Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Radeon'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Hackintosh Zone Releases
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra

Found 45 results

  1. Need help regarding my hardware Hi everyone,i'm new here and my name is rav, nd i recently bought a new amd based laptop here are its specs... Processor amd a8 7410 with radeon r5 graphics,8 gb ram, amd R16M-M1-30 DDR3L 2GB graphics card... can anyone/any dev please tell me that am i able to install any osx on my laptop,if yes please guide me or gimme a link if there's already a topic regarding that.. tbh i asked many people,but they all said i cant install...so i caem here with a great hope from u guys it's a huge request,please anyone help me....please....
  2. Do you think my graphics card is working properly (ATI AMD Radeon HD 8600M Series)? Please, I need your help!
  3. Need help Radeon HD 6470m/6760m

    Need help Radeon HD 6470m/6760m I have a HP Elitebook 8560p. The device id says 6760 (0x67601002). I can't get it to work with GPU acceleration in Sierra. Pasted is a AMD Framebuffer dump. I need help patching the kexts, and my config.plist to enable GPU & openCL in Sierra. IF it also works in Mavericks, I would appreciate help. I will donate to the cause if you can modify these kext, my config pllist, and whatever else to get my GPU working in sierra. Config.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>DualLink</key> <integer>1</integer> <key>FBName</key> <string>Elodea</string> <key>Inject</key> <dict> <key>Intel</key> <false/> <key>ATI</key> <true/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>LoadVBios</key> <true/> <key>InjectEDID</key> <true/> <key>VRAM</key> <integer>1024</integer> <key>VideoPorts</key> <integer>5</integer> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BoardType</key> <integer>10</integer> <key>ChassisType</key> <integer>8</integer> <key>BiosReleaseDate</key> <string>10/14/11</string> <key>Version</key> <string>1.0</string> <key>SerialNumber</key> <string>C02JNQGYDF8X</string> <key>Manufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BoardManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>ChassisAssetTag</key> <string>MacBook-Aluminum</string> <key>BiosVendor</key> <string>Apple Inc.</string> <key>ChassisManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BiosVersion</key> <string>MBP81.88Z.0047.B24.1110141131</string> <key>Board-ID</key> <string>Mac-94245A3940C91C80</string> <key>Family</key> <string>MacBook Pro</string> <key>ProductName</key> <string>MacBookPro8,2</string> <key>BoardSerialNumber</key> <string>C0214084217LH</string> <key>Mobile</key> <true/> <key>Trust</key> <true/> </dict> <key>RtVariables</key> <dict> <key>CsrActiveConfig</key> <string>0x67</string> <key>BooterConfig</key> <string>0x28</string> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>kext-dev-mode=1 dart=0 rootless=0</string> <key>Legacy</key> <string>LegacyBiosDefault</string> <key>Log</key> <false/> <key>NeverHibernate</key> <true/> <key>Timeout</key> <integer>5</integer> <key>XMPDetection</key> <string>Yes</string> <key>Secure</key> <false/> </dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Debug</key> <false/> <key>ReuseFFFF</key> <false/> <key>DropOEM_DSM</key> <false/> </dict> <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>MCFG</string> </dict> </array> <key>SSDT</key> <dict> <key>DropOem</key> <true/> <key>Generate</key> <dict> <key>PStates</key> <false/> <key>CStates</key> <false/> </dict> </dict> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>ATIConnectorsController</key> <string>6000</string> <key>ATIConnectorsData</key> <string>0200000000010000090100001204030300040000040300000001000010000505000400000403000000010000110201010004000000010000000910002103020200040000000100000009100022050404</string> <key>ATIConnectorsPatch</key> <string>0200000040000000090100001001010500040000040300000001000011020204000400000403000000010000210303020004000004030000000100001204040310000000100000000001000000000001</string> <key>AppleRTC</key> <true/> <key>AsusAICPUPM</key> <true/> <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Name</key> <string>IOAHCIBlockStorage</string> <key>Find</key> <data> QVBQTEUgU1NE </data> <key>Replace</key> <data> AAAAAAAAAAAA </data> <key>Comment</key> <string>Enable Trim on SSD</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AirPortBrcm4360</string> <key>Find</key> <data> TWFjLTJFNkZBQjk2NTY2RkU1OEM= </data> <key>Replace</key> <data> TWFjLTk0MjQ1QTM5NDBDOTFDODA= </data> <key>Comment</key> <string>Broadcom 43224 whitelist</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AirPortBrcm4360</string> <key>Find</key> <data> QYP8/3QsSA== </data> <key>Replace</key> <data> ZscGVVPrKw== </data> <key>Comment</key> <string>Broadcom 5Ghz US</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AppleUSBXHCI</string> <key>Find</key> <data> 9oDUAAAAgHU6 </data> <key>Replace</key> <data> 9oDUAAAAgOs6 </data> <key>Comment</key> <string>USB 3.0 Disable Intel USB3 controller check 10.9</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AppleUSBXHCI</string> <key>Find</key> <data> 9oDUAAAAgHU0 </data> <key>Replace</key> <data> 9oDUAAAAgOs0 </data> <key>Comment</key> <string>USB 3.0 Disable Intel USB3 controller check 10.10</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AppleUSBXHCI</string> <key>Find</key> <data> Zj0AAQ== </data> <key>Replace</key> <data> Zj0AAA== </data> <key>Comment</key> <string>USB 3.0 Disable XHCI 1.0 check 10.9</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AppleUSBXHCI</string> <key>Find</key> <data> QbzHAgDgPQABAAA= </data> <key>Replace</key> <data> QbzHAgDgPQAAAAA= </data> <key>Comment</key> <string>USB 3.0 Disable XHCI 1.0 check 10.10</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AppleUSBXHCI</string> <key>Find</key> <data> gUkIAABAAA== </data> <key>Replace</key> <data> gUkIAAAAAA== </data> <key>Comment</key> <string>USB 3.0 Patch MSI or pin interrupts #1</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AppleUSBXHCI</string> <key>Find</key> <data> QcdHCAAAQAA= </data> <key>Replace</key> <data> QcdHCAAAAAA= </data> <key>Comment</key> <string>USB 3.0 Patch MSI or pin interrupts #2</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AppleUSBXHCI</string> <key>Find</key> <data> dU1Ii7voAQAA </data> <key>Replace</key> <data> 601Ii7voAQAA </data> <key>Comment</key> <string>USB 3.0 Enable PCI power management</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Find</key> <data> gxnUEQ== </data> <key>Replace</key> <data> AAAAAA== </data> <key>Comment</key> <string>AppleHDA Patch 10.11</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Find</key> <data> hBnUEQ== </data> <key>Replace</key> <data> AAAAAA== </data> <key>Comment</key> <string>IDT 7605</string> </dict> <dict> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Find</key> <data> ixnUEQ== </data> <key>Replace</key> <data> BXYdEQ== </data> <key>Comment</key> <string>IDT 7605</string> </dict> </array> </dict> <key>GUI</key> <dict> <key>Theme</key> <string>Yosemite</string> <key>Mouse</key> <dict> <key>Enabled</key> <false/> </dict> <key>Scan</key> <dict> <key>Entries</key> <true/> <key>Tool</key> <true/> <key>Legacy</key> <false/> </dict> <key>Custom</key> <dict> <key>Entries</key> <array> <dict> <key>FullTitle</key> <string>UEFI Internal</string> <key>Hidden</key> <string>Always</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Type</key> <string>Other</string> </dict> </array> </dict> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>USB</key> <dict> <key>Inject</key> <false/> <key>FixOwnership</key> <false/> <key>AddClockID</key> <false/> </dict> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <string>Detect</string> </dict> </dict> </plist> AMD 6000 kext <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>BuildMachineOSBuild</key> <string>13F17</string> <key>CFBundleDevelopmentRegion</key> <string>English</string> <key>CFBundleExecutable</key> <string>AMD6000Controller</string> <key>CFBundleGetInfoString</key> <string>AMD6000Controller 1.24.38 14566</string> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.kext.AMD6000Controller</string> <key>CFBundleInfoDictionaryVersion</key> <string>6.0</string> <key>CFBundleName</key> <string>Radeon HD 6000 Controller</string> <key>CFBundlePackageType</key> <string>KEXT</string> <key>CFBundleShortVersionString</key> <string>1.24.38</string> <key>CFBundleSignature</key> <string>????</string> <key>CFBundleVersion</key> <string>1.2.4</string> <key>DTCompiler</key> <string>com.apple.compilers.llvm.clang.1_0</string> <key>DTPlatformBuild</key> <string>5A2053</string> <key>DTPlatformVersion</key> <string>GM</string> <key>DTSDKBuild</key> <string>13F17</string> <key>DTSDKName</key> <string></string> <key>DTXcode</key> <string>0501</string> <key>DTXcodeBuild</key> <string>5A2053</string> <key>IOKitPersonalities</key> <dict> <key>Controller</key> <dict> <key>ATY,Gibba</key> <dict> <key>aty_config</key> <dict> <key>CFG_NO_HDCP</key> <true/> <key>CFG_NO_PP</key> <false/> </dict> </dict> <key>ATY,Lotus</key> <dict> <key>aty_config</key> <dict> <key>CFG_GEN_FLAGS</key> <integer>1</integer> <key>CFG_USE_STUTTER</key> <true/> </dict> </dict> <key>ATY,Muskgrass</key> <dict> <key>aty_config</key> <dict> <key>CFG_GEN_FLAGS</key> <integer>1</integer> <key>CFG_USE_STUTTER</key> <true/> </dict> </dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.kext.AMD6000Controller</string> <key>IOClass</key> <string>AMD6000Controller</string> <key>IOMatchCategory</key> <string>IOFramebuffer</string> <key>IOName</key> <string>AMD6000Controller</string> <key>IOPCIMatch</key> <string>0x64701002 0x67601002 0x67681002 0x67701002 0x67791002 0x67601002 0x676010020x67611002 0x67501002 0x67581002 0x67591002 0x67401002 0x67411002 0x67451002 0x67381002 0x67391002 0x67201002 0x67221002 0x67181002 0x67191002 0x68401002 0x68411002 0x67041002</string> <key>IOProbeScore</key> <integer>65050</integer> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> <key>aty_config</key> <dict> <key>CFG_CAA</key> <integer>0</integer> <key>CFG_CAIL_CAPS</key> <integer>0</integer> <key>CFG_FB_LIMIT</key> <integer>0</integer> <key>CFG_GEN_FLAGS</key> <integer>0</integer> <key>CFG_GRPH_CONTROL_DIS</key> <integer>40964</integer> <key>CFG_INTERNAL_1080P</key> <true/> <key>CFG_INT_SSPC</key> <integer>25</integer> <key>CFG_NO_HDCP</key> <false/> <key>CFG_NO_PP</key> <false/> <key>CFG_SURFACE_INFO_DIS</key> <integer>1703936</integer> <key>CFG_USE_FBC</key> <false/> <key>CFG_USE_STUTTER</key> <false/> <key>DALReadDelayStutterOff</key> <integer>4</integer> <key>DALUseUrgencyWaterMarkOffset</key> <integer>0</integer> </dict> <key>aty_properties</key> <dict> <key>PP_ActivitySamplingInterval</key> <integer>1000</integer> <key>PP_DisablePowerContainment</key> <integer>0</integer> <key>PP_HighSamplingInterval</key> <integer>200000</integer> <key>PP_MCLKStutterModeThreshold</key> <integer>30000</integer> <key>PP_R600ActivityHysteresis</key> <integer>5</integer> <key>PP_R600LoweringHighPercentage</key> <integer>25</integer> <key>PP_R600LoweringMediumPercentage</key> <integer>10</integer> <key>PP_R600RaisingLowPercentage</key> <integer>10</integer> <key>PP_R600RaisingMediumPercentage</key> <integer>25</integer> <key>PP_R600VotingRightsClients</key> <integer>12583475</integer> <key>PP_UserMaxClockForMultiDisplays</key> <integer>1</integer> </dict> </dict> </dict> <key>OSBundleLibraries</key> <dict> <key>com.apple.iokit.IOACPIFamily</key> <string>1.2</string> <key>com.apple.iokit.IOGraphicsFamily</key> <string>1.3</string> <key>com.apple.iokit.IOPCIFamily</key> <string>1.2</string> <key>com.apple.kext.AMDSupport</key> <string>1.2.4</string> <key>com.apple.kpi.bsd</key> <string>8.0.0</string> <key>com.apple.kpi.iokit</key> <string>8.0.0</string> <key>com.apple.kpi.libkern</key> <string>8.0.0</string> <key>com.apple.kpi.mach</key> <string>8.0.0</string> </dict> <key>OSBundleRequired</key> <string>Safe Boot</string> </dict> </plist> Here's the ROM from the video card: PCI ID: 1002:6760 ATI Connectors Data: Hydrilla (5) LVDS, ????, DP, ????, DP 020000000001000009010000120403030004000004030000 000100001102010100040000000100000009100021030202 000400000001000000091000220505040004000004030000 000100001000040500040000040300000001000012040401 000400000403000000010000220505020008000004020000 ATI Connectors Patch: LVDS, DP, DP, VGA, DP 020000000001000009010000000000001000000100000000 000400000403000000010000000000001204010300000000 000400000403000000010000000000001102020400000000 100000001000000000010000000000000010030800000000 000400000403000000010000000000002103040200000000 Warning: You may need to change the enc of LVDS to 01 to avoid screen mess Framebuffer of Graphics Card (of I need “normal setting” or “ high resolution” ? LDVS Normal: 0x0040 txmit # 10 enc# 00 sensid# 01 LDVS High 0x01000 txmit # 10 enc# 00 sensid# 01 DP (1) Normal 0x0604 txmit # 11 enc# 02 sensid# 04 DP (1) High 0x0604 txmit # 11 enc# 02 sensid# 04 DP (2) Normal 0x0604 txmit # 21 enc# 03 sensid# 02 DP (2) High 0x0304 txmit # 21 enc# 03 sensid# 02 DP (3) Normal 0x0604 txmit # 12 enc# 04 sensid# 03 DP (3) High 0x0304 txmit # 12 enc# 04 sensid# 03 VGA 0x0010 00 10 08
  4. Can My laptop run OSX ?

    Can My laptop run OSX ? Hi.. im intrested to install Hackintosh on my laptop.. can my laptop run hackintosh? Asus x555dg AMD a10 8700P Radeon R6 m340dx 8gb ram Qualqomm atheros AR956x ??
  5. Good afternoon, some time ago I tried Mac OS X Lion Mountain Niresh my AMD E350 and AMD HD 6310 and everything worked except for the video card I wonder if anyone has tried this video Blast Mac OS X or if there Niresh Mavericks the kext for this AMD Radeon HD 6310 card thank you very much.
  6. AMD X4 860K Radeon HD 6670 Hackintosh I am trying to install OSX Yosemite 10.10.1 and after install it restarts, after that it gets stuck at System uptime in nanoseconds 624902976. Sometimes it gets further than that to the grey screen where the spinning beach ball just spins all day long. My current (paragraph) of boot loaders are -v -f npci=0x3000 GraphicsEnabler=No nv_disable=1 PCIRootUID=1 . Once it booted (low resolution) and I restarted and now it won't boot again. :/
  7. Yosemite 7Mb VRAM, Mousewheel inverted So, I installed Yosemite (Niresh, 10.10.1), but I have a few problems. The about screen shows I only have 7 Megabytes of VRAM, and the system is stuttering. I don't have cabled Ethernet and my mouse wheel is inverted. I tried to install AMD kexts, but they aren't running after reboot. I'll post images and my config below. PC: Asrock 970 Extreme 4, AMD FX-8350, Asus Strix R9 380 4Gb, 1Tb WesterDigital Blue, Ethernet: Realtek 8111E Booting with: npci=0x2000, Chameleon Images: http://imgur.com/a/zxdWd I appreciate any help! Thanks!
  8. AMD R9 380 - Screen goes black - El Capitan Hi all, I am relatively new to Hackintoshes. I set up a PC with El Capitan a few months ago with an old ATI Radeon 5570 gpu. it worked fine. I have recently upgraded to a AMD R9 380 (my friend gave it to me). After installing the GPU it would show the apple logo when booting on the Mac drive. The loading bar would get about half way and then the screen would go blank and my monitors would say there was no input. I did some digging online and found some boot flags that might help. I tried a number of things but nothing worked. Attached is the last thing output in verbose mode before the screen went black . For this I had GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1 -v -f I'm sure there is something I'm missing but I don't know what it could be. Here is my setup. CPU : Intel Core i7 860 GPU: AMD Radeon R9 380 OS: Mac OS 10.11 El Capitan 2 monitors: 1 via HDMI, 1 via DVI Using Clover Boot Loader Any help would be greatly appreciated, I am stuck using Windows on this machine for the time being. Thanks
  9. AMD Radeon HD 7570 - Drivers?

    Hello, Currently I am working on an Hackintosh by using my current computer. My current compute has an AMD FX-6100 and AMD Radeon HD 7570 Drivers. However I am not able to comfortably do the installation because the 7570 is always in low resolution. I have installed Mountain Lion today but modifying kext's don't work. Is there any way to make AMD Radeon HD 7570 work with Niresh? I have 2 screens, both being 1920x1080p Thanks.
  10. Radeon 5650M Kexts?

    Radeon 5650M Kexts? So, I have successfully installed Yosemite Zone on my Toshiba Satellite laptop (L655-S5114), but I can't seem to get my video working properly. No matter what kexts I have installed, I consistently get -extremely- laggy video, as well as the card not being detected in System Information (instead, it shows a generic video card with 3MB of memory). What kexts should I be using for this card, exactly? The card's an ATI (AMD) Radeon 5650 Mobile, Vendor + Hardware IDs are --> 0x68c1 & 1002 respectively. I'm at a complete loss. No matter what I've done, I'm stuck at 1024x768 with no hardware acceleration at all (QE/CI?). This is my first time messing with Hackintosh. I'm happy that my system has installed/booted fine, but I really need to get this graphics stuff sorted out.
  11. ATI 4850 10.10.5 problem

    ATI 4850 10.10.5 problem Hi guys. I have just one question! I install Yosemite Zone 10.10.1 on my PC and everything was great, installed kext for graphics card and for Audio. After I did update on 10.10.5 my graphics card acceleration isn't working. I tried everything. Do I need diferent kexts for my graphics card? Thanks in advance.
  12. Ati Mobility Radeon HD 5650

    So I Installed Mavericks on my Acer Aspire 5552G, I am using Chameleon bootloader and "GraphicsEnabler=Yes" but my graphics is lagging and I can't get the right resolution. I tried downloading amd graphics kext and adding device id which is 0x68c1 in them but it still doesn't work. I found guide with Clover bootloader where I need to get display EDID but my mavericks is not working with clover bootloader. So are there any ways to get this graphic card work? Thanks
  13. Hello! I installed Yosemite Zone on my computer, I fixed the resolution to 1600*900, and i got a problem. My AMD A4-5300 APU has an integrated GPU, what is Radeon HD 7480D. I can't find any kexts for this GPU, but my Hackintosh is buggy because of the low vRAM. How I can fix it? Thanks for the help! Sorry for the bad english!
  14. Hi, have an AMD ATI Radeon HD2600Pro ((RV630), but can find a kext that will work with this graphics card. The Mobo is an ASUS P5KPL-SE, 5300Mhz Dual Core, 3GB DDR2 RAM. Can anyone suggest a kext i can use? Older versions of Multibeast had kexts for the card above, I think...Or are there any boot options I can use for the graphics card?
  15. Dear Friends, I am using Niresh Mavericks. Currently, its running fine with IGP but the graphics is slow. Please suggest a good Low-profile Graphics card that I can install and use 'out-of-box'? P.S. Recently I bought a Zotac GT 610 Graphics card but I couldn't able to make it run! No boot flag is working. I took a Radeon HD7750 card from my friend, and it worked smoothly but its not low-profile so can't install it in my slim cabinet.
  16. HD 7850 No kext loaded

    Hello, suddenly the mavericks installation was successful but now a had problems with the driver for my HD 7850 in the system Information, graphics it say they have no kext loaded but i have this kexts: https://www.hackintosh.zone/file/66-amd-radeon-hd-7xxx/ installed with the kext wizard and i have also repair the permissions
  17. AMD Radeon R7 260x QE/CI

    Trying to sort out the above GPU to no avail... I have read posts that say it is supported in Yosemite, and seen people who have managed to get it working. AMD8000Controller.kext AMDRadeonX4000.kext The above kexts already include the ID '0x66401002', system info app seems to recognise the "AMD Bonaire XTX" device but how do I get OS X to join everything up and use the kexts? Installing them doesn't do anything, and I've tried to 'inject ATI' with clover but maybe I'm not doing it right. The graphics shows as 7mb, which is clearly no good... I thought I may need a DSDT because RampageDev has got a load of stuff on AMD cards but apparently I can't have a DSDT for my Gigabyte GA-970A-UD3P motherboard so... for my sanity I've decided to seek help. Anyone know why this card refuses to work when the system supposedly supports it?
  18. Stuck at white screen

    I installed Niresh Yosemite on my pc no problems, my pc specs: MotherBoard: Asus M5A87 (AMD 770/870 (RX780) + SB810/SB850) CPU: AMD Phenom II X6 1100T Black Edition 3.3GHz Thuban GPU: AMD Radeon™ HD 6970 2GB GDDR5 Ram: 16gb _________________________________________________ The flags i used when installing: /amd npci=0x3000 -v _________________________________________________ The thing is that the only way i can boot into Yosemite is if i use -x (safe mode), otherwise i get stuck in a white screen, the bar starts to fill till about 1/3 then the screen just gets white and it stays that way, even if i use the -v it gets on the white screen and i cant see where it stops, when i use the -x the white screen does appear but it is so fast its like a flash then i get to the login/password screen. It's the first time im making a hackintosh so maybe it could be a very simple thing im missing.
  19. Hi everyone! Yesterday I decided to install Niresh's distro of Yosemite on my 2nd hard disk. I was able to run the Installer and install it, but when I tried to boot it, the loading bar freezes at half. Tried to boot it in Verbose mode, and it turned out I got like 20 lines of jnl: b(1, 2): flushing fs disk buffer returned 0x5 So I tried to boot with GraphicsEnabler=No, and doing so I managed to enter Yosemite, but with a shitty resolution and a lot a major graphical issues. My hardware specs are: Now, I've read online that my graphic card isn't supported, but I've also read that someone has managed to get it working. Any ideas about what this could mean?
  20. Is my pc compatible?

    I am interested in dual-booting Windows 10 and OS X 10.10 Yosemite Zone. Are my specs compatible? - CPU ( Intel Core i5 750 Quad-Core Lynnfield 2,66 Ghz LGA1156) - Graphic Card (Sapphire AMD Radeon HD 6570) - Dell T1500 MotherBoard (Chipset Intel H57) - RAM (4gb, will be upgraded in the future.) - Wlan (No Wlan) - Ethernet (Integrated Broadcom 57780 Gigabit Ethernet Controller) - Audio Card (Two-Chip Audio solution - ADI 1984a and ICH10) If the motherboard specs I provided were not enough, full motherboard specs can be found by searching "dell precision t1500 motherboard specs" on google. Thanks for your time!
  21. Hi, I am trying to install Niresh on my Acer Aspire 7551-2575 (specs at bottom), however no matter what boot flags I try; after the initial screen of text the screen changes to just a black screen (the screen is on, just black). Any one have any ideas ? Acer Aspire 7551-2575 AMD Athlon II X2 P320 ATI Mobility Radeon HD 4250 4GB RAM 500GB HDD Thanks.
  22. Hello, so I'm new to the Hackintosh world but I've got my feet wet by attempting to install OSX Mavericks on my laptop. After a lot, and I mean A LOT of hours, trial and error, I've finally got it to boot and run the OS, which has been quite an accomplishment! However, there's still several lingering issues that are pretty vital to fix. I've done a lot of research on how to do so, but everything I've tried seems to be half-right or completely wrong and not work at all. Before I get started, let me list my system specifications, methods and steps I used to get to where I am now. My Laptop: Asus R510DP-RH11(based on the X550DP system) APU: AMD A10 5750M @ 2.5Ghz 4 Cores/4 Logical GPU: AMD Radeon HD 8650G+8670M 2GB RAM: 2X4GB 1600Mhz Drives: WD Black 2 Dual Drive(120GB SSD + 1TB HDD), WD Caviar Blue 5400RPM 2.5" Drive, CD/DVD R+W Optical Drive Display: 1920X1080 LED @ 60Hz 1. Please note, OSX is NOT going on my Black 2 drive, Windows is currently installed on there and I don't want to mess with that. OSX is currently installed on my WD Caviar Blue drive, which is an internal drive from a previous laptop turned into a spare external drive to run OSX. 2. The boot flags I've used to boot into the installer successfully and install OSX are: amd -v cpus=1(this was extremely hard to get to believe it or not, I tried up to 7 or 8 boot flags simultaneously at some point just to get to where I am!) 3. I don't remember everything I customized when I selected how to install OSX, however I do remember turning off GraphicsEnabler, TRIM support for SSDs, selecting the Macbook Pro identifier and Chameleon Standard for my boot even though my motherboard boots in UEFI. 4. My BIOS are very limited, I can remove secure boot, fast boot and enable the other two features(I can't remember their names) to load the Niresh USB, but outside of that there's no option to disable APU graphics, no other "advanced" options except how the motherboard reads from SATA, etc. -------------------------------------Troubleshoot Section------------------------------------- Okay, so now that's out of the way, let me explain my current issues. First off, OSX will not boot without the Niresh USB, I can select the drive and use the boot flags "-v" and "cpus=1" but without them or the drive, I cannot boot OSX at all. How can I make my drive independent and able to boot on its own? If I cannot, can I partition my WD Blue drive to have the Niresh USB and the OSX system so it only takes 1 USB port? If both are not an option, what options do I have then? My second issue is with wireless and bluetooth capabilities, my wireless drivers are from Ralink, however I have no clue what my actual wireless card model is. It does not say what it is on the Asus website, in the device manager or in the manual. I attempted to load some Kexts that were supposed to work, but they did not. Is there an extra step I need to take in Terminal or Kext Wizard? My third issue is my trackpad, the drivers for it aren't working at all. I honestly haven't attempted to fix this issue as it's been the least of my concerns considering that a wireless mouse can remedy this issue. However, I rely on a bluetooth mouse and not a wireless mouse to keep a USB port free, hence the conundrum of a catch 22(sort of). My last concern, not the least however, is my graphics problem. The resolution is stuck below 1080p, I'm assuming at x768 or something close to 720, but not 1080. There are also several graphical glitches when loading Launchpad and Safari, I haven't opened everything yet so there could be other programs that are affected, but mainly the graphics flicker and disappear for 1/10th of a second when moving around within the application. As I said before I cannot disable the APU graphics within my BIOS, I'm perfectly okay with disabling the dedicated GPU because I don't plan to run graphic intense applications like Photoshop or ZBrush in OSX, mainly XCode for learning purposes and Garageband/Logic Pro for Audio design. As long as I can get one of the graphics cards to stop glitching out and functioning properly for my Hackintosh, I'll be happy. Thanks in advance for your help and support, I do truly appreciate it. I will try to answer your questions as best and as quickly as I can, however I'm not an expert(at least with Mac) so bear with me please! Thank you.
  23. I'm struggling to get my Radeon R7 260x GPU working properly in Yosemite, the best shot I have is as follows: "Add your Device-ID (0x66401002) into AMD8000Controller.kext and AMDRadeonX4000.kext under <key>AMDBonaireGraphicsAccelerator</key>" I have all the AMD kexts situated in S/L/E but they don't appear in kext wizard... This would mean they're not loaded, right..? Do I need to install AMD8000Controller.kext and AMDRadeonX4000.kext before I can do anything to them, or have any chance getting the GPU acceleration to work? If anyone could put me out of my misery it would be amazing, kexts are a bit of a mystery still and I'm cautious of killing the whole system... Thanks!
  24. Radeon HD6770 Yosemite 10.10.2

    Recentely i install a fresh Yosemite 10.10.1 version, kext for radeon Hd6770 and everything work very good. Than i update for yosemite 10.10.2 but the video card is not working in full resolution. Someone has the same problem????? Thanks for any help.
  25. Ok so I have Niresh 10.8.2 installed on a USB stick, trying to boot the installer from it but I just can't seem to do it no matter how many boot flags I type in. Specs are here: 4GB RAM AMD A6-5200 with Radeon HD graphics Using Windows 7 32-bit as my main OS Display adapter: AMD Radeon HD 8400 R3 Series I can't tell what the error is because it flashes for one millisecond and then it goes back to the boot menu. Anything I may be doing wrong?
×