Search results - Hackintosh Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
  • Distro
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Interests

Found 201 results

  1. i am stuck on a screen with lots of writing. the bottom line reads: mblinit: done [96 MB total pool size, (64/32) split]
  2. Hi everyone, This is my first time attempting to create a hackintosh and I've come across an issue. Using Ubuntu, I've loaded the Hackintosh Zone High Sierra installer onto a USB using this guide ( https://www.hackintosh.computer/1428/hackintosh-high-sierra-pc-install-guide/#makepcreadyforhackintoshinstallation ). After successfully booting to the USB and selecting the High Sierra installation, I am presented with the following text: OsxAptioFix2Drv: Starting overrides for \System\Library\CoreServices\boot.efi Using reloc block: no, hibernate wake: no Mach-0 file has bad magic number 0x0 Error loading kernel cache (0x1) Boot failed, sleeping for 10 seconds before exiting... I've tried using many of the boot flags listed at https://www.hackintosh.computer/168/hackintosh-debug/ to no avail. I followed the guide for Ubuntu thoroughly, though there were steps I wasn't able to complete or they were completed with abnormal results: - When using dd to load the installer on the USB, the terminal went blank and blank lines appeared with each press of the enter key. Only pressing Ctrl+C fixed this, and I was greeted with text that indicated a successful transfer (I could also see that 7.8GB worth of something was loaded onto the USB and the new partition title was something along the lines of "Hackintosh Zone High Sierra") - Some options in BIOS weren't available to me (CFG-lock, changing OS type, XHCI Handoff) I'm using a Dell Precision 3510 laptop with the following specs: - Intel Core i5-6300HQ @ 2.3GHz - 20gb ddr4 2133mhz - AMD FirePro W5130M w/2GB GDDR5 Any and all help is greatly appreciated. I will update this thread if I'm able to figure this out on my own, hopefully it helps someone else out in the future. If any more information is required let me know. Thank you EDIT: Note - I am using the High Sierra Zone with AMD support. I'm not sure if this version was meant to be AMD CPU exclusive or just includes support for them. EDIT 2: I tried using TransMac (on Windows) to setup the install USB (without using the AMD support DMG) and it gets past the screen it was stuck on previously. It is currently stuck on another screen that is attached below: EDIT 3: Doesn't look like anything I've been trying is working or progressing the installation process. I've decided to give up on using this distro and try a vanilla install. I'll write a brief summary of my experience with that if it does work and is easier. Hopefully it will help you guys out. FINAL EDIT: I've successfully installed vanilla which ended up taking less time than trying to use this distro. If anyone else here is new to this and is using this distro because you think that it will work with ease, this is not the case (at least for me). There are several great guides for vanilla installs out there that I've used, such as: https://www.reddit.com/r/hackintosh/comments/68p1e2/ramblings_of_a_hackintosher_a_sorta_brief_vanilla/?st=jec9z80g&sh=7cda4184 https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/ (For laptops only) Along with these two guides, there is a Discord server that's all for helping people that come across issues with hackintosh matters (they don't deal with distros however). https://discordapp.com/invite/8aKs69x Please note that using the vanilla method does require downloading a bunch of separate files and everything is not readily available under one download. Hopefully through my experience I will have taught someone something useful. Good luck on your venture.
  3. Desktop Specs Mob-: MSI X99a Godlike Gaming (MS-7883) (supports Legacy+UEFI) CPU- Intel 5820k (Haswell E) Graphics- MSI 980ti Ram- Avexir ddr4 8x4gb also, i have attempted using: OsxAptioFix2Drv-free2000.efi At the moment i typically get stalled with: Only single RAM bank (128 bytes) and some times I am getting: Couldn't allocate runtime area. Any advice would be greatly appreciated as im scratching my head wondering what the problem is - currently going to reformat the usb and start a new.
  4. Hello! First of all, im new on the forums so i dont know if i placed this thread correctly. If so, please move it and im sorry! Anyway, here is my problem! When i want to install Hackintosh Zone (high sierra) i run into a error message right at the end of the installation: 'An error occurred while running scripts from the package "dart0.pkg" ' I've googled for 2 days now, but i can't really find any information about the problem i have. I do not run into any problems while booting from the USB and the installer loads just fine. Can anyone help me out with a good explaination of 'Dart0.pkg', what it is, what it does and how i can fix this? Bootflags (default one by the boot USB) -v, dart=0, -darkwake=0, -disablefxfirmware Also, the bootflags say something about a 'dart' thing (dart=0?). Might that be something or am i guessing wrong? I also tried to remove dart=0 Kexts I unchecked all the Graphics kexts since UHD630 is supported in High Sierra I read something about USB3.0 and Dart0.pkg so i unchecked that after some tries aswell. PC Specs Gigabyte Z370P Intel Core i5 8600k 8GB DDR4 RAM Thanks in advanced <3 Edit: The installer doesn't let me save a error log to my external HDD -> No permission
  5. Hi, I'm totally a newbie in this. I wonder how can I install High Sierra Zone on my laptop. Someone said that it doesn't support dual graphics, so I just wanted to make sure. I have read the guide, but I'm still not sure about it. And oh, I don't have any flash drive at the moment, can I use a SD card instead? My laptop is a 2017 Asus ROG Strix GL553VD, with its specs are : intel i7 7700HQ 2.8-3.8GHz 1x8GB RAM 1TB Harddisk Drive (128GB partition available for macOS) nVidia GTX1050 4GB GDDR5 Pascal intel HD Graphics 630
  6. acpi error: ....in my laptop, when i want boot to install screen. laptop info: lenovo ideapad 700-15isk (intel hd 530,gtx 950m ...) and , how to fix it .(thank you) more error info in the link below https://photos.app.goo.gl/Ql7ZMlalDxsCb6a53
  7. Hello. First, I'd like to say that if my English is bad, it's because I'm Brazilian. I would like to know if Hackintosh works on my computer, it is a Notebook with the following configuration: - Intel Core i5-3337U - 1.80GHz - 6GB RAM - Dell Wireless 1703 - nVidia GForce 625M - Product: Dell Inspiron 3421
  8. Hello, First of all, I'm starting with my pc configuration, Processor: Core i3-6100 Motherboard: G1 Sniper B7 with 8GB Ram. GPU: AMD Radeon R7 370 So, I want to make my PC in Hackintosh. Is it meet Hackintosh compatibility? And which version should I go with like( Sierra, High Sierra etc.) with Process? I need your help. Thanks in Advance
  9. Hi guys i tried to make a dual boot with win 10 and high sierra (with Niresh) on 2 separate drives... The installation goes well but when i restart the pc and try to boot high sierra it won't boot What did i do wrong?? pls help Spec: MSI Z270-A PRO I7700 16gb ddr4 Corsair Vengeance Auros gtx1060 Xtreme edition 9g
  10. Hi everybody. I can't install my graphics card on my Hackintosh. I've tried several methods and no one of them work, when I go to the tab "About this Mac" it says on Display that I have a 3MB screen and I don't have 1920x1080 resolution. Hope you can help me. Thank you.
  11. Hello, everytime I boot my hackintosh everything works and it boots fine but the Apple logo is always frozen to 3/4 full. How can I fix this as I like the loading bar to work? Thanks. vv boots fine but stays like that till the login screen loads vv
  12. I am using Niresh's High Sierra Zone, and after installing the 10.13.2 combo update, it said that the install failed. I have a fully working hackintosh thats on High Sierra Zone, just on 10.13.0. Someone please help me out, thanks!
  13. Hello, I'm having a problem during installing OS X High Sierra on my PC, after preparing the usb with transmac and dmg file and setting the bios, I start the installer and press on install some process of installation goes on and suddenly process stuck and it show some error on screen {Date & Time }iMac.local com.apple.xpc.launchd[1] (com.apple.windowServer) <Notice>: Service only ran for 0 seconds. pushing respawn out by 10 second. {Date & Time}iMac.local com.apple.xpc.launchd[1] <Error>: Host-level exception raised: pid = 713, thread = 0xb1e7, exception type = 0xd, codes = {0},states = {0} the whole process in screen is stuck in these two line, and in 2nd line pid value and thread keeps changing for forever time .i tried the same process again and again but every time i stuck at this same these two lines .Someone could tell me why? because it's been a week that I try to find a solution. Thanks in advance
  14. Hello, I write today because I'm having a problem installing OSX High Sierra on my PC, after preparing the usb with transmac and dmg file and setting the bios, I start the installer and press on install but as soon as the screen with the strings for the installation crashes all to the +++++++++++++++++ and it does not go on.Someone could tell me why? because it's been two days that I try to find a solution. Thanks in advance
  15. Good nesecito a great help I have my pc has (core i5, memory 4gb, disk sata 2 tb, MSI brand, I have no video card, If I do not have the integrated to bring by default, estonce how I can solve it, tambiem the microphone not what coje if I take the audio puero but the microphone not many garcias I wait for your answer ... I have several months to be like this and I can not find anywhere I hope your help if they help me to solve I make a donation of 5 dollar
  16. USB Devices Not Working

    Hey everyone So I have been setting up Yosemite Zone 10.10 and I've been hitting some issues, I got Clover set up completely but since then USB Devices don't work anymore. By USB Devices I am referring to a USB Mouse and a USB Keyboard, Both made by logitech. I am using these boot flags: nv_disable=1(I dont have the Web Drivers installed yet)GraphicsEnabler=Yes USBBusFix=Yes npci=0x3000 -v SPECS: MSI 970A Pro Gaming Carbon AMD FX-8300 Zotac Nvidia GTX 750Ti 20GB of DDR3 RAM, 2x8GB Corsair Vengence and 1x4GB HyperX Fury ASUS Xonar DG audio card Kingston 120GB SSD carrying Windows 10 WD Blue 1TB With 4 partitions. #1=Mac, #2=Linux, #3=Data and #4=EFI If anyone could give some help it would be greatly appreciated Note=I Installed already and it was working before I installed Clover, I haven't tried safe mode yet but I will update when I can EDIT: Apparently Safe Mode is refusing to load because it can't load the Kernel Cache with error 0xe
  17. Cant get pascal gtx 1060 working

    i have updated to mac os 12.6 and installed the Nvidia web drivers i have also tick system parameters in clover configuator but i still cant get it working My pc specs intel i5 6400 gtx 1060 3gb system definition imac 17,1
  18. I tried sierra zone on Acer E5-575. I done almost done almost done. when sierra installing it stops on installing....
  19. Hey everyone, I recently tried to install Hackintosh Sierra Zone on my PC. The installation went fine, after using a FakeCPUID, but when I installed the Nvidia Pascal drivers they wouldn't switch upon rebooting. Also every single website failed to load, and I was stuck at a small resolution. Does anyone know why this problem is and how to fix it? I will post my specs below: My Specs: Motherboard: ASUS H110M-R CPU: Intel Pentium G4560 GPU: Gigabyte GTX 1050 Ti OC RAM: Corsair Vengeance DDR4 @ 2666Mhz Storage: WD Blue 1TB 7200rpm HDD
  20. Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them. BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
  21. How to install El Capitan

    How to install El Capitan Hello to everyone, i'm new in this forum and I would to like install (in dual boot with windows) OSX El Capitan. Who may help me? Thank to all! PC: CPU=Intel Core 2 Quad Core GPU=AMD Radeon r5 230 RAM=8GB Motherboard= Asus IPIBL-LA HP
  22. R9 290x (Sierra) 7mbit VRAM Hi Guys, Thanks for taking the time too read this thread. But i have been frustrated the last couple of days because my r9 290x with 4gb vram only shows 7mb vram. Which leads in a very laggy interface and almost no chance too actually use it. The installation went fine i got audio working and wifi aswell. My specs are MSI z87-gd65 r9 290x 4gb i7 - 4770k 8 gb ram 1800mhz Now my question is what can i do too fix this problem and enjoy my new build system. Im fairly new too hackintoshes but i have done a bit of research too install it on my system and that went flawless. Until now im just stuck with this problem. CONFIG.PLIST https://pastebin.com/rGp2YvM2
  23. Problem. I need help please ... SOS I can't install lion over asus 7i / 8gb ram / 1 tera / win10 i used a virtual box Versión 5.1.26 r117224 (Qt5.6.2) & extention pack last version I run disk 1 ... error and no go to lion boot disk the message: cdboot: init cdboot: file size: 00049700 cdboot: reading sectors: 00000093 cdboot: loading.............cdboot: done cdboot: init cdboot: BIOS disk read error at sector: 00000011 cdboot: error_ I used all iso image disk. I download for many sites many times. Best regards my friend. i need try before to buy a real mac
  24. Stuck before reaching installer menu Hi.. i'm new to this hackintosh thing,and i trying to intall niresh sierra zone to my laptop. i already tried with -v, -v GraphicEnabler=Yes, -v GraphicEnabler=Yes cpus=1, but the result is always same. it stuck after voodoops2trackpad line. after that i wait for 15min, and nothing changes. please help me. https://cl.ly/0z1e2A1A061y i dont know why i cant link image from url. so the link upper is my problem in verbose mode. My Laptop Spec Sony Vaio VPCEG18FG Intel i5-2410m nvidia 410m 8gb ram ddr3
×