Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'imessage'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Hackintosh Zone Releases
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra

Found 12 results

  1. How Do I Get iCloud Working in Yosemite Zone? Hello! I recently installed Yosemite Zone and iCloud, FaceTime, iMessage, and Google Chrome and none of them work, each saying my computer isn't validated. I have tried many things including the one with EFI Studio and deleting stuff to messing around in Chameleon and none of it seems to work. The App Store and it's sister apps work just fine, though. Does anyone know how to get all this working, as they are things I'd like to use. Specs: AMD Phenom II x4 B55 3.3 GHz 8 GB DDR3 NVidia GeForce GTX 750 MSI 890GXM-G65 Yosemite Zone 10.10.1
  2. iMessage Fix Wont Work

    iMessage won't work for me so i tried the fix here https://www.hackintosh.computer/156/fix-imessage-on-hackintosh/ and its not working. I'm using the chameleon boot loader so those are the directions i followed and no dice. anyone have any ideas?
  3. Dear friend, I have successfully installed Maverick Hackintosh on a old Core2Duo based system with 4GB DDR2 RAM and Radeon HD7750 Graphics card. I also have Broadband Internet connection. Currently, I can login and use iTunes, App Store, iCloud. No problem here. But iMessage is not working. When I give my Apple ID and password, either the loader keeps rotating or says - 'Activation Error'. Pls suggest what to do? Version: OS X 10.9.5 (13F1507)
  4. Hello. I have successfully installed Niresh's Distro of Mac OS X Mavericks on my AMD system (specs to be told at end). After working hard and wasting many hours I could have been doing something else, I was able to boot without -x (safe boot). But now I have a Boot0 Error. But thats none of my concern as I can boot off the install flash drive just fine. I have a more important problem now. iCloud. I've tried all the methods I've read online and none of them seem to work. However, iTunes and the App Store signed in without a problem and is working like a real Mac would. I tired the Ethernet to "en0", adding "FileNVRAM.dylib" to modules folder. Nothing seems to work. Since I'm sure I'm not the only one with this problem, I was hoping to get some expert or someone who just happens to know a way that works. Thanks for the help in advance. My PC as follows: Processor: AMD FX 8350 Motherboard: GIGABYTE 990-FXA-UD3 RAM: 8GB (2x4GB) Kingston Blue Hyper X @ 1600MhZ Storage: 1TB HDD (no Mac OS X here, just Windows 10) 750GB HDD (Mac OS X drive) Graphics Card: MSI R9 280X (worked out of the box, no kexts needed. Only GraphicsEnabler=No boot flag) Included are some random screenshots.
  5. iMessage and iCloud

    Hey Guys, Im having trouble signing into FaceTime, iMessage and iCloud. Ive got the App Store working as well as iTunes. I recently got everything else working flawlessly so this is the final thing i need to have a completely stable mac build. When i try to singn into either they just load for an infinite amount of time. When i installed Yosemite i used the AMD Webkit and i am currently using chameleon rn2538. Im not sure if that has anything to do with me not being able to sign in, but when i look up this issue people seem to refer to the kernel versions as well as the boot loader. My build: CPU: AMD FX-8320, 3.5ghz Ram: 10Gb DDR3 Graphics: Sapphire Radeon HD 7770 1GB MoBo: ASRock 990FX Extreme3 AM3+
  6. iMessage doesn't work

    Hi guys, I've just installed Yosemite on my pc. Everything works great except iMessage. Is there any fix for it that i should do? Thank you for your comments. Im using Intel cpu
  7. hi im new to hackintosh scene but i need some help i can't find a working kext for my ethernet, and i've been looking at null ethernet so i can use the appstore but i don't know to fully install it any help would be thankful
  8. Good afternoon everyone, I been trying to get my iCloud to work with little success. I tried all the fixes out there: EFI studio, Ethernet Built in, NVRAM module, etc. I also tried installing 10.8.5 distro and iCloud is not working. When I do try to login to iCloud I get "Unable to sign in because of a problem communicating with iCloud" message. I am able to login into the APP STORE (I downloaded apps) and iTunes without any issues. When I do attempt to login into iMessage I input my credentials and it actually goes through, but two seconds after it logs me in iMessage goes "inactive" requiring me to input my password again. When I do input it again, it gives me trouble activating iMessage. Now for my specs: M5a97 R2 Motherboard AMD FX 4300 Processor AMD Radeon R9 270x Graphics I am running 10.9 Niresh stock, with the exception of my R9 270 Kexts, and Audio kexts. I made sure to update Chameleon and I can confirm my Ethernet is "en0" in system info I am using Chameleon pre made SMBIOS MacPro 3,1 and I randomized the Week of Manufacture and Unique Number Besides the fact iCloud/iMessage is not working I have a fully functional system. If I missed anything please do no hesitate to ask.
  9. iMessage still not working

    Hello, i successfully installed mavericks using Nireshs Distribution, but iMessage does not work at all. Sometimes i can log in, but it does not go online... please help its the only THING that doesn´t work... i tried really everything... maybe i did sth wrong... please help!
  10. Hi all again. I'm new around here because I gave the exact moment that causes the problem that I have with iMessage, FaceTime and App Store. No but if you remember, I install Niresh's 10.9.0 and the only thing that not worked was the HD4000 graphics acceleration, then upgraded to 10.9.2 and started functioning. After the update the only thing that not working was the battery indicator so I install Voodoo Battery 10.9 and again had the battery indicator but I can not login on the App Store, FaceTime or iMessage. Can you think of any solution? Go all perfect until I install the battery I can not help install it :S
  11. iCloud & iMessage

    Hi! Ever since I first started hackintoshing i've always had a problem with iMessage and iCloud. Now I have Mavericks 10.9.2 installed with an AMD kernel for my Phenom II. But I can never get iMessage or iCloud to work. The Mac App Store works OOB. I've tried installing chameleon aswell as chimera unlimited amount of times. FileNvram is in the modules folder. I have generated a random serial number for my hackintosh using chameleon wizard. SMBIOS is macpro 6.1 (ive switched between iMac and Macpro a couple of times without success) In SMBIOS i have changed SMserial to my mac serial. I have tried adding ethernet string in <device properties> in my chameleon plist however when I do that my screen goes black when it's suppost to go to the login screen. Ethernetbuildtin is set Yes. I've tried deleting all the networks in settings aswell as deleting the networkpreferences file. I have added a creditcard to my apple id. I've also tried changing the password. I'm completely clueless on what to do. please help. I'd really like to have atleast iMessage working
  12. Fix iMessage [Chameleon]

    Version

    1,756 downloads

    Check that you have the latest Chameleon bootloader with Chameleon Wizard Move the 'modules' folder to /Extra Restart
×