked the Device ID and it is as it should be. What can I do? Many thanks in advance !!! Display: Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x8 VRAM (Total): 3 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x6610 Revision ID: 0x0000 Kernel Extension Info: No Kext Loaded Displays: Display: Resolution: 1024 x 768 Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes
×