Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'installation'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Hackintosh Zone Releases
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra

Found 80 results

  1. Laptop acer v7 582pg, i54200u, 8gb ram, ssd 256gb, nvidia card Steps I have followed: +Create a bootable usb with transmac (windows), and restor niresh high sierra image. +bios: access to advanced bios ( in acer laptops pres fn+tab in bios to unlock menus ) disable vt-d disable secure boot disable serial port set to uefi Attempt 1 (uefi bios): +Clover boots from usb -it gets stuck as soon as I run high hackingtosh zone disk, the only info in the screen is ++++++++++++++++++++++++++++ I tried the following flags : -x nv_disable=Yes maxmem=4096 npci=0x3000 Attempt 2 (legacy bios): +boot to high sierra zone installer +erase disk -installation fails when it reaches the end ( error 0 ) Attempt 3 (legacy bios): +boot with flags -x npci=0x3000 ( this flags worked with yosemite zone ) -installation fails when it reaches the end ( error 0 ) -I remove the usb and restart the computer. Clover loads, i try to run from hdd but gets stuch inmediatly showing ++++++++++++++++++++++++++++ Any help would be much apreciated ( please consider I am a newbie, although I read the guides and I've been tinkering for a while I really dont understand what is happening under the hood )
  2. Hello, Already spent a lot of time and still can't understand what's the problem. I tried many images of Hackintosh, different boot args (-v -x nv_disable=1, nvda_drv=1, cpus=1 KernelPM=True, GraphicsEnabler=Yes, kext-dev-mode=1 -f, etc.), and always have 2 problems. Whether I have black screen, even with -v (seems to be the problem was in aptiofixdrv) OR it stucks when trying to boot into Mac OS X Sierra installator already at first few seconds. For now this stuck is really big problem for me. My configuration: MSI Gaming 3 (Z97), i7-4770k (Haswell), 16gb DDR3, Gigabyte nVidia 1070, clean OCZ SSD 240gb (just initialised in GPT, that's all) and a display connected to 1070 via HDMI. I followed this guide: https://www.hackintosh.computer/868/hackintosh-sierra-zone-aka-niresh-sierra-guide/ I was surprised that Niresh images are something more universal than images at torrents but it also stucks at start :(( I attached a photo. Please, help! Is it possible to fix this? Thank you!
  3. IF ANYBODY ELSE IS HAVING THIS PROBLEM: simply change the bootloader to Chameleon instead of clover. If you want to have the bootloader on an EFI boot, install Chameleon EFI. (REQUIRES GUID SCHEME HARD DRIVE) if you are on legacy install Chameleon standard (Also works on MBR and GUID) You can do all this in the "Customize" section when you select the hard drive to install macOS to. Go to Customize>Bootloader Uncheck Clover>Chameleon> Check Standard or EFI. Hello all. I just ran into a problem on my AMD E1-522 1.4 GHz machine with 4 GB RAM (3.44 Usable). I did everything correctly, wiped the drive, made it Mac OS Extended, and then I got an error at the very start of the installation (at 16 minutes remaining): "No bless setting for a primary boot was found." I need help ASAP on this issue. I tried SierraAMD (from amd-osx) but it was too damn slow, even just to load the installer. And everything is much more faster with Niresh's distros. I successfully installed Yosemite, but it was buggy as hell so gave up on that. Thank you!
  4. Hello, I write today because I'm having a problem installing OSX High Sierra on my PC, after preparing the usb with transmac and dmg file and setting the bios, I start the installer and press on install but as soon as the screen with the strings for the installation crashes all to the +++++++++++++++++ and it does not go on.Someone could tell me why? because it's been two days that I try to find a solution. Thanks in advance
  5. Hello, I'm new to the whole Hackintosh thing, so please be patient with me. So, while I was trying to install Sierra Zone on my SSD the installation kept crashing before I got to the 'Hackintosh Sierra Zone' menu to install the whole thing. After trying it a million times it surprisingly worked and I could install Sierra Zone. Now I get into the Clover bootloader without the USB Stick plugged in. But when I want to boot into MacOS from my SSD I keep getting a Kernel Panic and I have no idea what I could do. I removed my PCIe WLAN Card and tried it again, but it didn't seem to make any difference. Any advices? My installed hardware: Mainboard: AsRock Z170 Extreme4 CPU: Intel Core i7 6700k Graphics Card: Gainward GTX 1060 6gb Golden Phoenix Wireless Adapter: D-Link DWA-582 Wireless AC1200-Dualband-PCI-Express-Adapter SSD: Samsung 850 Evo 250gb HDD: Western Digital Blue 1TB
  6. How can i install mac os Sierra on my laptop lenovo G40-30 dual with windows 10. OsxAptioFix2Drv: Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi Hi to whomever is reading this. I'm fairly new to Hackintosh and don't understand everything. The situation I am in, is that I have followed a tutorial to install OS X Sierra (Using virtualbox) and I've followed numerous tutorials on YouTube. I keep getting stuck at the same point each time and I get this error OsxAptioFix2Drv: Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi Using reloc block: no, hibernate wake: no +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ and that's it, I don't go any further. I get this error right after having clicked install macOS Sierra on the clover boot menu. What I'm asking is, is there a way to fix this, or get past it so that I'm able to dual boot windows and OS X Sierra? I don't have a Mac (not anymore anyway) so that's why I'm looking for a way to do it without a mac. My Computer lenovo G40-30 Processor: intel celeron(R) CUP N2840 @ 2.16GHZ Motherboard: INVALID I couldn't to check Graphics Card: intel HD graphic (8086/0f31) 250 GB hdd 8 GB ram Thanks for any responses. Plz help me.
  7. I have a working VM MacOS but the internet speed is too slow to download the image file for Hackintosh. Is there any way I can download the image on my Winodws machine, then copy it to the VM Mac and continue the process from there?
  8. AMD VMWARE Installation

    AMD VMWARE Installation Can anyone detail how to install sierra using windows 10 and VMware workstation 12. I've followed many guides but every time I seem to get after the locker just either the apple symbol in the middle of the screen and no loader underneath. I understand that apple os is mainly unofficially supported on intel but is there any detailed instructions on how to get running if possible. My CPU is a amd fx-6300 6 core. Regards MK
  9. Restarting

    Restarting Hi, I have installed hackintosh Yosemite from this site with no problems, but I'm trying to install macOS sierra the system restarts again, I used -v -f npci=0x2000 flags and worked in Yosemite but no flags are working here it not even goes in verbose. It restarts from [ACPI Patcher]. My system: AMD Fx 6100 Gigabyte Ga-78LMT-S2PT 8 GB ram nvidia 610 2GB Graphics card
  10. No bless Setting for a Primary boot Program was found. No bless setting for a primary boot program was found. Hi Experts, I'm facing this issue while installation of Hackintosh Sierra Zone in my hp-ac120tx laptop. 2 GHz Intel Core i3-5005U with Intel HD Graphics 5500,3 MB cache, 2 cores,4 GB DDR3L-1600 SDRAM (1 x 4 GB),AMD Radeon R5 M330 Graphics (2 GB DDR3 dedicated),15.6" diagonal HD BrightView WLED-backlit (1366 x 768),1 TB 5400 rpm SATA,Integrated 10/100 BASE-T Ethernet LAN After downloading hackintosh Sierra Zone from this Site, I restored a pendrive using the same iso. I shrinked a drive to create a GUID Partition of 100GB. After reading manuals, I was able to boot into Non_UEFI using flags PCIRootUID=0 and cpus=1. Earlier, I was unable to erase a partition to GUID as it failed miserably. So I read some blogs, found that 100MB EFI partition is too small for disk utility. So, I extended EFI partition using Windows and used Paragon HFS+ partition manager to format the drive. Now, I am able to see a 100GB partition but on clicking install, I'm getting following error: "No bless setting for primary boot program was found." Any help here would be useful! Thanks in Advance. Umang Rustagi
  11. Post Installation Compaq CQ45 910LA I just installed Yosemite on my Compaq CQ45 laptop. - Intel Celeron B830 - 4 GB Ram - Intel HD Graphics 2000 Full specs here: support.hp.com/us-en/product/compaq-cq45-900-notebook-pc-series/5330584/model/5350989/document/c03640181 I would like to know how can I make my integrated graphics work. And how do I set up my wifi/ethernet, none of them are working. Please help me.
  12. Nothing happens when I click the arrow in "Select language" in installation Hi again. I'm using the new version that fix the amd kernel bug (I suppose, I couldn't try haha) but now I can't install Sierra Zone, in the first step of set de language, when I click the arrow nothing happens, only a little freeze and it keeps there, with the "Welcome" signs moving. I'm trying flashing the pendrive again, but meanwhile I open this post. My PC: Windows 10 64bits Processor Intel® Core™ i7-4790 AMD Radeon R9 270 DDR3 16 GB 128 GB SSD
  13. 2nd Hard Drive not detected when trying to install Hello, I'm having a problem trying to install Yosemite on my computer. When I boot off the USB and go through the process I go to disk utility to try to format my 2nd 250GB hard drive but it doesn't show up there. The only things that shows up is my main hard drive and the USB. I tried disconnecting my main hard drive and only leaving my 2nd one connected but it doesn't work still. I did everything I did in my motherboard, I turned the SATA to AHCI and and set the boot thing to boot off the USB. My motherboard is Gigabyte GA-78LMT-S2. Thank you for any responses
  14. El Capitan - Dell Vostro 3750 USB Problems Hi, I now have on my Dell Vostro installed Niresh Yosemite, but I want to install the El Capitan on the Dell Vostro 3750 (i7), but I have problems with USB. When I want to install El Capitan there are problems with the USB and then "Still waiting for root device". There is the video(s): https://drive.google.com/drive/folders/0B57KhqwPWwcIYnJtN05IZ1ZzWDA?usp=sharing There is the good spect of Dell Vosto 3750 (but for i3): http://www.cnet.com/products/dell-vostro-3750-17-3-core-i3-2310m-windows-7-home-premium-64-bit-2-gb-ram-250-gb-hdd-series/specs/ For installation in video I use UniBeast USB in uEFI mode, but I tested vanilla installation and same problem. Attached images is from Yosemite. Please help and sorry for english!
  15. Yosemite zone installation problem (log file included) Hi, I tried to install yosemite zone on my pc that have this specs: CPU: intel g2030 3.0 ghz RAM: 4gb GPU: intel graphics And tried to configure bios like in the installation tutorial, but when the installation is in progress; after like 80% the installer stops and shows me a log file, so please read it and help to install yosemite zone on my computer. Installer Log 27-May-2016.txt
  16. AMD FX 6100 still waiting for rooting device problem I'm new in the community and I want to setup my first hackintosh. So I've been sitting around for 4 days now trying to install the Yosemite Zone on my PC. First, my specs: AMD FX 6100 Black Edition MSI 970 Gaming 2x Sapphire Radeon HD 7850 Second, the problem: I've made an USB Drive with Transmac and the YosemitZone.dmg file for an Installation. I also cleaned a HDD for the OSX and called it MacDrive formatted as NTFS and set my main board to AHCI. I turned USB Legacy off in the BIOS but now the USB Drive isn't recognized any more by my PC. So I will turn it back on. So before I turned it off, I tried to install it via USB 3.0 and USB 2.0 but as always I get the same error. Still waiting for rooting device. I used these boot flags with different combinations: \amdfx , \amd32 , -v , -x , npci=0x2000 , npci=0x3000, PCIRootUID=1 (but some people are writing in different forums that this doesn't matter), USBBusFix=Yes, USBLegacyOff=Yes, GraphicsEnabler=No, but when I type this combination \amdfx npci=0x3000 -v USBBusFix which seems to work, I always get the still waiting for rooting device problem. In any other case my pc just reboots. I tried to inform myself around the internet but the English in some forums is really bad, so I don't understand anything and I am barely a noob in this topic so is anyone around who could help me out of this? I would be really thankful and I have a lot of time due my schoolholidays. I need MacOSX for the AdobeCC and Work.
  17. Stuck at installation logo (boot) So recently I decided to try Yosemite Zone on my computer. But just when I tryed to boot into the installation, the screen stucked: What flags should I try? I should say that I have a skylake CPU. I know also, that normally an apple logo is being showed at the installation and I found it strange, that here it's the hackintosh logo.
  18. Not Able to Install on Hp15r201tx I am Not able to install, I firstly Created a Bootable USB with TRANSMAC and booted it simply. But Nothing happing???????????Please provide Step by step Guide for HP15R201TX and including Bios Settings also May be Bios Settings are Not Correctly Changed by Me... @Niresh @iankit Help Mee....If anyone has answer please help mee
  19. Not Able to Install on Hp15r201tx I am Not able to install, I firstly Created a Bootable USB with TRANSMAC and booted it simply. But Nothing happing???????????Please provide Step by step Guide for HP15R201TX and including Bios Settings also May be Bios Settings are Not Correctly Changed by Me... @Niresh @iankit Help Mee....If anyone has answer please help mee
  20. Tuturial Suggestion Help

    Hi, I have waited for the day to get mac working to experience it for the first time in my life, I tried so many tutorial but there was always some point where I end up failing. I thing that most of the problems I faced were hardware issues. Anyway , I have an acer aspire 5733 laptop with intel i3 370m cpu , 4 gigs of ram, (check out the attached file for all the information extracted by cpu-z) Could you please point me to some tutorial that would work for my situation exactly ? I really appreciate your help. I am really desperate now , I sacrificed all my files by formatting the entire hard drive just to mac working , and yet I failed. Note that I do NOT have any access to any real mac and I almost have no experience in using it (That is why I wanted to install it in the first place) , I do have experience with Linux and windows though (If that would help) Thank you very much for helping me NIDHAL-PC.txt
  21. I am stuck in the installation of Yosemite 10.10.1 on a HP Elitebook 8560p, after booting into the Yosemite Zone installation. Specs: - CPU ( Intel Core i5-2520M Processor 2.50 Ghz) - Graphic Card by exact name (Intel HD Graphics 3000) - Wlan (Intel Centrino Advanced - N 6205) After loading the voodooPS2 trackpad kext there comes a respons with "No interval found for . Using 800000", after a while the line "Still waiting for root device" shows up with no progress.. Used the site google.com but no specific fixxes for my specific installation fail.. is there anyone here with working bootflags or other fixxes for this problem? Thank you in advance
  22. I am stuck in the installation of Yosemite 10.10.1 on a HP Elitebook 8560p, after booting into the Yosemite Zone installation. After loading the voodooPS2 trackpad kext there comes a respons with "No interval found for . Using 800000", after a while the line "Still waiting for root device" shows up with no progress.. Used the site google.com but no specific fixxes for my specific installation fail.. is there anyone here with working bootflags or other fixxes for this problem? Thank you in advance
  23. I am trying to install Yosemite 10.10. i downloded iso and also dmg file so i tryed both bootable disk and also i tryed bootable USB. but every time instalation stuck at [PCI configuration begin]. i tryed many things like /amd -v , /amd1 -v , /amd64 -v , /amd -32 , npci=0x2000,npci=0x3000,PCIRootUID=1 etc. anyone know what should i do ? my PC Specs are :- AMD Phenom ll x4 945 Processor ASUS M5A78L-M/USB3 Motherboard Sapphire R9 270x Toxic 2 GB Graphics Card.
  24. Downloaded yosemite-zone Haswell supported restored with restore.pkg got two partitions like this, booted with UEFI and got clover booted now when started with /haswell it shows a apple logo with no progress bar and it stays there forever. Entered bootflags like cpus=1 GraphicsEnabler=No -v -x -f i loads than shows black screen I It also stays forever. What to do?? I got Hp Envy 15-u110dx x360 Processor : intel core i5-5200U CPU@ 2.20Ghz Graphics : Intel HD Graphics 5500 RAM : 8GB HDD : 1TB
  25. Hey all! First of all I have to apologize for my language mistakes, I am from Germany. These are my Computer Specs: - Intel Core i5 4460 - Geforce MSI GTX 970 - Asus Z87-C - 12 GB DDR3 Ram (2 slots with 1600 MHz, 1 slot with 1333MHz) - Samsung EVO 850, 500 GB SSD - Seagate SSHD 2 TB My Problem: I managed to Boot into Chameleon Bootloader first. Because I've read through some Guides here to get to installation with my Graphics Card (Geforce GTX 970 from MSI) I used these Boot Flags: After booting with these Bootflags installation started, and I could partition my SSD as I wanted to, but while installing it suddently aborted, and there was an error. Now everytime I want to try it again with the same boot flags, i can't even get to installation. It says (as attachment): "Debugger not configured. hanging" I really want to get Yosemite running. I also included my BIOS Settings in the Attachments. Please help me out! Thank you! Kosta
×