Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'nvidia'.

More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts


  • Hackintosh Zone Releases
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra





Found 122 results

  1. German! I'm sorry my english is so bad... therefore in German Ich benutze Yosemite 10.10.1 auf meinem Rechner und es ladet nur bis zur hälfte dann kommt ein schwarzes Bild. Wenn ich das System mit dem Bootflag "nv_disable=1" starte funktioniert alles einwandfrei aber die Grafikkarte wird unter "mein Mac" nicht angezeigt und es stottert und es gibt Grafikfehler... bitte um hilfe Mainboard: GA-H55N-USB3 CPU: Intel Core I3 530 - 2,93 Ghz Graphic card: EVGA Geforce GTX 550 TI RAM: 4GB DDR3 RAM BIOS settings: IDE/AHCI: AHCI 32/64 bit mode: 64bit
  2. Hi, I'm trying to install Yosemite hackintosh but I don't know which boot flags to use. Help please, I'm new on this. Specs: Intel i5 6300HQ 2.3GHz 8GB RAM DDR4 2133MHz NVIDIA GTX960M 4GB Thanks.
  3. I have had Niresh Sierra Zone installed on my pc(specs below) for a couple days now and I can't, for the life of me, get the nvidia web drivers to load properly. I have them enabled. I can access the pc via vnc, but it doesn't output to any of my displays(2 on DVI and 1 on HDMI). It does get to the user interface with nv_disable=1. Otherwise, It goes all the way through verbose boot sequence and then at the end just turns off the monitor. Specs: CPU: AMD FX-4350 Graphics Card: GeForce GTX 750Ti RAM: 16GB
  4. I have successfully install sierra zone on My laptop msi gl62m 7rdx-2069xin Intel i7 7700hq Intel hd630 + nvidia gtx 1050 4gb graphics Intel ac 3168 dual band wifi Realtek sound card chip no don't know But graphics, audio, wifi not working After I install high sierra zone on my laptop but high sierra not fully boot up Plz help me any hachintosh install in my laptop Sierra zone or high sierra zone with full driver But my laptop with dual gpu
  5. Hi there. Previously, i installed Mavericks and Mountain Lion with Niresh's Distros and worked well! I did shrink like 50gigs of storage for Mac installation, created usb with the help of instruction, changed bios settings, and were ready to rock with dual boot support and every time it worked out without an issue! But i guess, from EL Capitan, things got messier a bit. Now i have to erase things and install mac first and then windows for dual boot. Also, i bought new pc, so whole bios settings is new to me. Conclusion : I need a latest hackintosh with proper dual boot with my Windows 10, and i dont want to format nor erase anything of my HDD, and dont wanna format my windows 10. my father does work in this pc, me too, so please make sure nothing goes wrong, no file losing stuff please. I dont have other HDD so please i need the help. I want to install the mac on this existing windows machine. I could barely format windows 10 drive 'C' only and after mac, i will install windows again, but make sure except drive : C, no other drives get any effect at all. And also, as i said, my PC is new, telling the specs of this pc, so please mention the bios settings and drivers stuffs if possible. Please help me with Bios settings at least if drivers are not possible. Motherboard : MSI B250M PRO-VH CPU : Core i3 7100 (7th gen) RAM : HyperX 8GB DDR4 2400mhz HDD : 500GB SATA GPU : Nvidia 1050 TI 4GB Monitor : ASUS VP228 (1920x1080 Resolution) Please help. Thanks.
  6. Cant get pascal gtx 1060 working

    i have updated to mac os 12.6 and installed the Nvidia web drivers i have also tick system parameters in clover configuator but i still cant get it working My pc specs intel i5 6400 gtx 1060 3gb system definition imac 17,1
  7. Hey everyone, I recently tried to install Hackintosh Sierra Zone on my PC. The installation went fine, after using a FakeCPUID, but when I installed the Nvidia Pascal drivers they wouldn't switch upon rebooting. Also every single website failed to load, and I was stuck at a small resolution. Does anyone know why this problem is and how to fix it? I will post my specs below: My Specs: Motherboard: ASUS H110M-R CPU: Intel Pentium G4560 GPU: Gigabyte GTX 1050 Ti OC RAM: Corsair Vengeance DDR4 @ 2666Mhz Storage: WD Blue 1TB 7200rpm HDD
  8. I have Nvidia Quadro P2000 Graphics Card, Sierra High fails to detect nor nvidia has mac driver for the same. So how can i use the same in sierra?
  9. stucks in the apple

    I'm trying to install sierra but then when im going to the 2nd part of the installation, when u configurate the "mac", the apple apears with a bar under, all the bar charges but it stucks at the 100% and i have to reset because i can do nothing, please someone help me. i have just passed the first apple of the first installation but i cant pass this
  10. CUDADriver 9.0.214 High Sierra

    Version 9.0.214


    CUDADriver 9.0.214 nVidia edition 4 High Sierra
  11. Hello! After building my first ever Hackintosh I've run into an issue (to be expected). I have succesfuly installed Mac OS Sierra Zone onto a 3 TB Hard Drive and all was booting properly after a simple Multibeast configuration. Unfortunately, my Graphics Card was showing up as a 7mb card and brought with it some graphical issues and no way to use Graphic Card intensive software (Final Cut, Logic Pro, etc). So, I installed the NVIDIA WebDriver and changed the System Paramaters in Clover Configurator to enable Nvidia Web Drivers as well and.. now the system wont boot. The loading line under the apple sign makes it a little over halfway and then goes to a black screen, indefinitely. BUT, you CAN boot it in safe mode or just with nv_disable=1. So, I tried to change system parameters in PlistEditPro and came back to the same result. Can anybody help me get this running with my graphics card? I also dont have any audio coming from the Hackintosh either. Any tips or advice would be greatly appreciated! BUILD: Gigabyte H170n Motherboard --- Nvidia 750ti 2GB -- 16 GB Crucial Ram DDR3 -- Intel I5 6500 MY CLOVER CONFIG FILE:
  12. GTX 1050 not detected in Sierra, Display 3MB Hey everyone, I've just installed SierraZone onto my PC and the installation is pretty much flawless (sound and network working) apart from my graphics card cannot be detected. Even after installing the correct nvidia drivers and setting up the correct parameters in clover configurator, still no luck for me. About Mac shows display 3mb and no graphics acceleration (a lot of screen glitches and choppiness). I'm really hopeful that someone here can help fix this problem. I already attach some screenshot from my system. Let me know if i need to provide more information. Thanks Specs: Dell Precision T1600 Intel Core i3 2100 Nvidia GTX 1050 2GB 4GB DDR3 Screenshots :
  13. Need a superhero

    Need a superhero Hello guys, I am having a really hard time to install any version of Hackintosh on my Lenovo laptop. The guys from tonyx86 said it is possible but didn't help me and even banned me after asking if it will work with a .dmg instead of an usb created with a real Mac. So you're the only ones that can possibly help me with this. As far as I understood I just need someone to patch some DSDT for me otherwise it doesn't reach the installation screen. I will keep the post short for now since we can discuss any details later if someone can help with this. My setups is: Lenovo Ideapad 510-15IKB Motherboard: Lenovo Torronto 5C Processor: Intel Kaby Lake i7-7500U Integrated Graphics: Intel HD Graphics 620 Dedicated Graphics: nVidia GeForce 940MX RAM: 8GB Storage: 1TB HDD
  14. Graphics Problem Nvidia GT740m & intel 4600 First of all, congrats to the developers for the amazing job! First time trying to install Hackintosh and it was almost as easy, as installing a linux distro, set BIOS to MBR and installed it. Everything seems to be running fine, although some hardware does not work, eg: touchpad, wireless. My problem though are the graphics, because I can see glitches on the screen, for example while hovering the mouse on the safari tabs, is there a solution for this problem? I have a Toshiba Satellite L50-A-111 with the following specs: CPU: Intel i7-4700mq Graphics : Nvidia® GeForce™ GT 740M & Intel® HD Graphics 4600 Wireless: Qualcomm Atheros AR956x Wireless Ethernet: Qualcomm Atheros AR8171/8175 PCI-E Gigabit EthernetSynaptics SMBus TouchPad Once again, Thanks.
  15. Having Issues Installing Sierra Zone Hello everyone, I am having an issue with the installation of Sierra zone on this laptop setup: Lenovo Ideapad 510-15ISK 80SR0087MH with specifications, Processor: i7-6500U (2.5Ghz, no overclock) with iGPU Intel HD 520 Video Card: Nvidia 940MX RAM: 2x4GB Ramaxel RMSA3230KE68H9F-2133MHz (Stock RAM, not upgraded) Wireless Adapter: Lenovo Flex 3-1580 AC 00JT477 (Stock, also not exchanged and runs on Atheros QCA9377 drivers) Ethernet: Not sure of exact port in use, runs on Realtek PCIe GBE Family Controller HDD: 1TB WD Drive, partitioned 300GB for Sierra. The error I receive is at the last part of the Niresh installation. It has already finished the main part of the installation and when it starts to clean files up, I get the error that is shown in the attached image. The rest of the installation works fine. The bootflags I have set to boot are only verbose mode. Any help would be greatly appreciated.
  16. nVidia card detected but problems with resolution and glitches sup Finally I got Hackintosh working dunno how actually I tried several copies and distros I even tried Mavericks thinking downgrading would solve some problems. anyways desperately tried Niresh Sierra the result got my soul back to my body I got everything working I'm posting actually from my hac right now .. though nVidia card is detected and recognized but still resolution stuck in 1280x1024, my screen resolution is 1920x1080. Also There is Graphics glitches everywhere like the driver is never installed, you gonna see and totally understand from the photos..
  17. nVidia GT730 ve Sierra

    nVidia GT730 ve Sierra Merhabalar, Asus H61M-K anakartım ve ona bağlı nVidia GT730 2GB ekran kartım var ve linkteki gibi sıkıntı çıkartıyor. Önce Unibeast ile UEFI kurulum yapıyorum, ekran kartını gösteriyor Hakkında kısmında ama işleme almıyor sadece görüyor. nVidia Web Driver kurduktan sonra da hataları veriyor. Clover ile boot ederken dart=0 komutu ile başlatıyorum. SMBIOS kısmından iMac 14,1 seçili ve SystemParameters kısmında Nvidia seçili. Acaba bu sorunu çözebilir miyiz? Teşekkürler.
  18. !Please Help! Mavericks 10.9.5 Nvidia 8600GTS Kext Hello, Is there any kext or driver for Nvidia GeForce 8600GTS? My uncle own that pc.. With my radeon pc working perfect, but i need to get Nvidia working.. PC SPECS: Intel Core 2 Duo E6750, Nvidia 8600GTS, 2GB RAM DDR2, 500GB WD Drive, Gigabyte GA-EP35-DS4 Rev. 2.1 Thx for answer MavericksUser256
  19. Nividia 9400Gt Blues.... Hey Everybody... this is my first post here, and I just setup my first Hackintosh. So, I installed Yosemite 10.10 from Niresh. And everything seems to be fine except for the Nvidia card which I can not activate. The OS loads with some sort of generic low res standard driver, and I am able to log in and see the desktop but it is really sluggish, you guys know what I am talking about, The first question is : How can I try different kexts, drivers, etc with the possibility of getting back the old settings. Everytime I change a thing in the nvidia/video settings or kexts the next time I reboot I can no longer see the desktop, because my screen goes off. I mean the monitor turns off as a result of the lack of video signal. So I need to recover the default OS video driver without having to reinstall all over again... The second question is : HOW IN THE WORLD can I make the Nvidia 9400GT (deviceId 0x065b) work ? I tried everything I found in this forums to no avail. Anyone can help me with a clear step by step guide ? Thanks in advance. Roman
  20. Help amd fx 4300

    Help amd fx 4300 Hello good I have a pc AMD FX-4300 asus-M5A78L-MLX v2 Nvidia geforce gt 730 2gb DRR3 8gb ram Mavericks installed intala all well but does not enter the desktop I get this error flow_divert_kctl_disconnect (0) group 1 disconnecting I have tried all the command that is me and nothing anyone help me sorry for my English is my language is Spanish and I am translating
  21. Stuck at black screen during El captain installation(during apple logo) Hi, I have a samsung np450r4vx01th.Core i5, geforce 710m/hd4000.Downloaded an elcaptain pwn version and loaded image to usb using transmac.During apple logo (installation time) black screen happens. Please help me solve this problemo. trying to install without mac.Installing on laptop
  22. HP 14 core i3 nvidia integrated

    HP 14 core i3 nvidia integrated My laptop is HP 14. Which version of hackintosh should I use?
  23. Switch on problem

    Switch on problem Hi thanks in advance and support i installed mac osx using this page successfully yosemite> El-capitan>sierra after successful installation I removed my nvidia gt9800 card, system restarts on apple progress bar (goes till end) in clover configurator i checked inject intel graphics and un checked inject nvidia now with or without graphics card system not starting up my specs MB : GA 61h ww ram : 4GB Transcand+ 4GB ADATA processor: i3 2nd gen hdd: 1TB sata os : sierra kindly help in sorting the issue
  24. I Could Really Use Some Help Hackintoshing These 2 Systems!! Ok here is the deal I have two systems which I seriously want to Hackintosh and I will provide a full set of system specs for each system> Ok so whenever I try to boot from any Hackintosh OS Installers it just Reboots, Hangs, Or Crashes. I have even tried changing some things like typing amd64, cpus=4, cpus=2 etc,.. and GraphicsEnabler=Yes/No, and a bunch of other things with no success... Any help you could give me in Successfully Hackintoshing these two machines would be greatly appreciated. My Systems: Tower PC: Foxconn A88GMV MotherBoard (AMD 8 Series Chipset) AMD Phenom II x4 B55 Black Edition 3.2Ghz QuadCore (Socket AM3) 8GB DDR3 1067Mhz 7.5GB Available to OS AMD Radeon HD 4250 Integrated 560Mhz GPU with 512MB Shared Memory (Reserved by BIOS Unavailable to OS) 1.5TB Toshiba Sata III HDD 1 1.5TB Toshiba Sata III HDD 2 In this computer I have Disabled the Integrated Graphics Chipset and Installed Nvidia GeForce 8500GT PCI-e 256MB Card was only card I have and can't buy new one. And of Course this has Disabled the Shared Memory Unlocking the full 8GB for OS Average Temps Under (System Idle) After Some Custom Cooling Modifications: CPU 63F System 75F NorthBridge 75F HDD 1 86F HDD 2 86F Laptop PC: Sony VAIO VPCEE Series AMD 880M/850M Chipset AMD Athlon II P340 2.2Ghz DualCore (Socket S1G4) 8GB DDR3/1066MHz 7.75GB Available to OS AMD Radeon HD 4200 Integrated 256MB Shared Memory (Reserved by BIOS Unavailable to OS) 320GB Western Digital (Scorpio Blue) Sata III HDD Average Temps Under (System Idle) CPU 50C HDD 35C P.S. Yes I am aware that AMD's are much more difficult to Hackintosh But these are all I have at the moment.
  25. Internet Video Problem

    Internet Video Problem I am new to the Hackintosh scene and whenever I need to watch a video in the web browser the video flashes a bunch of colors and plays 2 seconds of Audio and then the computer crashes. I think it may be a flash problem but I am afraid it will only get worse. This happens in every web browser but not with videos that I have stored on the HDD. Machine Specs- CPU: Intel Xeon E5-2670@2.6 ghz GPU: EVGA GT740 4GB RAM: 16GB DDR3@1600MHZ MOTHERBOARD: ASUS P9-x79