xcodexif - Hackintosh Zone Jump to content

xcodexif

Members
  • Content count

    14
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xcodexif

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. GeForce 9300GE and black screen

    Ok, The problem is solved. I just had to update OSX to the last version using the combo update. Acceleration and full resolution are fully supported using apple unmodified drivers and an injector.
  2. GeForce 9300GE and black screen

    I tried nearly everything, but nothing more. So I decided to buy a graphics card. Which one do you think is the best, for less than 20€ (not new of course) and for 2D graphics only. I thought about the GT610. Does it works easily on niresh ? Thanks in advance
  3. GeForce 9300GE and black screen

    Ok, so I will test any combination of graphics cards, graphics card BIOS, drivers, EFI strings/Injecters and Mavericks versions.
  4. Monitor Turns off after apple logo

    Try with ​GraphicEnabler=No
  5. Sorry, but the Intel HD 2000 is not supported. You can use any recent and decent nVidia graphics card. I don't know if it's possible easily with an ATI card.
  6. GeForce 9300GE and black screen

    Ok, we tried to use the <device-properties> key in the boot.plist using the OSX86Tools generator and I was able to reach to full resolution and have the card name in "About my Mac", without NVInject. But still no acceleration... Idea ?
  7. GeForce 9300GE and black screen

    In my case, my system stops running because the hard drive stops immediately to make noises. I think this problem is nForce related, because I have a friend who has the same problem with a 8800GT. We are trying currently to inject by hand properties in Nvidia drivers. Any idea ?
  8. GeForce 9300GE and black screen

    Ok, now it work much better ! I tried lot of injectors but only one worked : NVInject I have now the full resolution and my 9300GE with its VRAM are recognized. But... I have, for the moment, no graphic acceleration. The are some artifacts too on the screen. How can I solve this ? Thanks in advance
  9. GeForce 9300GE and black screen

    I just checked with a nVidia GeForce 8800 GT, but nothing more : still the black screen on all outputs. Thanks in advance
  10. Cannot boot after installing VirtualBox

    Remove this folder (which contains the kexts) : /Library/Application Support/VirtualBox/
  11. Hi ! My hackintosh is working fine, except for the graphics card. Here are the GPUs I have now : - 7300GT - 7300LE - 9300GE (G98 chip) - The integrated GeForce 7100 - A stock 8800GT (but the heat is just huge) First, what GPU would be the best ? (I can buy others if it would be simpler) For the installation, I used a 7300GT, because it worked without problem. But currently, I don't have full resolution and no QE/CI (no accelerated graphics). The nVidia GeForce 9300GE is more recent, so I think it would be simpler to use it. So I first tried with stock nVidia drivers, but just before reaching the GUI (maybe two seconds after the "NVDANV50HAL loaded and registered" message), I get a black screen (no signal on all outputs). (and the hard drive stops making noise) I tried these kexts https://www.hackintosh.zone/file/52-geforce-8400gs-for-mavericks/ (the 8400gs v2.0 have the G98 too) but no success. In org.boot.chameleon.plist, I tried with GraphicsEnbaler on or off. Any idea ? Thanks in advance ! Config: - CPU : Intel Core 2 Duo - Graphic Card : to be chosen - Motherboard : Gigabyte GA-73PVM-S2H (nForce 630i / GeForce 7100 integrated graphics)
×