Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'nvidia geforce 4gb'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Hackintosh Zone Releases
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra

Found 2 results

  1. dell 5558 ------------- intel i7 5th geration processor 16GB ram 4GB nivdia graphics card | intel HD Graphics 5500 2TB hdd resolution : 1920*1080 when i boot pen drive and after 1mins it boot and then come black screen and then nothing happen. not working any hackingtosh os MAVERIKCS / YOSEMITE of any version.. when i boot black screen appears after applied boot flags. please help me....
  2. how to install mac on dell 5558

    dell inspiron 15 5558 model i am unable to install mac os in my laptop if i boot pen drive it goes 3-4 secs after BLACK screen apper and then nothing happen i wai 1 hour but nothing happened please help me asap.....? urgent help required i tried many things .plist , .efi clover etc etc but nothing happened pls help me configuration ------------------------- 16GB Dual Channel DDR3L 1600MHz (8GBx2) 2TB 5400 RPM SATA Hard Drive NVIDIA® GeForce® 920M 4GB DDR3 15.6-inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED-Backlit Display Intel® Centrino® Wireless-AC 3160 + Bluetooth 4.0
×