gatgat23

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gatgat23

  • Rank
    Newbie
  1. I was already thinking about buying a Sapphire Radeon HD 7750 1GB/GDDR5. I will buy it around February or March. Working Out of the Box? EDIT: I want 7750 as I can't change my Power Supply as of now, and newer cards need a better power supply. Also it is the cheapest card I can get that can play some new games in Windows. In which I'll dual boot. (Removed Linux Mint.)
  2. Default resolution is now giving me 1600x1200 after I successfully installed Chameleon. When I tried to use "Graphics Mode"="1366x768x32", it is using 1024x768. So, no chance on this integrated graphics?
  3. I tried to do that but I don't know what kexts I'm going to edit. Nor what framebuffer I have. Can you help me?
  4. I managed to solve my boot problem. Now, any help on my display?
  5. Yes. Using the 1st option that says something like: "Recommended. Windows and OS X on 1 disk."
  6. I need help on my display and the boot0:done. (boot0:done, not boot0:error.) It can't seem to load the Chameleon.
  7. I managed to install Mavericks on my PC. Here's my specs: MSI 760GM-P23 (FX) AMD Athlon II X2 250 3.00 GHz 2GB PQI DDR3-1333 ATI Radeon HD 3000 (Integrated) I already have Windows 8.1 and Linux Mint in my 1TB disk. And I installed OS X on the same disk with already 7 partitions. Partitions layout: disk0s1 = System Reserved disk0s2 = Windows NTFS <--- C: drive. disk0s3 = Windows NTFS <--- D: drive. Where my main files are. disk0s4 = Start of Extended Partition. disk0s5 = Linux Mint. disk0s6 = Linux Swap Space. disk0s7 = OS X. What I did was: [*]Boot to Niresh-Mavericks with the boot flags: amd -v [*]Thought it was stucked on "[AGPM Controller] unknownPlatform;" but it booted after a while. [*]Went to Disk Utility to erase the partition where I'm going to install OS X. [*]Default kexts/and other options on Customize. (Didn't changed anything.) [*]Installing... [*]After installation, I got boot0:done. [*]Booted the installed OS X using USB with the flags: GraphicsEnabler=No -v (I can't manage to boot with GraphicsEnabler=Yes.) [*]Sounds/Ethernet are okay. Problems: I need help on my display as I'm stucked with the resolution of 1024x768. I also need help with the boot0:done. I already tried reinstalled Chameleon, Chimera and even manually installing their binaries didn't help. If you need more information, just ask. Thanks.