Destado1 - Hackintosh Zone Jump to content

Destado1

Members
  • Content count

    6
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Destado1

  • Rank
    Newbie
  1. Need help with Booting on an AMD FX Processor

    I have an AMD FX-4300, and booted installer with: amdfx PciRootUID=0 npci=0x3000 Once install completed and rebooted, I booted to Safe Boot with -x -v switches as normal mode would just crash as soon as OS X loaded. Let the install complete, reboot to normal mode, and it worked fine. MB: Gigabyte GA-970A-UD3P CPU: AMD FX-4300 @ 4.5 Ghz RAM: 8GB Corsair Vengence Video: MSI GTX 560ti
  2. Installation help required!

    Not sure how you installed, but I have an AMD FX-4300, and used the following to start the install: amdfx PciRootUID=0 npci=0x3000 -v After install completed, I booted up the sys using -x -v to boot to Safe Boot, and install completed. Once done I rebooted OS X normally and it loaded fine. Gigabyte GA-970A-UD3P AMD FX-4300 @ 4.5GHz 8GB Corsair Vengence MSI GTX 560ti 1GB 250GB SATA II 27" AOC LCD TV and 24" BENQ LED both @ 1080p
  3. Hackintosh Mavericks

    Up and running on Gigabyte GA-970A-UD3P MOBO, AMD FX-4300 running @ 4.5 GHz, 8 GB Corsair PC1866 RAM, GTX 560ti 1GB graphics card, 250GB SATA II HD, 27" and 24" 1080p displays. You rock, dude!
  4. WORKING: Rig MOBO: Gigabyte GA-870A-UD3 rev 3.0 CPU: AMD Phenom II x4 B55 (x2 555 Black Edition unlocked), reported as an Intel Xeon Quad Core CPU RAM: 8 GB G.Skill PC1333 GPU: Nvidia GTX 560ti Displays: 27" AOC 1080p LCD and 24" BenQ 1080p LED HD: WD 250GB OS: OS X 10.9.0 (holding off on 10.9.2) Bootflags: amd64 -nossse3bit arch=x86_64 -force64 PciRootUID=1 npci=0x2000 I got it to load using just the "amd64 -nossse3bit" and combination of that with just one or two of the other boot flags, and the system was just not stable enough
  5. Installed on AMD Phenom II

    So I did the USB install, and got a working stable install for the first time since 10.6.8!!!! Anywho here is the system: Gigabyte Ga-870A-UD3 AMD3+ MOBO AMD Phenom II x2 555 BE (ALL CORES UNLOCKED) 8GB G.Skill PC 1333 Ram 250GB SATA II HDD MSI GTX 560Ti 1GB Booted USB Stick with flags: amd64 -nossse3bit arch=x86_64 =force64 PCIRootUID=1 npci=0x2000 Once I booted to Installer I added the AppleATIATA and JMicron to the already prechecked mix, and it installed without error, rebooted, and completed the install. I used MultiBeast to install just the CMOS fix as that is all that it appears I need for now. I have been able to install Chrome, and Steam as well as Mac ver of Tiger Woods PGA The Masters, Metro Last Light, and Borderlands 2. Metro runs like shit, but as you notice I barely meet the min requirements for OS X. Everything else so far appears to work, but have not tried the app store or iTunes yet.
  6. Mavericks And Mountain Lion Iso

    Dual layer media is not that expensive, bring on the ISO.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.