Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'blank'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Hackintosh Zone Releases
    • macOS Sierra Zone
    • OS X Yosemite Zone Hackintosh 10.10
    • OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0
    • OS X Mountain Lion 10.8.5
    • OS X Mountain Lion Zone Hackintosh 10.8.2
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion Zone 10.7.3 V2 Hackintosh
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • OS X Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra

Found 1 result

  1. USB boots to black screen

    USB boots to black screen I have an HP 17-x044ds with Intel Pentium N3710 (Braswell) with Intel HD Graphics 405, Realtek High Definition Audio, 2TB ST2000LM003 HN-M201RAD Seagate HDD, Insyde F.26 UEFI BIOS dated 6/5/2017, Intel Dual Band AC 3165, Realtek Ethernet, 1x8GB Stick of DDR3 A-Data ram. I created the Sierra Zone installer using TransMac. When I try to boot off the usb drive it just boots to a black screen and nothing happens, no errors, no blinking underscore, no flash drive activity. If I CTRL-ALT-DEL it does nothing but if I press the power button it shuts down. I tried booting it in legacy mode and it just reboots. I looked in the BIOS settings and the only option in there I can disable would be virtualization. So what is the issue?
×