Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bangho'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Hackintosh Zone Releases
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra

Found 1 result

  1. Mavericks/Yosemite laptop Overheating (Core 2 Duo) Hello guys, i have a problem with my laptop Bangho, Motherboard made by Clevo which has an overheating problem, this problem happens in every hackintosh that i install, no matter what, my pc would overheat to over 70º, i been using HWmonitor to check my temperatures and it's over 70º and sometimes it goes over 80º which is really weird becouse when i use windows my pc works at around 30º-40º, if you want to know my specs, here they are: Cpu: Core 2 Duo P8400 @ 2.26GHz Gpu: nVidia GeForce 9300m GS (236mb) Ram: 3 GB 1x2gb 1x1gb Audio: Intel 82801I (ICH9 Family) Wireless Adapter: Atheros AR9285 Motherboard: Clevo M746TU (I think) Laptop Model: Bangho B-76XOTU Os: Niresh Mavericks (And tested Yosemite Zone) getting same problem with both OS Stuff i already tried: - Install NullCpuPowerManagement (Didn't Work, high temperature) - Delete NullCpuPowerManagement and installing Patched intelcpupowermanagement from Multibeast (Getting Kernel Panic) - Install EasyBeast (Didn't Work, high temperature) - Using -cpus=1 (Didn't Work, high temperature) To finalize i must add that when my laptop gets really hot it turns off itself Other Details: - System is really slow to load, mainly becouse it stuck a while in a line like this: [iOBluetoothHCIController][searchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! That's All! And thanks for the help Sorry for my bad English btw
×