Search results - Hackintosh Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'SSD boot'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
  • Distro
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Interests

Found 1 result

  1. I Need Urgent Help.....! I am using my phone to post this, and I don't know how long will it take for anyone to help me solve this....! Anyone please... Issue: "Drive not present" ASUS S400CA 500GB HDD 8GB Ram 20GB SDD Intel i5 Intel HD Graphics The system has pre installed Windows. Did Successful Installation of Niresh's Mac OS X Maverick on separate partition of 120GB, using USB stick, for dual boot. Restarted computer....and my only close family memeber is now almost dead Please refer pictures... Picture 1. Showing "Drive not present" Picture 2. Showing disks under Sata Configuration in Bios as they normally did before Can someone tell me what to do?
×