cannon_dt - Hackintosh Zone Jump to content

cannon_dt

Members
  • Content count

    8
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cannon_dt

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Need help with my Ethernet post install

    Really sad that I am unable to get help on this anywhere......
  2. Need help with my Ethernet post install

    Is there some other information I should provide? I really need help with this as there is no information I am able to find that pertains to this, only expert advice can see me through this.
  3. Need help with my Ethernet post install

    Managed to attach the file, the kext I used is attached. AppleRTL8169Ethernet.kext.zip
  4. Need help with my Ethernet post install

    1186 4300 lspci from my Linux box: 02:07.0 Ethernet controller [0200]: D-Link System Inc DGE-528T Gigabit Ethernet Adapter [1186:4300] (rev 10) The kexts that I tried did have this. I tried putting it into IONetworkingFamily plugins folder and directly under /S/L/E folder, both did not work. (I do not know how to attach the kext in this post) Another thing to mention is that I missed the "Customize" with my install - I guess the defaults worked for me. The boot flags I use now are GraphicsEnabler=No npci=0x3000 USBBusFix=Yes busratio=16 cpus=1 Should I put these into the chameleon plist in the Extra folder or should I redo the installation?
  5. Hi, I managed to resolve this with a Linux live cd and 'chroot'ing into /dev/sda. A direct grub-install did not work from a live cd
  6. Hi, I managed to get my Mavericks up and running on my AMD machine and all is well except for internet. My LAN port got fried recently and ever since I have been using a D-Link DGE-528T ethernet PCI card. While this works OOB on my Linux machine I am unable to get this working on my Hackintosh. I have tried so many things but nothing seems to work. 1. I disabled my on board LAN controller on my BIOS but that did not help. 2. I tried several RTL8169 Kexts from the internet but that too did not work. I put them into my S/L/E and into my IONetworkingFamily/Plugins folder but no dice Whatever I do my hackintosh says that there are no PCI cards connected, I am completely stumped and I got no ideas, so please help me out. This is the only thing left for me to do on my mavericks setup, so I request you experts to lend me some advice Peace Ananth
  7. Can I get some help on a similar issue? I managed to get niresh installed and upon reboot I end up straight on a boot0:error. My system had a working Linux mint installation and I had modified my grub to boot into my Mac OS. My problem is that I am not even able to get to the grub. So does niresh overwrite my existing grub of Linux? Is the solution for this problem too the same? Ananth
×