Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'SAMSUNG NP350V5C'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Hackintosh Zone Releases
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra

Found 1 result

  1. Hi guys, is the first time for me in this forum. I have installed Hackintosh Zone 10.10.1 on samsung np350v5c: cpu i7-3630 2,4ghz (ivy bridge) - working intel HD 4000 - QE/CI not fully working Amd Radeon - not working (not supported) ALC269 (working) RTL8168/8111 (working) enoch booloader (working after boot0 error fix) My great problem is HD 4000: I've installed with only IGPEnabler=Yes and latest enoch version. Monitor resolution, simple graphic effects, dvd played and chess are working fine, BUT apple menu bar is NOT GLOSSY and ROTATION in NOT supported in graphic/monitor properties. I've tried all combination of GE IGP and FrameBufferCapri values, but situation is not better (if I don't use GE or IGP my HD 4000 don't work) Than I've tried with [NEW] Intel HD 3000 & HD 4000 Driver 10... but kexts of that release are the same that I've already with 10.10.1 installation and so the situation is not changed! Anybody can help me to make QE/CI fully work ??? Any suggestion ??? Bless you! PS: (my HD 4000 properties) Intel HD Graphics 4000: Modello Chipset: Intel HD Graphics 4000 Tipo: GPU Bus: Integrato VRAM (dinamica, massima): 1024 MB Fornitore: Intel (0x8086) ID dispositivo: 0x0166 ID revisione: 0x0009 Monitor: Monitor: Risoluzione: 1366 x 768 Profondità pixel: Colore 32 bit (ARGB8888) Monitor principale: Sì Duplicazione: Spento Online: Sì Integrato: Sì
×