Jump to content
- Advertisement -

Search the Community

Showing results for tags 'facebook'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • AMD Distro
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • Distro
  • MOBO Kexts
  • Members Only
    • System Kexts
    • Audio Kexts
    • Essential Kexts

Forums

  • News Feed
    • NewsFeed
  • AMD Help Center
    • AMD Mojave Help Center
  • Working Builds
    • Buyer's Guide Working Builds
  • Members Only
    • Guides
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • Hackintosh Forum
    • Hackintosh Catalina Help Forum
    • Hackintosh Mojave Help Forum
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Supported Hardwares
    • Working Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Hello, I've finally got my first Hackintosh up and running, and everything works great. I've got 2 problems. 1: How do I know what specific driver my Audio needs for my motherboard? 2: Here's my main issue: I bought a Gigabyte GTX 660 2GB and I've checked the compatibility through Google and I It should work. I've got one question, how do i install the drivers for my graphic card on my Maverick Hackingtosh? What's the process, where do i find every driver i need and information how to set it up? My specc: System: Mac OS Maverick 10.9 CPU: Intel Core i5 4670K 3.4 GHz (Haswell) Graphics: Gigabyte GTX Geforce 660 2GB Other Hardware: Motherboard: Gigabyte GA-B85M-D3H RAM: Corsair 8GB (2x4GB) CL9 1600Mhz VENGEANCE LP It'd be great if somebody can help me out!
  2. Hey fellows I'm doing the 10.8.2 installation of Niresh to my 8GB USB. I've followed all the steps and checked the AHCI instead of SATA and such.So I move on to the booting, when i press a button so i get the boot options If i just press enter with no boot "commands", I stuck at the Apple logo screen, no loadin circle or anything just the gray apple, I've waited 15 mins but nothing happens. So if I try booting with the booting command -v I get a black screen after some text that I'll try to show you, the text is very blurry but you might see what it says: https://www.dropbox.com/s/2kzccaqp581odv9/bild.PNG Here's my specc: System: Windows 7 Ultimate x64 CPU: Intel Core i5 4670K 3.4 GHz (Haswell) Graphics: Gigabyte GTX Geforce 660 Other Hardware: Motherboard: Gigabyte GA-B85M-D3H RAM: Corsair 8GB (2x4GB) CL9 1600Mhz VENGEANCE LP Thanks a lot!
  3. tompaloka

    ALC 892 problems

    Hi, I know that there's several topics about the same issue, but I want to have a personal one so I can get the help I need because I'm a noob with Hackintosh. I've got the Realtek ALC892 sound on my motherboard but I can't get it to work. I've tried Multibeast install, also installing the HDAenabler1.kext and AppleHDA.kext but NOTHING works. It says "no output found" when I press sound, I don't know what to do at all. Here's my boot options: <key>Credits</key> <string>www.hackintosh.zone</string> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>y</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>no</string> <string>-x</string> <key>Kernel Flags</key> <string>npci=0x2000 dart=0</string> <key>PciRoot</key> <string>1</string> <key>Timeout</key> <string>2</string> </dict> </plist> Anyone that can help me? I'd be so grateful, thanks in advance.
×
×
  • Create New...