Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Hackintosh Zone Releases
    • macOS Sierra Zone
    • OS X Yosemite Zone Hackintosh 10.10
    • OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0
    • OS X Mountain Lion 10.8.5
    • OS X Mountain Lion Zone Hackintosh 10.8.2
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion Zone 10.7.3 V2 Hackintosh
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • OS X Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra

Found 99 results

  1. Hi. I installed Yosemite in my lapton Dell Inspiron 3421 for the first time (Never used a MAC). I downloaded a dmg file called "Yosemite-Zone.dmg" and installed in an usb with the tool TransMac... Everything works fine for now I installed Yosemite normally in the first boot Yosemite "OSX-Installer" start to "optimize my hackintosh" but when It finish nothing has changed. The hackintosh works fluid but the sound and network and graphic driver does not work... I fixed the network issue ussing a TP-LINK modem but the screen and the sound does not work. Here is an screenshot of the screen error. How can I fix the issue of the sound and screen in my yosemite installation (I'm a noob in this as I said above)
  2. Prohibited Sign Booting

    Hey guys, Wanting to get my hackintosh to work for a while, but im not getting any luck. I already installed from a penboot (made from a mac), but when i boot from clover it gets the Apple logo and then the prohibited sign... What to do? I installed it on a Samsung 840 Evo 250gb. Thnaks!
  3. My cpuz hardware info: https://valid.x86.fr/u0mqci Dell Inspiron 7347, https://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-13-7347-Convertible-Review.128376.0.html *The first 3 images are an attempt to boot from UEFI, which appears to be working as I can click enter key and it moves through the installation. But the video is scrambled. This is immediately after selecting boot device. *The 4th image is UEFI with legacy mode and appears to work fine except it does not boot from the menu described in tutorial instead starts with Darwin x86 boot v5, - Enoc r2848. "select startup volume". I believe this is the error code for legacy boot in 4th image: Fault CR2: 0x000000010DAD1000, Error code: 0x0000000000000000, Fault CPU: 0x0, PL: 0, VF: 0 Click on link to view descriptions I posted for each image, hosted at imgur:
  4. MacOS Sierra bless boot program error

    MacOS Sierra bless boot program error This is the error i keep getting, my PC has a AMD Radeon R2 grapics and a AMD Radeon core with 1.5GHZ, my bootflags are "-v npci=0x3000 PCRootUID=0 Kernel=kernel.amd kcsuffix=amd kext-dev-mode=1 dart=0 cpus=1" I got a custom config.plist downloaded from a forum i forgot the link, i got custom made AMD kexts from the hackintosh.zone and i use Transmac on windows to create the installer from the Sierra.dmg from niresh sierra, i formatted the HDD 500GB in the right style but keep getting this, anyone knows a fix? Link to the error picture
  5. Boot Installer Error Hello, When Ever I boot my installer to Sierra zone I get this Kernel Panic. =Specs= Intel Pentium G4400 MSI Z170A PC MATE 16gb ram.
  6. Error Loading kernel cache (0x9) Hello! I have some problem with my High Sierra Beta installation. I can boot from the USB to come to the loader, but when i try to install i get this error msg: I have no idea what to do, please help. My specs are: CPU: AMD FX-9370 Motherboard: ASUS Sabertooth 990FX R2.0 RAM: 16GB GPU: MSI RADEON R9 380 Gaming 4G
  7. No bless Setting for a Primary boot Program was found. No bless setting for a primary boot program was found. Hi Experts, I'm facing this issue while installation of Hackintosh Sierra Zone in my hp-ac120tx laptop. 2 GHz Intel Core i3-5005U with Intel HD Graphics 5500,3 MB cache, 2 cores,4 GB DDR3L-1600 SDRAM (1 x 4 GB),AMD Radeon R5 M330 Graphics (2 GB DDR3 dedicated),15.6" diagonal HD BrightView WLED-backlit (1366 x 768),1 TB 5400 rpm SATA,Integrated 10/100 BASE-T Ethernet LAN After downloading hackintosh Sierra Zone from this Site, I restored a pendrive using the same iso. I shrinked a drive to create a GUID Partition of 100GB. After reading manuals, I was able to boot into Non_UEFI using flags PCIRootUID=0 and cpus=1. Earlier, I was unable to erase a partition to GUID as it failed miserably. So I read some blogs, found that 100MB EFI partition is too small for disk utility. So, I extended EFI partition using Windows and used Paragon HFS+ partition manager to format the drive. Now, I am able to see a 100GB partition but on clicking install, I'm getting following error: "No bless setting for primary boot program was found." Any help here would be useful! Thanks in Advance. Umang Rustagi
  8. OsxAptioFixDrv: Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi Hi to whomever is reading this. I'm fairly new to Hackintosh and don't understand everything. The situation I am in, is that I have followed a tutorial to install OS X Sierra without a Mac (Using TransMac) and I've followed numerous tutorials on YouTube. I keep getting stuck at the same point each time and I get this error OsxAptioFixDrv: Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi Using reloc block: yes, hibernate wake: yes +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ and that's it, I don't go any further. I get this error right after having clicked install macOS Sierra on the clover boot menu. What I'm asking is, is there a way to fix this, or get past it so that I'm able to dual boot windows and OS X Sierra? I don't have a Mac (not anymore anyway) so that's why I'm looking for a way to do it without a mac. My Computer Specs Processor: Kaby Lake i7-7700K Quad Core @ 4.2Ghz Motherboard: ASUS B150 Pro Gaming AURA Graphics Card: ASUS GTX 1060 6GB OC Editon 60GB SSD - Has my Windows OS on it. 2TB HDD - Storage for my Windows OS 1TB HDD - What I want to have OS X Sierra on. Thanks for any responses.
  9. DENY MACH-LOOKUP SANDBOX Errors after Sierra Update I was using Niresh Yosemite for a while, then i installed the Sierra update from appStore. Now my boot loader keeps locking up in a loading screen. When i try verbose, i get a loop of errors about Denied Permission on loading new kexts. i did try teh solutions from this link: https://www.hackintosh.computer/89/sandbox-error-niresh-yosemite/ but when i try any of these commands sudo sed -i.bak 's/1.2/1.3/g' /usr/standalone/bootcaches.plist sudo sed -i.bak 's/lzss/lzvn/g' /usr/standalone/bootcaches.plist the terminal cant locate the 's/1.2/1.3/g' or the 's/lzss/lzvn/g' directories It's probably because the solution is focused on Yosemite directories. Is there any way to repair the kexts permissions, or adapt this fix on the Sierra? thanks in advance
  10. Can't Install Sierra show an error at the end point (less than a minute remaining). Plz Help I am installing Hackintosh Sierra Zone at my Dell pc everything boots fine but when installation is about to complete it just show an error log after less than a minute remaining step. I don't know what this error is about. Here an image of the error log please help me to install macOS Sierra. Earlier I installed Niresh Mavericks and it worked like charm.
  11. "AppleSmartBatteryMenager: GetbatterySTA() Failed" - HELP!! Hi, i'am new on this forum and i need a urgent help! i have install on my "Fujitsu A530" Niresh-Maverick, and after the restart (after install the OS) the console give me this error: "AppleSmartBatteryMenager: GetbatterySTA() Failed" How can fix this error? Please help me! ç_ç
  12. Error I can not install SierraZone on my asus I tried to make my asus a hackintosh, but I have not managed to try Yosemite Zone first and it gave me error, now I try with the Sierra Zone I also give myself error. My Hardware: ASUS X556UQ - https://www.asus.com/Laptops/ASUS-Vivobook-X556UQ/ Processor: IntelCore i5-7200U / 3.1Ghz --- 7th Gen RAM: 8GB HDD: 1 TB Graphics: Nvidia Geforce 940MX. I leave some images of what happens to me, in advance thank you very much.
  13. Having Issues Installing Sierra Zone Hello everyone, I am having an issue with the installation of Sierra zone on this laptop setup: Lenovo Ideapad 510-15ISK 80SR0087MH with specifications, Processor: i7-6500U (2.5Ghz, no overclock) with iGPU Intel HD 520 Video Card: Nvidia 940MX RAM: 2x4GB Ramaxel RMSA3230KE68H9F-2133MHz (Stock RAM, not upgraded) Wireless Adapter: Lenovo Flex 3-1580 AC 00JT477 (Stock, also not exchanged and runs on Atheros QCA9377 drivers) Ethernet: Not sure of exact port in use, runs on Realtek PCIe GBE Family Controller HDD: 1TB WD Drive, partitioned 300GB for Sierra. The error I receive is at the last part of the Niresh installation. It has already finished the main part of the installation and when it starts to clean files up, I get the error that is shown in the attached image. The rest of the installation works fine. The bootflags I have set to boot are only verbose mode. Any help would be greatly appreciated.
  14. Error in 99% complete

    Error in 99% complete Hello everyone, I am already running Yosemite version of hackintoshe zone and works really fine. Now I am installing from scratch but i am getting allways the same error (see the image on link) and cannot complete de installation. Anyone know the solution ? Thanks
  15. After installation, when I try to boot Sierra Zone the pc reboot. Hello, after doing the installation (2 times) when I try to boot Mac OS via Clover it starts and shows a black screen with: OsxAptioFix2Drv: Starting overrides for \SystemLibrary\CoreServices\boot.efi Using reloc block: no, hibernate wake: no ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. (The "+" appears one by one as a loading) And after that, the pc reboots and it starts (if I dont press any Fxx key) in Windows without the clover boot menu. I tried booting directly to MacOS but nothing, and tried choosing USB as 1st in the boot order and nothing again (when the pc reboot, it reboot in the Clover menu). I searched and I think Windows "repaired" the boot files, but I don't think that is why macOS don't . I tried with -x, PCIRootUID=0 andnpci=0x3000 and MountEFI=yes/diskX My PC: Windows 10 64bits Processor Intel® Core™ i7-4790 AMD Radeon R9 270 DDR3 16 GB 128 GB SSD | 1TB HDD (Sorry bad english) EDIT: With EasyUEFI I could place CLOVER as first boot option and when I starts the pc it goes to it . But Im with the same problem, appears that message when I try to boot macOS. EDIT2: I found something about RAM in internet and I exchanged RAM cards from DIMM2 and DIMM4 to DIMM1 and DIMM 3 (for dual channel) and still failing.
  16. Weird Post Installation Problems and Glitches I'm having numerous problems after installing macOS Sierra Zone. I created a bootable drive using the dmg file, and installation went smoothly with boot-args: npci=0x3000 and kcsuffix=amd1. The problems I'm facing is: The icons on the menu bar (the finder bar) don't show up. The apple logo on the extreme left is missing and all the icons are distorted smudge of colours. And the graphics is not working. Desktop tearing is occurring and the 'About this mac' shows graphics card as 'AMD Radeon 4330M 4 MB'. My laptop doesn't have 4330M, the GPU is 7460G and the discrete graphics card is 7670M. The hackintosh detects the 7670M, but the 4330M is set as the primary display. I have tried using 'Inject ATI' in clover, 'LoadVBios' and 'PatchVBios', I have tried modifying the 'info.plist' in AMDradeon7000controller.kext and everything I could find. The screen tearing is unbearable. Please help! Thank you! P.S.: My system is AMD APU A8-4500M, with dual Graphics: 7640G+7670M. Hard Drive 1 TB SATA, 8GB RAM.
  17. Low resolution, and boot errors Hi, I recently tried to install Niresh Mavricks on my pc. These are the specs Motherboard: Gigabyte 990X Gaming Processor: AMD Vishera FX-8350 GPU: NVDIA Geforce 1070 Ram: 24 GB Also, on 2 other partitions I have Win 7 and 10 For installing the OS I used /amdfx and npci=0x2000 -v It loads for a few moments and then gives the error "errors encountered while starting up the computer. pausing for 5 seconds". Afterwards I get the option to select my language etc... I formatted a partitition to "os x extended journalied" Then after installing I boot from the USB again and select the partition with OSX on it and boot with npci=0x2000. Also here I get the same error. "errors encountered while starting up the computer. pausing for 5 seconds". Strange thing is, it does boot to the desktop successfully. (After I set up an account of course.) The first problem is that I have a very low resolution. And my monitor supports up to 1920x1080. So I'm guessing it does not recognize my card? I also installed a bootloader, (Chameleon) but when I try to boot from my hard drive it shows boot:0 error. Booting from USB works with the side effect of "errors encountered while starting up the computer. pausing for 5 seconds". So to recap, these are the problems that I have: - Low resolution - "errors encountered while starting up the computer. pausing for 5 seconds". - Can't boot from hard drive because of boot:0 error. (See attachment) Any help would be appreciated! Headhunter123
  18. AMD Yosemite Install Error - Essentials.pkg I am trying to install Yosemite 10.10 on my AMD PC. My specs are AMD FX 6200, GeForce GT 740, ASRock 970 Pro3 R2.0, 16GB GSkill 1600MHz RAM, 3TB Seagate HDD. I use the boot flags "/amd npci=0x3000 PCIRootUID=1 -v" and I get to the installer. I format a 150GB partition on my HDD to Mac OS X Extended (Journaled) and I followed a tutorial to customize the install. I then click install and after 5 or so minutes I get an error saying that it failed to extract Essentials.pkg. I've tried only using 1 8GB RAM stick, and I've put them in different slots. I have also tried using brand new 8GB RAM, Adata, two 4GB sticks, and I've tried using only one of them. I also have no other drives connected other than the USB drive and my HDD. I have also tried removing my PCIe network adapter. What else can I do to fix this problem? Thanks
  19. Yosemite Google Chrome Kernel Error If you recently giving yosemite error, Reason Google Chrome. Work is going on Cause an Error
  20. Hey there. I decided to reinstall OS X Yosemite in dual boot with Windows 10. I installed it some time ago, but i deleted the partition, so i used just Windows. Now i installed it again (in dual boot, Windows it was first) and i was surprised to see some strange error "boot0 ss: error". I didn't find anywhere a solution. I've tried some guides about: Solve boot0 error. None of them worked. If you know what i have to do, please tell me :D. Oh, i tried to reinstall it many times, using different usb drives and another installation file (OS X Yosemite 10.10.1 and 10.10). Every time the same error. I can boot in Windows/OS X from USB Flash with no problem...Ok, just one. When i boot into OS X sometimes say: Error encountered while starting up the computer, pausing 5 seconds, but after that it boots normally.
  21. the logo appears but no load and used many flags and not work the logo appears but no load and used many flags and not work since they can not make my laptop is a bell packard and the bios the advanced configuration option does not appear but if you are in AHCI mode and put the bootflags not to use the nvidia but I get intel chipset and also put that bootflags but nothing helps please
  22. Memory allocation error I've googled this to death and can't find anything that works. I've tried combinations of -v -f -x -s GraphicsEnabler=yes/no cpus=1 -no-zp maxmem=4096 nv_disable=1, I've removed all but one stick of ram and I've tried completely removing my system overclock and it's the same error every time. It's a fresh install with no existing install of OS X and I'm installing it along side Windows 10 but on a separate hard drive. I've triple checked my bios settings and everything looks good in there. Picture of the error: Specs: i7-6800k @4.3ghz 32GB DDR4 memory EVGA GTX 1080 EVGA Micro 2 motherboard
  23. El Capitan - Dell Vostro 3750 USB Problems Hi, I now have on my Dell Vostro installed Niresh Yosemite, but I want to install the El Capitan on the Dell Vostro 3750 (i7), but I have problems with USB. When I want to install El Capitan there are problems with the USB and then "Still waiting for root device". There is the video(s): https://drive.google.com/drive/folders/0B57KhqwPWwcIYnJtN05IZ1ZzWDA?usp=sharing There is the good spect of Dell Vosto 3750 (but for i3): http://www.cnet.com/products/dell-vostro-3750-17-3-core-i3-2310m-windows-7-home-premium-64-bit-2-gb-ram-250-gb-hdd-series/specs/ For installation in video I use UniBeast USB in uEFI mode, but I tested vanilla installation and same problem. Attached images is from Yosemite. Please help and sorry for english!
  24. Yosemite not booting up after successful install Hey guys I'm new here and I've got a question. I just successfully installed OS X Yosemite on my computer, but now I can't seem to get it to boot up through the usb. I don't know what is wrong or which flags I should use because this is my first time doing this. I have an Asus Geforce 750 Ti in this machine, maybe that's the problem? Please help me
  25. Hi, I have Windows 8.1 on my 1 TB hard disk and I resized it to get a 200gb partition for Mac. Then when I reboot with amdfx -v and go to disk utility to try to erase the 200gb partiton it says "couldn't modify partition map". Sorry for my english, I'm spanish. -------------------- Hola, Tengo Windows 8.1 instalado en mi disco duro de 1 TB y desde windows he reducido su tamaño para obtener una nueva partición de 200 GB para Mac. Después he reiniciado y he iniciado Mavericks con el comando "amdfx -v" y he intentado, desde Utilidad de discos, borrar la partición de 200 GB, pero no funciona, dice que no puede modificar el mapa de particiones. Please help..
×