Search results - HackintoshZone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cpus'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
  • Distro
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Interests

Found 2 results

  1. Hello, hackintoshers. It was just a day ago that I got my hackintosh up and running almost 100% perfect. The only three things missing (that I am aware of) is that I can't change my brightness (I will fix that later), I can't use HDMI (Totally fine with that) and, what made me write this post, I am only able to boot my system using 1 core of my Dual-Core processor, aka; cpus=1... The reason that I installed this hackintosh is to program in Xcode and that, and use some other apps that demand CPU power, which I cannot achieve with only 1 core... My details are; HP Pavilion DV7 4077cl (Once I fix this I will post a full guide on how I reached 10.9.5 with niresh and make it work almost to perfection, and will give credit to everyone that helped me achieve it) 8gb of Ram perfectly working Integrated Intel HD Graphics (100% Working thanks to a guide I saw...) Intel Core i3 350M 2.26Ghz... -> Arrandale in early 2010. Dual-Core with multithread (2 Physical cores and 2 Virtual ones) So, is the anything I could do to fix this? (I posted a picture of the kernel panic I get in verbose if I don't use cpus=1) If you need extra information let me know. Thanks, all of you. Pic: https://www.dropbox.com/s/lxoat99oxua77yb/IMG_7617.JPG?dl=0 EDIT: I tried disabling the Intel Virtualization Technology and boot with dart=0... I also tried the Voodo kext for 4 cores but mine has two, so I guess that's why it didn't work. SOLUTION: Apply Lapic Kernel Patch.
  2. Intel i5 3350p ivy cpus=1 fix?

    Hi Have problem , can't boot without cpus=1 cuz i will got kp Also if i boot with 4 cores and have time before kp , it's working slowly and with graphics lags Tried Voodoosync , tried to change iocpunumber 1-11 , tried lapis kernel patcher , Script for ssdt it's didn't help for me I don't know mb i made some wrong My cpu is : Intel i5 3350p quad core ivy bridge Videcard : Nvidia gt 635 oem (not mobile) working out of the box MotherBoard : Acer aspire mc 605 Memory : Kingston 8gb ddr3 1600mhz More detail http://www47.zippyshare.com/v/33025718/file.html if you need more information just tell ps. sry for eng
×