Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'HD'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Hackintosh Zone Releases
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra

Found 31 results

  1. Do you think my graphics card is working properly (ATI AMD Radeon HD 8600M Series)? Please, I need your help!
  2. Ati Radeon HD 7770 Installation Help Needed i need help for my graphic ati radeon hd 7770 installation i tryed almost all forums but im not able to install dsdt.aml any active user can help me with graphics install
  3. Good afternoon, some time ago I tried Mac OS X Lion Mountain Niresh my AMD E350 and AMD HD 6310 and everything worked except for the video card I wonder if anyone has tried this video Blast Mac OS X or if there Niresh Mavericks the kext for this AMD Radeon HD 6310 card thank you very much.
  4. Dell Optiplex 790 HD Graphics 2000 Artifact On Startup I Have A Dell Optiplex 790 With A I5-2400. When I Try To Boot Mac OS X, It Shows A Artifact And Mac OS X Does Not Startup. This Is After I Install Mac OS X. Is There A Way To Fix This?
  5. HELP ON INTEL HD 4000(Lenovo G500s) Hello, I have successfully installed Sierra on my laptop but main issue is Graphics,my laptop Runs on intel hd 4000 and nVidia GT 720m I have installed nVidia Drivers but cannot change default OS X drivers and Intel HD not working(in setup, graphics was working) I tried ig-platfom id:0x01660003,0x01660009 and boot args:IGPEnabler=Yes/No GraphicsEnabler=Yes/No but not success yet! can anyone help me on this please!
  6. Need help! instalation freezes in black screen! I boot up to the installation from my pendrive, then i choose the bootflags (tried many) and when i press enter, it freezes into a black screen. I tried the graphics enabler and the hp ones, these boot to a hackintosh image and freeze there. Please help! My laptop: Hp envy as001, intel i5 6260u, 6gb ram, 1tb hd, intel iris 540 graphics (integrated) thanks
  7. HD Sata is not recognized in the installer Hey guys I have a computer that was set up considering a hackintosh, however had problems in the installation to be exact formatting the HD.The problem is that the HD Sata is not recognized in Disk Utility, I tried four .dmg "Yosemite Lion, Mavericks, Leopard," I had no problems with bootflags."Motherboard this setada in AHCI"Excuse me for my English I am using a translator.If you know what can be will be waiting for answers.====================================================================Fala galera tenho um computador que foi montado pensando em um hackintosh, porem tive problemas na parte da instalação para ser exato na formatação do HD.O problema é que os HD Sata não é reconhecido no Utilitário de Disco, já tentei quatro .dmg "yosemite, Lion, Mavericks, Leopard", Não tive problemas com bootflags."Placa mãe esta setada em AHCI"Desculpe-me pelo meu ingles estou usando tradutor.Se souberem o que pode ser estarei esperando respostas.
  8. ASUS F55VD -Big Problem after lot of hours Hello guys! After A LOT of hours spended into format, install, erase usb, and a day spended banging my head off the wall, i've installed YOSEMITE with niresh and.. Everything is working. Except.. VideoCard. I'm going crazy, i have a nvidia 610m and an intel hd graphics integrated, from bios i can't select just one, and from what i know, nVidia don't work with yosemite..right? I've tried EVERYTHING! With IGPEnabler=No resolution is correct, mac boot..but is so laggy that i can't use it. Also with -x it boot with correct resolution but same problem. Ah, i've tried also GraphicsEnabler=No , NV_Disable=1 , NVDA_DRV=1, I've installed web driver from nvidia.. NOTHING! Can you help me please? Thanks a LOT! P.S. IDK the right model of my intel card, it seems impossible to find o.O
  9. ASUS F55VD -Big Problem after lot of hours Hello guys! After A LOT of hours spended into format, install, erase usb, and a day spended banging my head off the wall, i've installed YOSEMITE with niresh and.. Everything is working. Except.. VideoCard. I'm going crazy, i have a nvidia 610m and an intel hd graphics integrated, from bios i can't select just one, and from what i know, nVidia don't work with yosemite..right? I've tried EVERYTHING! With IGPEnabler=No resolution is correct, mac boot..but is so laggy that i can't use it. Also with -x it boot with correct resolution but same problem. Ah, i've tried also GraphicsEnabler=No , NV_Disable=1 , NVDA_DRV=1, I've installed web driver from nvidia.. NOTHING! Can you help me please? Thanks a LOT! P.S. IDK the right model of my intel card, it seems impossible to find o.O
  10. Ati Mobility Radeon HD 5650

    So I Installed Mavericks on my Acer Aspire 5552G, I am using Chameleon bootloader and "GraphicsEnabler=Yes" but my graphics is lagging and I can't get the right resolution. I tried downloading amd graphics kext and adding device id which is 0x68c1 in them but it still doesn't work. I found guide with Clover bootloader where I need to get display EDID but my mavericks is not working with clover bootloader. So are there any ways to get this graphic card work? Thanks
  11. Hello Guys. I need some help... I'm trying to install the Mac OS X Yosemite in my HP Pavilion Ultrabook 14-b060br. (This ->> http://support.hp.com/us-en/product/HP-Pavilion-Ultrabook-14-b000/5322275/model/5314349). But, it's my first attempt to install and I don't know what i must do to have success. The error that appears is a black screen after the boot with -v (My boot args is: -v -x GraphicsEnabler=Yes cpus=1 maxmem=4096 dart=0). After the screen that is below, the screen turns black. Pls, help me! Computer specs: CPU: Intel Core i3 3217U (Ivy Bridge) Gpu: Intel HD Graphics 4000 Thanks guys!
  12. Hello, I am using following hardware on my pc: Processor: Intel i3 4130 - 4th generation Motherboard: Asus H81M-CS RAM: 8GB I am not using any Graphics Card / Video Card. I installed yosemite 10.10.1 using Yosemite-zone.iso with GraphicsEnabler=No and installed successfully. Only problem right now I am facing Graphics problem like following video and also resolution is also not proper always shows 1024x768. Bootloader is Chemeleoan. And also graphics memory shows 3 mb I don't know what is the problem. Can you help me with it?
  13. Hey guys, I've got my hackintosh nearly finished! - I'm running an Intel i3, Hd 4000, 4GB of ram...But I have one major problem! When using Safari, Steam and Spotify - Among various other apps, i get this: www.videosprout.com/video?id=f4490f4d-6273-4910-9d91-87af14bff472 I don't know how to fix - i was told to inject hd 4000 kexts, but I have no idea where to do this. Enabling QE/CI may help apparently but I also have no idea how to fix this. Any idea? thanks.
  14. Hello, I want a dsdt able to run the graphics card intel hd graphics 2500 or 4000. It detects both. I had this dsdt, unwanted, it detected my graphics card perfectly but my screen divided into 4. DSDT.aml.zip
  15. Hi everyone! Yesterday I decided to install Niresh's distro of Yosemite on my 2nd hard disk. I was able to run the Installer and install it, but when I tried to boot it, the loading bar freezes at half. Tried to boot it in Verbose mode, and it turned out I got like 20 lines of jnl: b(1, 2): flushing fs disk buffer returned 0x5 So I tried to boot with GraphicsEnabler=No, and doing so I managed to enter Yosemite, but with a shitty resolution and a lot a major graphical issues. My hardware specs are: Now, I've read online that my graphic card isn't supported, but I've also read that someone has managed to get it working. Any ideas about what this could mean?
  16. I have gotten my OSX 10.9 working on my laptop but I am struggling with graphics I have done the grafix backup all in single user mode to get here and using the following boot options Installing Using USB DMG Nirish <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>IGPEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Kernel Flags</key> <string></string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>Timeout</key> <string>2</string> <key>Graphics Mode</key> <string>"1920x1080x32"</string> <key>IntelCapriFB</key> <string>3</string> </dict> </plist> I hope some can point me towards getting is working please. I will keep googling and tinkering while waiting for a response. Graphics Intel HD Graphics 4000 64 MB of Shared System Memory
  17. Graphics Drivers

    Hello! I just installed Yosemite 10.10.1 on my PC, but I have a problem with Graphic Drivers. In second boot (after installation) I was blocked with grey screen and loading bar. I followed those instructions (link) and then I successfully booted. At the completion of configuration I have received an error, something like "Graphics Error...send to Apple". Motherboard: Asus P8B75-M LX PLUS Processor: Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz RAM: 4GB DDR3 Video card: integrated Audio card: integrated Network card: integrated Can someone tell me what drivers (kexts) I need to install ? Thank you!
  18. (KEXT) Intel HD4500M - it is exist?

    Hello there. I want to ask.. I had installed OSX 10.9 to my ASUS notebook, but I have the Intel HD4500M graphics. Is exist any kext on this version of GPU? Thanks a lot (sry for bad english)
  19. Olá pessoal, eu estou com um problema que não consigo descubrir como resolver. uso um HD para o windows e outro HD para o OSX. mas toda vez que eu instalo o osx tenho todo o trabalho de configura-lo mas quando faço inicio o windows o HD em que esta instalado o OSX fica fica corrompido. ja troquei o HD mas o problema continua alquem pode me dar uma explicação de como resover isso Hello guys, I 'm with a problem I can not discover how to solve. use an HD to windows and other HD for OSX. but every time I install osx have all the work to set it up but when I start windows in the HD that is installed OSX gets corrupted . already changed the HD but the problem continues alquem can give me an explanation of how this resover My configuration compute : Processor: AMD PHENOM X6 8GB memory ram, video card: Geforce GT 240 1GB DDR3 . Motherboard : Am3 Ecs A790GXM- ad3
  20. i tried yosemite zone 10.10 on a asus a55a-sx060s motherboard version k55a it installed great but i have no intel hd4000 graphics and no usb ports any ideas ? Intel i7 - 3610QM , 2.3GHZ 1tb hdd Dvd Drive Swapped out for another hdd 8gb ram
  21. Intel HD4000/ Lenovo G500s

    Hello, i have a problem with my Graphics Card. I don't have full graphics support of my Intel HD4000. I have a Lenovo G500s. Everything is working fine except Wi-Fi and graphics. Wi-Fi i don't care i always use cable But my graphics i want to have it working correctly. My specs are: Lenovo G500s Intel Core i7 3612QM 2.10GHz 8GB DDR3 1600Mhz RAM 1TB HDD Nvidia GeForce GT 720M 2GB (i know this one is not gonna work... ) Intel HD Graphics 4000 resolution 1366x768x32 here is some information in my System information field: Intel HD Graphics 4000: Chipsetmodel: Intel HD Graphics 4000 Type: GPU Bus: Ingebouwd VRAM (total): 64 MB shared systemmemory Fabrikant: Intel (0x8086) Apparaatcode: 0x0166 Revisiecode: 0x0009 Info kernelextensie: Geen Kext geladen Monitors: Monito: Resolution: 1366 x 768 Pixeldiepte: 32-bits Color (ARGB8888) Hoofdbeeldscherm: Ja Synchrone weergave: Uit Online: Ja and another one: Beeldscherm: Type: GPU Bus: PCIe Breedte PCIe-baan: x8 Fabrikant: NVIDIA (0x10de) Apparaatcode: 0x1140 Revisiecode: 0x00a1 Info kernelextensie: Geen Kext geladen This is my org.chameleon.boot.plist configuration <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Credits</key> <string>Niresh12495</string> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>y</string> <key>GUI</key> <string>No</string> <key>GraphicsEnabler</key>/Extra/org.chameleon.boot.plist <string>y</string> <key>Kernel Flags</key> <string>npci=0x2000 dart=0</string> <key>Timeout</key> <string>3</string> <key>UseKernelCache</key> <string>y</string> <key>Kernel Flags</key> <string>"Graphics Mode"="1366x768x32"</string> <key>Graphics Mode</key> <string>1366x768x32</string> </dict> </plist> If someone can help me! Thanks!!
  22. Hi I have an Amd Phenom ii x4 black edition processor. ASUS M4A87TD/USB3 Motherboard. (update) UPDATED TO: ASUS M5A99FX PRO R2.0 Radeon HD7850 2Gb graphics card. (update) AND ADDED: XFX HD5450 (ONLY HAD THE 7850 INSTALLED ON OLD MOTHERBOARD, NOW BOTH ARE INSTALLED) I currently have 2 monitors working but as soon as I hook the 3rd one up to the computer Mavericks freezes. One I remove the third monitor everything works. 2 monitors are using DVI and the other monitor is using display port to VGA. I'm thinking of changing the single monitor to Display port to DVI. Is there something that needs to be done to make Maverick work with 3 monitors at once? If bought a new Motherboard and had my HD7850 and HD5850 installed could I run both cards at once? Out putting display from both at the same time. Not sure which way to go with this. I know my HD7850 can run 4 displays on Windows 8.1 Only thing holding my be with Maverick is getting my third monitor working. Any help would be greatly appreciated. UPDATE!!!!!!!!!!! HAVE 3 MONITORS UP AND RUNNING GREAT AND WILL BE TESTING 4 MONITORS SOON ON MAVERICKS 10.9.1 2 MONITORS HOOKED UP TO THE HD7850 THROUGH DVI AND HDMI 1 MONITOR HOOKED UP TO THE XFX HD5450 THROUGH DVI
  23. Hello, i am sitting here around 6hours and cant figure out why my Intel HD 4000 isnt working. My System: Intel Core i7 3770 Asus P8H61-m /le usb3 16GB 1600Mhz Corsair Veng. RAM 500GB Western Digital Hard Drive + Samsung 1080p Monitor ---- PROCESS 1) I installed Niresh Mavericks with the newest Bios Version or my Mainboard (Non modyfied) + Niresh Install Options. -> No Problems => Have Sound,Lan connection,Everything fine! Just my HD 4000 wont work. 2) I installed Unibeast Mavericks Version. -> same Issue 3) I added 2 IntelHDGraphics kext with Kext Utility "AppleIntelSNBGraphicsFB" "AppleIntelFramebufferCapri" I found them on the Internet (the blogger said it would work for Mavericks (tryed a thousend of kext files,also for previes mac osx versions)) 4) I changed my SMBIOS to Mac Mini 6,1 (i7 ivy Bridge) and cleared/rebuilt my cache a few times. 5) I also changed a few settings on my Chameleon.pls <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>DropSSDT</key> <string>Yes</string> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>Graphics Mode</key> <string>"1920x1080x32"</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>IGPEnabler</key> <string>Yes</string> <key>InjectIntel-ig</key> <string>09006601</string> <key>IntelAzulFB</key> <string>9</string> <key>IntelCapriFB</key> <string>9</string> <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string>darkwake=0</string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>Timeout</key> <string>2</string> <key>UseKernelCache</key> <string>Yes</string> </dict> </plist> I also tryed String Codes but they didnt worked for me. I added a Screenshot of my Graphic informations. I hope someone out there can help me :/ i followed nearly EVERY Tutorial on the internet. I am sorry for my bad english i hope it is understanabel Thanks a lot if someone can help me <3 for some reasons mac recognized the hd 4000 but its not active. no transparent menue bar and laggi animations. i changed the RAM to 64MB and set the HardDrive mode to AHCI. PLEASE HELP ME GUYS! Thanks <3 :/
  24. Hey guys, Here my laptop specs : Bios: Phoenix SecureCore Tiano Proc : AMD A6-3400M with HD Graphics GPU: AMD Radeon HD 6520G Soundcard: Realtek ALC269 HDD: Segate 500GB SATA full spesification is here or here So here's my question, i can't booting to usb bootloader (i've try chameleon, chimera, or transmac). Can you help me to solve this? I have niresh Mavericks 10.9.dmg. Ok, my second question is what kext is needed for this laptop? I mean, works perfectly. Because my friend told me that this laptop is alwalys stuck at "Missing bluetooth transport!" Thank you so much for your appreciation.
  25. Hello I have a Dell inspiron 15r intel core i5 with Intel HD 4000 Graphics i have succesfully installed niresh 10.9 only two things that are wrong is my wifi is not working witch I have a wifi card compatiable with OS X coming from amazon (that problem is solved) But i need help with graphics i can not get the "glass" menu bar and stuff loads all blocking when i manually install it boots and goes to a black screen! i really need help
×