Search results - Hackintosh Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '10.9.4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
  • Distro
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Interests

Found 9 results

  1. I updated 10.9 to 10.9.4 today. After installing update it started boot looping, it shows apple logo on boot and then restart immediately. I installed BootDiskUtility on USB: https://www.hackintosh.zone/file/119-bootdiskutility-v202014/ When i boot with BootDiskUtility, it boots correctly and everything is fine. I tried to install Clover, Chimera and Chameleon but clover shows only black screen and chameleon and chimera is boot looping. What to do? When i boot from BootDiskUtility USB, it boots correctly. My PC specs: Asrock Fatal1ty H87 Performance Intel Xeon E3 1231 V3 AMD Radeon R9 280 I needed to use xpcm-free flag on first install.
  2. Hello! I just installed Mavericks on my PC and everything is working correctly. I needed to use xpcm-free flag on install. How i can update to 10.9.4? Do i need to download kernels or something? My specs: Motherboard: ASRock Fatal1ty H87 performance CPU: Intel Xeon E3 1231 V3 GPU: AMD radeon R9 280
  3. I'm opening this topic because I sincerely do not know what else to do, I hackintosh on pc to version 10.9.0 and I thought about upgrading to 10.9.4, after upgrading my pc is in an infinite reboot loop, ie is restarting all the time, and would like to know what to do? My processor and a amd fx 6300 I am newbie in the subject
  4. Hi All, During a failed updated to 10.9.4 I needed to restore from a back up I had of 10.9.3 (about a month or so old) - in doing so i managed to completely wipe my boot loader (didn't include it in the back up as I only used time machine). I have done a quick search and tried following a few guides (tried chameleon and clover) but still can't get it working. So i have two questions that I'm hoping for help with: 1 - how can i ensure all my failed attempts at installing chameleon and clover are fully removed from my system? 2 - can one of you fine people point me in the direction of a fool-proof guide to installing a BL (would prefer clover but ill take any at the moment). Hackintosh Specs: CPU: AMD FX6350 (Black edition) GPU: AMD 7850 MoBo: Asrock 990FX Extreme 3 Drive: Intel Series 3 320 SSD OS: Niresh OSX (installed as 10.9.0 and successfully(ish) updated to 10.9.4 IF YOU NEED ANY FURTHER SYSTEM SPECS PLEASE ASK
  5. Hello to all people reading my thread.This is my first time posting in this forum.So when i updated my mavericks from 10.9 to 10.9.4 i got problem with instant reboot.When i boot up it just shows me apple logo for millisecond and restart.I tried booting with -x ; -v ; UseKernelCache=Yes,No ; npci=0x2000/3000 and lots of more.Same problem.I tried this method https://www.hackintosh.zone/page/osx86.html/hackintosh/articles/how-to/how-to-fix-hackintosh-not-booting-after-the-10-r29 but same problem.Everything just goes fine when i do the tutorial but it doesn't work.I can post video if someone is interested My PC Specs are: CPU: AMD Athlon II X4 635 GPU: Nvidia Geforce GT 430 2 GB MB: Asrock m3a785gxh/128m RAM: 6GB
  6. dsdt ASUS F550CC

    Version 2.0

    195 downloads

    Questo è sicuramente il file più importante per questa macchina (Asus F550CC) poiché abilita tutta una serie di specifiche altrimenti fatali all'avvio e al funzionamento corretto dell'Hackintosh.
  7. Hi, No error, just restarts after Apple logo. What I should do? I'm noob and need help
  8. Successfully updated AMD from 10.9.3 to 10.9.4 with backed up kernel and AppleMatch.kext, Sandbox.kext and System.kext. After update put back kernel and kexts, repair permissions and boot first time with -x -v, after that boot normal, everything working fine ;
×