Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Hackintosh Zone Releases
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra

Found 21 results

  1. Doesn't work

    Hi, I am new at this, I installed maverick on a Lenovo g460 and everything ok but when I try to start appear a screen and say "system uptime in nanoseconds..." , I use -x and -x and others but I can't solve my problem. Sorry for my English. Thanks
  2. ISSUE INSTALLING OSX EL CAPITAN HI, THIS IS MY FIRST POST, EXCUSE ME FOR MY BAD ENGLISH BECAUSE THE SPANISH IS MY NATURAL LANGUAJE IM HAVING A PROBLEM INSTALLING MAC OSX EL CAPITAN IN MY LAPTOP, SEE THIS PICTURE: https://postimg.org/image/sjtogaddt/ AS YOU CAN SEE THE MESSAGE SAYS TRASLATED FROM SPANISH: "this method of installation of the operating system is not a supported method" (...) WHEN INSTALL MAC OSX EL CAPITAN BOOTING FROM THE USB APEARS A MESSAGE: "MAC OSX EL CAPITAN IS ALREADY INSTALLED ON THIS MAC" I DONT UNDERSTAND WHY THIS IS HAPPENING BECAUSE I HAVE INSTALLED MAVERICS EARLIER AND I DONT HAVE ANY PROBLEMS INSTALLING THE OS... MY COMPUTER IS A: CORE 2 DUO E7300 MOTHERBOARD ASUS P5P41LE 4GB RAM DDR3 1 HARD DRIVE WITH 1TB VIDEO CARD ASUS GTX 550TI 1GB GDDR5. AND AS I SAID I HAVE INSTALLED THE OSX MAVERICKS WITHOUT PROBLEMS THE DMG FILE THAT IM USING FOR THE INSTALATION IS EL PWN VERSION NOTE: I DONT SPEAK ENGLISH, SORRY FOR THAT.
  3. Yosemite zone installation problem (log file included) Hi, I tried to install yosemite zone on my pc that have this specs: CPU: intel g2030 3.0 ghz RAM: 4gb GPU: intel graphics And tried to configure bios like in the installation tutorial, but when the installation is in progress; after like 80% the installer stops and shows me a log file, so please read it and help to install yosemite zone on my computer. Installer Log 27-May-2016.txt
  4. So here's the deal. I've been trying to get the GTX 960 working in my hackintosh for the past 4 days. I can install after applying the boot flags, however: 1. When I updated to 10.10.5 and put in in the amd sse3 kernel in (chameleon loader), thereafter installing the web drivers for nvidia, it would work, but using Finder and several different applications would constantly hang or sometimes even reset the driver. 2. I reinstalled and this time updated to 10.10.2 with the clover loader. Again i tried the drivers for 10.10.2, but they are even worse, artifacting out and finder would crash. 3. Attempting to update to 10.10.3 horribly messed up my install. I haven't tested it there but I have a friend who got it working with 10.10.3. My system is: AMD FX-8320 8 core CPU 16GB DDR3 1600 RAM ASUS M5A99FX Pro r2.0 motherboard Asus Strix GTX 960 2GB Graphics card 60gb ocz agility ii ssd with 500gb WD hdd Any solution?
  5. AMD A8 APU URGENT HELP

    Dear All, Please can I have urgent help. I have tried building a hackintosh with a A8 APU Radeon HD Graphics with 6GB DDR3 Memory, and it could not be worse. Also, I have spent nearly 2 days to get to this stage and I am not tech savvy at all so please use dummy words! I installed it successfully, but when it boots up there is flickering black lines which go down the screen, when it reaches the desktop there is the biggest lag when moving the cursor or doing anything. Also, it does not recognise Wifi, USB or anything like that. Where do I begin? Thank You. Justin
  6. I am stuck in the installation of Yosemite 10.10.1 on a HP Elitebook 8560p, after booting into the Yosemite Zone installation. Specs: - CPU ( Intel Core i5-2520M Processor 2.50 Ghz) - Graphic Card by exact name (Intel HD Graphics 3000) - Wlan (Intel Centrino Advanced - N 6205) After loading the voodooPS2 trackpad kext there comes a respons with "No interval found for . Using 800000", after a while the line "Still waiting for root device" shows up with no progress.. Used the site google.com but no specific fixxes for my specific installation fail.. is there anyone here with working bootflags or other fixxes for this problem? Thank you in advance
  7. I am stuck in the installation of Yosemite 10.10.1 on a HP Elitebook 8560p, after booting into the Yosemite Zone installation. After loading the voodooPS2 trackpad kext there comes a respons with "No interval found for . Using 800000", after a while the line "Still waiting for root device" shows up with no progress.. Used the site google.com but no specific fixxes for my specific installation fail.. is there anyone here with working bootflags or other fixxes for this problem? Thank you in advance
  8. Help with my laptop Asus f550cc

    Hi, i'm trying to run hackintosh in my laptop Asus f550cc but always when the system boot, my laptop turn the screen off and make a extrange noise. I don't have a Mac, so I tried with Niresh Mountain Lion, Mavericks and Yosemite and always make the same problem. I've tried to boot with bootflags and always boot at first time in secure mode but mi trackpad and my mouse don't work. I hope someone can help me.
  9. well i've finally installed hackintosh on my pc so i'm a total noob on this. But here's the problem, if i hold any key on my keyboard it just recognises 1 input (even on backspace, space, arrow keys and so on), and if i hold the key then press other key it re-inputs the holding key, inputs the other key that i've pressed and once again inputs the holding key(like (hold "G" pressed "R") GGRG). i'm using yosemite.zone 10.10.1 that i've downloaded here. just installed and injected a missing kext of ethernet. (and installed things like google chrome, steam, lol and xcode) specs: intel i7-4790 amd radeon r9 290x 16 gb hyperx (2x 8) 250 gb ssd (with os x) 1 tb hd (for randon stuf) edit: i found the problem, it was the keyboard, i've tested 2 other keyboard and they are fine, i think it was the macro keys, but anyway i dont want to lose my keyboard so the question open for any help on how to fix it.
  10. Hi everyone, I installed the Niresh Yosemite Distro on my PC and after 4 or 5 resinstallations / reconfigurations I still got the same issues. First of all here is my config : My issue : - I have some random freeze appearing. The screens become complete frozen. First I though it was caused by CPU or RAM surcharge so I tried to surcharge them (cpu were 95% and ram 98% of capacity) and nothing append. First two days I don't constated any troubles. But today during I was on safari, one first freeze appeared. I restarted and 8mins later another freeze. Restared again, and mackintosh won't boot. I tried 3, 4 times to boot in verbose mode but there were no warning messages, the screen just came black and rebooting indefinitely. I tried to boot on the USB, it worked, and then I came to reboot on the SSD... And now I'm tipping here using my mackintosh and waiting the next freeze... :/ Could someone help me to fix my issue ? PS : You can find below my log file during the freeze.PS2 : sorry for my english mistakes, I'm french ! Bye !
  11. Today I installed Niresh's Yosemite 10.10.0 on to my blank SSD in my laptop. My laptop has a i7 3610QM CPU and an AMD Radeon 7670m 2gb dedicated GPU. I installed it from a USB drive and it seemed to go smoothly. Installation was complete so I rebooted, disconnected my USB and chose to boot from my SSD (the screen was a Yosemite screen and not a BIOS menu). It started to boot and then the screen went black and was fading between black, grey, and white. I could hear an introduction video playing in the background but I had no display. Please help me fix this problem! Cheers, Zac.
  12. GTX 750 ti Graphics Issue

    Recently I have installed Mac OS X Yosemite 10.10.1 (Niresh's Version) and everything is working great....Until I have noticed that my mouse movements were glitchy, web browsers were malfunctioning. I have also realized that Yosemite does not recognize my graphics card. I have installed the latest NVIDIA web and CUDA drivers, but none of them work. I have even tried the boot flag nvda_drv=1 same thing. Is there any fix to what seems to be my nightmare? Do I just have to buy a new graphics card? Here are by PC specs CPU: AMD Athlon x4 860k Motherboard: ASUS A88XM-A RAM: 8GB Crucial Ballistix Sport GPU: EVGA GTX 750 ti Thanks for your help!!!
  13. hi all , my hackintosh/pc wont boot into the installer, i am using a dvd of niresh's yosemite and it wont boot, it gives me lines of code for a while then reboots and after entering my boot flags it does the same , gives me lines of code then it reboots, i had an install of niresh's yosemite on here and then i was given an error saying something which i cant remember then media error, so then i cleared my Cmos then i still had that error if any body has a way to fix this i will be extremely happy here are my specs: Motherboard- gigabyte h61m-usb3v Cpu- intel core i3 3225 Graphics Card- Asus Nvidia GeForce GT 740 (2GB, DDR3, PCI Express 3.0 HDD- western digital caviar green 500gb Display- 20" apple cinema display (silver model)
  14. Hi guys, sorry for my english. PC Component: Sapphire 270x Dual x 4gb ( With HDMI output ) Amd fx 8350 8gb Ram Asrock 990fx extreme 3 So the problem is this: First i had a Hackintosh (Mavericks) I used it for videomaking and other video thing... Now i want to upgrade Final cut to the last version. For do that i MUST install Yosemite. So i tryed to install but i have one issue. I think is graphic card So: I installed yosemite, try to boot it with CHAMALEON with varius bootflag: -v npci=0x2000 When I boot the os, after verbose the monitor go off and it stay so. If I try to boot with ( -v -x npci=0x2000 and GraphicsEnabler=No ) It boot with safe mode and without Graphics acceleration. So I tryed to boot with clover and Amd kext, but after verbose the monitor is black with cursor. How i can boot with Graphics acceleration? Someone have any solution? Thanks (Y)
  15. When following your tutorial at https://www.youtube.com/watch?v=Yy3hiwNIgg4 I get the attached error. Why do you believe this is happening? Anything not compatible on my specs? I'd really appreciate if anyone could reply to me. Thanks in advance These below are my PC specs. Computer Manufacturer : MegaWare Model : H55H-CM Chassis Manufacturer : MegaWare Type : Desktop Can be locked : No Version : 1.0 Power Cord(s) : 1 Serial Number : MH0310C******* Asset Tag : T0042201001 Boot-up State : Safe Power State : Safe Thermal State : Safe Security State : External Interface Locked-out Mainboard Manufacturer : MegaWare Multi-Processor (MP) Support : No Multi-Processing (MPS) Version : 1.10 Model : MW-H55H-CM Type : Mainboard Version : 1.0 Serial Number : 0000**** BIOS : 64-0100-001131-00101111-111610-LfdHvdImc Mainboard Properties Removable : No Replaceable : Yes Hot Swap : No On-board Devices To Be Filled By O.E.M. : Video Adapter (Enabled) To Be Filled By O.E.M. : SCSI Adapter (Disabled) Chipset Model : ECS Core (Arrandale) DRAM Controller OEM Device Name : Intel Core (Arrandale) DRAM Controller Revision : B9 Bus : Intel CSI (Quick Path) Front Side Bus Speed : 144MHz Width : 20-bit / 20-bit HTT - Hyper-Threading Technology : Yes SLI Technology : Yes Crossfire Technology : Yes Maximum Bus Bandwidth : 576MB/s Maximum Power : 18.000W Chipset 1 Hub Interface Type : DMI (Direct Media Interface) Version : 1.00 No. Ports : 4 In/Out Width : 4-bit / 4-bit Duplex : Yes Multiplier : 3x Speed : 100MHz Logical/Chipset Memory Banks Bank 0 : 2GB DIMM DDR3 9-9-9-24 4-33-10-5 1T Bank 2 : 2GB DIMM DDR3 9-9-9-24 4-33-10-5 1T Bank 6 : 2GB DIMM DDR3 9-9-9-24 4-33-10-5 1T Shared Memory : 66MB Maximum Memory : 16GB Supported Memory Types : DIMM DDR3 Channels : 2 Width : 128-bit Memory Bus Speed : 2x 720MHz (1.44GHz) Maximum Memory Speed : 2x 667MHz (1.33GHz) Multiplier : 5x Integrated in Processor : Yes FMAX - Fast Memory Access Support : Yes Fixed Hole Present : Yes Maximum Memory Bus Bandwidth : 22.5GB/s APIC 1 Version : 2.00 Multiplier : 1/2x Maximum Interrupts : 24 IRQ Handler Engaged : Yes Enhanced Support : Yes System Bus(es) on Hub 1 Version : 2.30 System Bus 0 : PCI System Bus 1 : PCIe 2.00 x1 2.5Gbps System Bus 2 : PCI66 System Bus 255 : PCI LPC Hub Controller 1 Model : ECS H55 LPC Interface Controller OEM Device Name : Intel H55 LPC Interface Controller Revision : A7 ACPI Power Management Enabled : Yes Advanced TCO Mode Support : Yes Advanced TCO Mode Enabled : No High Precision Timer Enabled : Yes No. Precision Timers : 8 System Timer : 14.32MHz Delayed Transaction Enabled : Yes Disk Controller Model : ECS P55/PM55/3400 4 port SATA IDE Controller OEM Device Name : Intel P55/PM55/3400 4 port SATA IDE Controller Interface : ATA Revision : A7 Channels : 4 Disk Controller Model : ECS P55/PM55/3400 2 port SATA IDE Controller OEM Device Name : Intel P55/PM55/3400 2 port SATA IDE Controller Interface : SATA Revision : A7 Maximum SATA Mode : G2 / SATA300 RAID Support : Yes RAID Enabled : No Channels : 2 Audio Device Model : ECS P55/PM55/3400 High Definition Audio OEM Device Name : Intel P55/PM55/3400 High Definition Audio Revision : A7 Type : HD (High-Definition) Audio Version : 1.00 No. In / Out / Bi-Directional Streams : 4 / 4 / 0 No. Serial Data Streams : 1 vmware-2.zip
  16. Unable to boot

    Hi guys, I have a Dell Inspiron with Vista that I'm trying to make into a Hackintosh. Long story short, I made a USB drive, and inserted it this morning, booted it, and everything went fine. However, when it got to the setup screen, the mouse was glitchy and I was only able to select the language option before it froze. I restarted it, of course. Now, every time I try booting, it gets stuck on the Hackintosh loading screen and the bar progresses no further. I have tried a few boot flags with various amounts of some success, but nothing major. Help? Thanks!
  17. Hi, I'm a newbie, but until now I have successfully been running the OS X on Pc HW. Since last month I acquired new HW and moved over some of the parts like the GPU, mem & the U3S6 SATA controller (Marvell 88SE9120) which I now am facing issues with. For some reason everything works on ML, but as soon as I try to do a fresh installation of Mavericks then… the SATA card is not detected. Could someone please suggest what confiiguration / kext vessions I can use. I tried using latest UniBeast & MacPwn…No luck there… during the boot process the card is not detected an I'm not able to install. HW is following HP Z800 CPU 1x X5560 6Cores MEM 12Gb GPU AIT 6650 SATA U3S6 + USB 3 BR / ZorroZZ
  18. ALC 892 problems

    Hi, I know that there's several topics about the same issue, but I want to have a personal one so I can get the help I need because I'm a noob with Hackintosh. I've got the Realtek ALC892 sound on my motherboard but I can't get it to work. I've tried Multibeast install, also installing the HDAenabler1.kext and AppleHDA.kext but NOTHING works. It says "no output found" when I press sound, I don't know what to do at all. Here's my boot options: <key>Credits</key> <string>www.hackintosh.zone</string> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>y</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>no</string> <string>-x</string> <key>Kernel Flags</key> <string>npci=0x2000 dart=0</string> <key>PciRoot</key> <string>1</string> <key>Timeout</key> <string>2</string> </dict> </plist> Anyone that can help me? I'd be so grateful, thanks in advance.
  19. HP Envy dv6-7222nr No wifi

    Hello I just want to start of saying this is my first hackintosh, so please excuse me I'm a noob. I installed Mavericks on my laptop. The install went buttery-smooth, everything works fine. I only have one issue. There's no wifi. When I go to System preferences->network there's no option for wifi, yet when I go to safari and attempt to go to a website, I click on network diagnostics and wifi is there but it is greyed out. Any idea how I can fix this? Here is the full list of specs taken directly from HP's website. Microprocessor2.50GHz 3rd generation Intel Core i5-3210M Processor with Turbo Boost Technology up to 3.10GHzMemory4GB DDR3 SDRAM (1 DIMM)Memory Slots2 user accessibleVideo GraphicsIntel HD graphics 4000 with up to 1696MB total graphics memoryDisplay15.6-inch diagonal HD BrightView LED-backlit display (1366x768)Hard Drive500GB 5400RPM hard drive with HP ProtectSmart Hard Drive ProtectionMultimedia DriveSuperMulti DVD burnerNetwork Card10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN (RJ-45 connector)Wireless Connectivity802.11b/g/n WLANBluetoothSoundBeats Audio quad speakers and a subwooferKeyboardFull-size island-style keyboard with numeric keypadPointing DeviceTouchpad supporting multi-touch gestures with on/off buttonExternal PortsMulti-format digital media card reader for Secure Digital cards and Multimedia cards3 SuperSpeed USB 3.01 Universal Serial Bus (USB) 2.01 HDMI1 VGA (15-pin)1 RJ-45 (LAN)1 Headphone-out1 Microphone-inDimensions14.88 in (W) x 9.72 in (D) x 1.16 in (min H)/ 1.28 in (max H)Weight5.66 lbPower65W AC adapter6-cell 47WHr 2.2 Ah lithium-ion batteryID Mech DescriptionHP TrueVision HD Webcam with integrated dual array digital microphoneHP SimplePass with integrated fingerprint reader
  20. Hello everyone, I'm trying to install Niresh's Mavericks on my Dell Inspiron M6800. I boot with the flag -v -x and I cannot reach the installation, my computer reboot automatically. Here's a screenshot before the reboot So, what can I do ? PC Config : Dell Inspiron M6800 Intel Core i7 4900MQ 2.80Ghz 16GB RAM SSD SAMSUNG 250 GB Intel HD Graphics 4600 Nvidia Quadro K4100M Thanks
  21. Os X 10.8.5 On Amd Phenom

    Does Niresh OS X 10.8.5 works with AMD Phenom? I'm asking this because I wasn't able to install it
×