Search results - Hackintosh Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
  • Distro
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Interests

Found 93 results

  1. Hey guys, wanted to install the Hackintosh High Sierra, downloaded every file. Everything went fine but the torrent file (Hackintosh Zone High Sierra Installer with AMD Support) isn't downloading. After over an our of waiting it's still at 0% and connecting to Peers. Can someone help me? Maybe there's another torrent with more seeders or just a normal download link? thanks for any help!
  2. Failed to clear quarantine on Apple-signed package (INSTALLATION HACKINTOSH HIGH SIERRA IN ASUS X540L) I have not been able to install high saw on my computer because of this error that I do not know I have tried several BOOTFLAGS but it has not worked, it has not, it has recorded the DMG image with TRANSMAC in a 64GB memory. The system can load and register the installation but at the time of installation this happens. someone could help me. Thank you NOTE: Virtualization deactivate and format the disk with "Mac OS Plus (Journaled)" FILE LOG: my computer Processors ------------------------------------------------------------------------- Number of sockets 1 Number of threads 4 APICs ------------------------------------------------------------------------- Socket 0 -- Core 0 -- Thread 0 0 -- Thread 1 1 -- Core 1 -- Thread 2 2 -- Thread 3 3 Timers ------------------------------------------------------------------------- ACPI timer 3.580 MHz Perf timer 1.949 MHz Sys timer 1.000 KHz Processors Information ------------------------------------------------------------------------- Socket 1 ID = 0 Number of cores 2 (max 2) Number of threads 4 (max 4) Name Intel Core i3 5005U Codename Broadwell-U Specification Intel(R) Core(TM) i3-5005U CPU @ 2.00GHz Package (platform ID) Socket 1168 BGA (0x6) CPUID 6.D.4 Extended CPUID 6.3D Core Stepping E0/F0 Technology 14 nm TDP Limit 15.0 Watts Tjmax 105.0 °C Core Speed 1996.0 MHz Multiplier x Bus Speed 20.0 x 99.8 MHz Base frequency (cores) 99.8 MHz Base frequency (ext.) 99.8 MHz Stock frequency 2000 MHz Instructions sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, EM64T, VT-x, AES, AVX, AVX2, FMA3 Microcode Revision 0x21 L1 Data cache 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L2 cache 2 x 256 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L3 cache 3 MBytes, 12-way set associative, 64-byte line size Max CPUID level 00000014h Max CPUID ext. level 80000008h Cache descriptor Level 1, D, 32 KB, 2 thread(s) Cache descriptor Level 1, I, 32 KB, 2 thread(s) Cache descriptor Level 2, U, 256 KB, 2 thread(s) Cache descriptor Level 3, U, 3 MB, 16 thread(s) FID/VID Control yes IBRS not supported IBPB not supported STIBP not supported RDCL_NO no IBRS_ALL not supported Turbo Mode supported, disabled Max non-turbo ratio 20x Max turbo ratio 20x Max efficiency ratio 5x O/C bins none Ratio 1 core 20x Ratio 2 cores 20x Ratio 3 cores 20x Ratio 4 cores 20x Ratio 5 cores 20x Ratio 6 cores 20x IA Voltage Mode PCU adaptive IA Voltage Offset 0 mV GT Voltage Mode PCU adaptive GT Voltage Offset 0 mV LLC/Ring Voltage Mode PCU adaptive LLC/Ring Voltage Offset 0 mV Agent Voltage Mode PCU adaptive Agent Voltage Offset 0 mV TDP Level 15.0 W @ 20x TDP Level 10.0 W @ 6x Temperature 0 57 degC (134 degF) (Package) Temperature 1 56 degC (132 degF) (Core #0) Temperature 2 56 degC (132 degF) (Core #1) Voltage 0 0.82 Volts (VID) Voltage 1 +0.00 Volts (IA Offset) Voltage 2 +0.00 Volts (GT Offset) Voltage 3 +0.00 Volts (LLC/Ring Offset) Voltage 4 +0.00 Volts (System Agent Offset) Power 00 6.45 W (Package) Power 01 4.19 W (IA Cores) Power 02 0.39 W (GT) Power 03 0.77 W (Uncore) Power 04 1.10 W (DRAM) Clock Speed 0 1995.95 MHz (Core #0) Clock Speed 1 1995.95 MHz (Core #1) Core 0 max ratio 20.0 (effective 20.0) Core 1 max ratio 20.0 (effective 20.0) Thread dumps ------------------------------------------------------------------------- Chipset ------------------------------------------------------------------------- Northbridge Intel Broadwell-U rev. 09 Southbridge Intel Broadwell-U PCH L-P rev. 03 Memory Type DDR3 Memory Size 4 GBytes Channels Single Memory Frequency 798.4 MHz (1:6) CAS# latency (CL) 11.0 RAS# to CAS# delay (tRCD) 11 RAS# Precharge (tRP) 11 Cycle Time (tRAS) 28 Row Refresh Cycle Time (tRFC) 208 Command Rate (CR) 1T Uncore Frequency 1995.2 MHz Host Bridge 0x1604 Memory SPD ------------------------------------------------------------------------- DIMM # 1 SMBus address 0x52 Memory type DDR3L Module format SO-DIMM Manufacturer (ID) A-Data Technology (7F7F7F7FCB000000000000) Size 4096 MBytes Max bandwidth PC3-12800 (800 MHz) Part number AO1L16BC4R1-BUTS Serial number 2EEE0100 Manufacturing date Week 24/Year 17 Number of banks 8 Nominal Voltage 1.35 Volts EPP no XMP no AMP no JEDEC timings table CL-tRCD-tRP-tRAS-tRC @ frequency JEDEC #1 5.0-5-5-14-19 @ 380 MHz JEDEC #2 6.0-6-6-16-22 @ 457 MHz JEDEC #3 7.0-7-7-19-26 @ 533 MHz JEDEC #4 8.0-8-8-22-30 @ 609 MHz JEDEC #5 9.0-9-9-24-33 @ 685 MHz JEDEC #6 10.0-10-10-27-37 @ 761 MHz JEDEC #7 11.0-11-11-28-39 @ 800 MHz Monitoring ------------------------------------------------------------------------- Mainboard Model X540LA (0x0000017E - 0x00572020) LPCIO ------------------------------------------------------------------------- Hardware Monitors ------------------------------------------------------------------------- Hardware monitor Intel I/O Temperature 0 57 degC (134 degF) [0x39] (GPU) Clock Speed 0 848.28 MHz [0x350] (Graphics) ------------------------------------------------------------------------- DMI BIOS vendor American Megatrends Inc. version X540LA.204 date 03/14/2016 ROM size 6464 KB DMI System Information manufacturer ASUSTeK COMPUTER INC. product X540LA version 1.0 serial HCN0CX23W029516 UUID {304E4348-5843-3332-5730-323935313641} SKU ASUS-NotebookSKU family X DMI Baseboard vendor ASUSTeK COMPUTER INC. model X540LA revision 1.0 serial BSN12345678901234567 DMI System Enclosure manufacturer ASUSTeK COMPUTER INC. chassis type Notebook chassis serial HCN0CX23W029516 DMI Processor manufacturer Intel(R) Corporation model Intel(R) Core(TM) i3-5005U CPU @ 2.00GHz clock speed 2000.0 MHz FSB speed 100.0 MHz multiplier 20.0x DMI Physical Memory Array location Motherboard usage System Memory correction None max capacity 16384 MBytes max# of devices 2 DMI Memory Device designation ChannelA-DIMM0 format DIMM type unknown DMI Memory Device designation ChannelB-DIMM0 format SODIMM type unknown total width 64 bits data width 64 bits size 4096 MBytes Storage ------------------------------------------------------------------------- Drive 0 Device Path \\?\scsi#disk&ven_hgst&prod_hts541010a9e680#4&9703a1&0&000000#{53f56307-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b} Type Fixed Bus Type 11 Name HGST HTS541010A9E680 Capacity 931.5 GB SMART Support Yes Volume c:\, 686.3 GBytes (82.3 percent available) USB Devices ------------------------------------------------------------------------- USB Device Realtek Bluetooth 4.0 Adapter, class=0xE0, subclass=0x01, vendor=0x0BDA, product=0xB721 USB Device Dispositivo compuesto USB, class=0xEF, subclass=0x02, vendor=0x04F2, product=0xB52B Graphics ------------------------------------------------------------------------- Number of adapters 1 Graphic APIs ------------------------------------------------------------------------- API Intel I/O Display Adapters ------------------------------------------------------------------------- Display adapter 0 ID 0x4000000 Display name \\.\DISPLAY1 Name Intel(R) HD Graphics 5500 Board Manufacturer ASUSTeK Computer Inc. PCI device bus 0 (0x0), device 2 (0x2), function 0 (0x0) Vendor ID 0x8086 (0x1043) Model ID 0x1616 (0x10D0) Revision ID 0x9 Performance Level 0 Core clock 848.3 MHz Win32_VideoController AdapterRAM = 0x40000000 (1073741824) Win32_VideoController DriverVersion = 20.19.15.4549 Win32_VideoController DriverDate = 11/10/2016 Monitor 0 Model () ID BOE066E Serial Manufacturing Date Week 1, Year 2015 Size 15.3 inches Max Resolution 1366 x 768 @ 59 Hz Horizontal Freq. Range 0-0 kHz Vertical Freq. Range 0-0 Hz Max Pixel Clock 0 MHz Gamma Factor 2.2 Register Spaces ------------------------------------------------------------------------- Register space PCI Register space PCI #2 Register space PCI Express, base address = 0x0F8000000 Register space SMBus, base address = 0x05040 ___________________________________________________________________________ Help please if anyone knows or has any idea how to solve this installation problem thanks
  3. Hello! First of all, im new on the forums so i dont know if i placed this thread correctly. If so, please move it and im sorry! Anyway, here is my problem! When i want to install Hackintosh Zone (high sierra) i run into a error message right at the end of the installation: 'An error occurred while running scripts from the package "dart0.pkg" ' I've googled for 2 days now, but i can't really find any information about the problem i have. I do not run into any problems while booting from the USB and the installer loads just fine. Can anyone help me out with a good explaination of 'Dart0.pkg', what it is, what it does and how i can fix this? Bootflags (default one by the boot USB) -v, dart=0, -darkwake=0, -disablefxfirmware Also, the bootflags say something about a 'dart' thing (dart=0?). Might that be something or am i guessing wrong? I also tried to remove dart=0 Kexts I unchecked all the Graphics kexts since UHD630 is supported in High Sierra I read something about USB3.0 and Dart0.pkg so i unchecked that after some tries aswell. PC Specs Gigabyte Z370P Intel Core i5 8600k 8GB DDR4 RAM Thanks in advanced <3 Edit: The installer doesn't let me save a error log to my external HDD -> No permission
  4. Hello, I succesfuld installer High Sierra from Hackintosh Zone on my PC. All components works. USB Mouse, USB Keyboard, USB Wi-fi (TP-Link), Audio. But I have a problem with mouse cursor. For example: after I resize the window cursor won't change back to normal pointer. It happens with every type of cursors (hand, resize etc). It happens on clean installation. No Adobe soft (I read something about Adobe soft, that could do that). Do you have any idea what should I do? Second problem, that I have: I can't shutdown/sleep/log-out properly. When I'm trying to do that things, OS become frozen. I just see gray screen with cursor, but I can't even move that cursor. I must do hard-reset when it is happening. Third problem: I can't boot without USB. I chose Clover EFI (because I have non-UEFI motherboard. Tried Clover UEFI, but it didn't work properly. Graphics won't work). Any idea what can I do? It's no big problem for me, but I want to do that as it should be. Thanks!
  5. Hello, I'm having a problem during installing OS X High Sierra on my PC, after preparing the usb with transmac and dmg file and setting the bios, I start the installer and press on install some process of installation goes on and suddenly process stuck and it show some error on screen {Date & Time }iMac.local com.apple.xpc.launchd[1] (com.apple.windowServer) <Notice>: Service only ran for 0 seconds. pushing respawn out by 10 second. {Date & Time}iMac.local com.apple.xpc.launchd[1] <Error>: Host-level exception raised: pid = 713, thread = 0xb1e7, exception type = 0xd, codes = {0},states = {0} the whole process in screen is stuck in these two line, and in 2nd line pid value and thread keeps changing for forever time .i tried the same process again and again but every time i stuck at this same these two lines .Someone could tell me why? because it's been a week that I try to find a solution. Thanks in advance
  6. Hey everyone, I recently tried to install Hackintosh Sierra Zone on my PC. The installation went fine, after using a FakeCPUID, but when I installed the Nvidia Pascal drivers they wouldn't switch upon rebooting. Also every single website failed to load, and I was stuck at a small resolution. Does anyone know why this problem is and how to fix it? I will post my specs below: My Specs: Motherboard: ASUS H110M-R CPU: Intel Pentium G4560 GPU: Gigabyte GTX 1050 Ti OC RAM: Corsair Vengeance DDR4 @ 2666Mhz Storage: WD Blue 1TB 7200rpm HDD
  7. Wifi problem on Yosemite I have install Niresh Yosemite 10.10.1 and canot get wifi, The system does not recognize USB adapter. I got two USB adapters: (D-link DWL-g122) and (tp-link TL-WN722N). D-link DWL-g122 worked on Niresh Lion 10.7.5 with "Ralink Wireless Utility". I copied that application from Lion to Yosemite applications, but it won't work. I attach that file (Ralink Wireless Utility). Does anyone know how to install Ralink Wireless Utility from Lion to Yosemite applications ? If anyone have any other solution, please let me know.
  8. nVidia GT730 ve Sierra

    nVidia GT730 ve Sierra Merhabalar, Asus H61M-K anakartım ve ona bağlı nVidia GT730 2GB ekran kartım var ve linkteki gibi sıkıntı çıkartıyor. Önce Unibeast ile UEFI kurulum yapıyorum, ekran kartını gösteriyor Hakkında kısmında ama işleme almıyor sadece görüyor. nVidia Web Driver kurduktan sonra da hataları veriyor. Clover ile boot ederken dart=0 komutu ile başlatıyorum. SMBIOS kısmından iMac 14,1 seçili ve SystemParameters kısmında Nvidia seçili. Acaba bu sorunu çözebilir miyiz? Teşekkürler.
  9. System preferences "Loading" HELP! So i just installed mavericks on my laptop, everything works fine (except wifi of course because my card is not compatible) But i have a problem, when i enter system perferences, and click on Users & Groups, or Network, or ANY other tab except for general. It just says "Loading" but the setting never pops up, only way to close it is to force close the system preferences.. I have tried to repair the disc premissions but that didn't work, still the same problem, can anyone help me? Thanks.
  10. problem with bluetooth Handoff with bluetooth!!!!!!! I need help to enable handoff, I get it the other day using BTfirmwareuploader and without modifying anything but yesterday I had to recover the system for a problem with kernel because I'm a lot of time modifying and testing new things with kexts, I've tried to do exactly what I did the day that that worked, but know I can't, please help me to fix that, my bluetooth spects are: Versión del Software Bluetooth Apple: 5.0.0f18 Hardware, características y ajustes: Nombre: iMac de Thewavedestroyer Dirección: b0-10-41-23-15-16 Compatible con Bluetooth LE: Sí Compatible con Handoff: No Compatible con Instant Hotspot: No Fabricante: Qualcomm Atheros Transporte: USB Versión del firmware: 7.12545 (7.1) Alimentación Bluetooth: Activado/a Modo visible: Desactivado Conectable: No Búsqueda automática de dispositivo apuntador: Activado/a Activación remota: Activado/a ID del fabricante: 0x0489 ID del producto: 0xE078 Versión HCI: 4.1 (0x7) Revisión HCI: 0x3101 Versión LMP: 4.1 (0x7) Subversión LMP: 0x01 Tipo de dispositivo (mayor): Computer Tipo de dispositivo (completo): Mac Desktop Clase de dispositivo compuesta: 0x380104 Clase de dispositivo (mayor): 0x01 Clase de dispositivo (menor): 0x01 Clase de servicio: 0x1C0 Búsqueda automática de teclado: Activado/a Servicios: Transferencia de archivos Bluetooth: Carpeta que pueden explorar: ~/Public Al recibir ítems: Aceptar todo sin avisar Estado: Desactivado Intercambio de Archivos Bluetooth: Carpeta para los ítems aceptados: ~/Downloads Al aceptar otros ítems: Guardar en ubicación Al recibir ítems: Aceptar todo sin avisar Estado: Desactivado Compartir Internet por Bluetooth: Estado: Desactivado Puertos serie de entrada: Bluetooth-Incoming-Port: Canal RFCOMM: 3 Se necesita autenticación: No
  11. Help me !!! Wifi connection problem. I successfully installed niresh mavericks and found my wireless driver...when i choose wifi network and enter my wifi passward it says connection failed...Please help me how can i connect to wifi
  12. Yosemite 10.10.5 Slow & Glitchy graphic on log in Problem Intel Core i7 8Gb DDR3 Board - Gigabyte H97D3H Nvedia 750 ti I have also tried nv_disable=1 and nv_drv=1 but not working for me Also in graphic card name it is showing Nvedia chip Model 7Mb
  13. EL Capitan USB Audio Problem Hey guys i have new problem I just realised that my USB Audio interface as my default device and now i don't know what to do to fix it...I see on the internet that is a bug with official El Capitan release..So guys anyone know how to fix this problem? And one more thing i still have problem with my AMD R7 360 graphics i use yosemite and now i install El Capitan in hope that El Capitan will fix my problem with graphics but no so if anyone can help me with that problem I'd be grateful btw i know about AMD8000 Controller.kext and AMDX4000.kext but i tried to install it and kext are installed but graphics is still no working
  14. Hackintosh not loading

    Hackintosh not loading Hi guys, I created a bootable USB with Yosemite using TransMac for Windows. I installed Mac on my new SSD. It finish the installation, asks me for a reboot to complete installation, and when I try to boot, the loading screen at about 40%. If I try to boot without the USB installer insert, it goes directly to BIOS. My specs: MB: H81M-A CPU: i3 4170 GPU: Asus GTX 750ti STRIX 4gb RAM RAM: 8gb DDR3 SSD: SanDisk SSD Plus 240gb Please help! Sorry for my bad English
  15. Boot problem stuck at apple logo El capitan Hello everybody.. I assume there are lots of problems like this, but suddenly my new hackintosh gets stuck at the apple logo. I have no idea why this is suddenly the case. I didnt change anything. Another post said that i should make a picture of my screen so i attached that pic too. I cant see anything strange, but im definitely not an expert on this. I managed to build one and install everything, but this is a little to techy for me and i need my computer for work, so this is very inconvenient.. . I hope you can help me. Specs: - Gigabyte GA-Z170x - gaming 5 - i7 6700k - 32 gb ram - 512gb SSD - 3x1TB Raid - GTX 960 4gb
  16. Yosemite zone installation problem (log file included) Hi, I tried to install yosemite zone on my pc that have this specs: CPU: intel g2030 3.0 ghz RAM: 4gb GPU: intel graphics And tried to configure bios like in the installation tutorial, but when the installation is in progress; after like 80% the installer stops and shows me a log file, so please read it and help to install yosemite zone on my computer. Installer Log 27-May-2016.txt
  17. Installing Yosemite on Aspire 6530G - Kernel Panic Hello, I have problem with installing hackintosh to my Aspire 6530G. Sata set to AHCI. Tried this boot flags: PCIRootUID=Yes/No , USBBusFix=Yes, GraphicsEnabler=Yes/No, -x , -f etc.... Kernels: /amd64 , /amd No difference. HW Specs: -Turion X2 Ultra ZM-82 @2.2Ghz -4GB DDR2 (667Mhz, 2x2GB) -Chipset AMD M780G (CPU-Z) -ATi HD 3650
  18. ATI 4850 10.10.5 problem

    ATI 4850 10.10.5 problem Hi guys. I have just one question! I install Yosemite Zone 10.10.1 on my PC and everything was great, installed kext for graphics card and for Audio. After I did update on 10.10.5 my graphics card acceleration isn't working. I tried everything. Do I need diferent kexts for my graphics card? Thanks in advance.
  19. Yosemie Zone 10.10.1 loading darwinx86_64 bootloop First of all, I apologize for any grammar/spelling mistakes, but English is not my native tongue and I am writing this in a hurry. I'm in need of help. I will be very grateful if somebody helps me through resolving this problem. First of all here is my rig:(Its very outdated - theoretically I should not have any problems...) MB: Asrock P45XE CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Overclocked if it matters ?!) GPU: Nvidia GeForce GTS250 1GB Dark Knight Edition DDR3 HDD:Hitachi 500gb 7200rpm Ram: Some Kingston 2x2gb ddr2 I forgot running clock speed Bios: American Megatrends flashed to 1.70ver. for my mobo. I don't think I messed something in the BIOS, checked 4 times. I turned every AHCI settings on + some kind of ACPI HPET Table [On] When I use the -v boot flag it loads without problems to a point where it just says: Loading Darwin x86_64 and it lists the boot arguments:root-dmg=file:///BaseSystem.dmg kext-dev-mode=1 -force64 ahcidisk=1 debug=8 darkwake=0 dmar=0 -v. I needed to record a video and then slow motion it in order to see what was happening because, after this final line in the verbose it just reboots without any errors whatsoever. Before that it was loading some VoodooPS2mous.kexts without any errors. I looked for people who ran a similar configuration as mine pc and pretty much I should not have any problems I guess not... I think it is a very simple problem that is holding it down to boot but I can't seem a way to make it do so. I used many combinations of boot flags, but none of them helped. If anyone has any suggestions I will be very grateful if they share them with me! Thanks!
  20. Please i need help for this problem .. i tried with Win32DiskImager and Transmac Hp Elitebook 8570 pCore i58g ram ati 7650m 750g hdd
  21. installing Niresh's Yosemite. My system started first with nv_disable=1 after account creation. But after reboot I can't pass login screen, because spinning ball. Safe mode doesn't help.
  22. Hello everyone! I decided to download yosemite zone and use this OSX on my laptop. Before I tell about my problem, I will show my Hp parametres HP Pavilion Notebook, acpi x64-based pc Processor: Intel® Core™ i3-5020U CPU @ 2.20GHz, 2195 MHz, (SSE2, SSE3 (MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4,1, SSE4.2, EM64T, VT-x, AES, AVX, AVX2, FMA3 Southbridge: Intel Broadwell-U PCH L-P Rev. 03 Graphic card: Intel® HD Graphics 5500 (Board Manuf. 0X103C (0x809A), ADM Radeon ™ R7 M360 1600x900 Audio codec: Realtek (10EC 0290) Metwork card: Broadcom 802.11n Network Adapter/ Broadcom BCM43142 802.11 bgn Wi-Fi M.2 Adapter, Realtek PCIe Fe Family Controller #2 Intel® 9 Series Chipset Family SATA AHCI Controller, hpDVDRW__GUB0N Mouse compatible with HID Synaptics SMBus TouchPad Keyboard PS/2/ HID I have Windows 10, I created one more partition for Yosemite. In bios I changed from UEFi to Legacy. My problem: 1. I downloaded Yosemite zone and restore image using TransMac on my USB pendrive. I had a problem to run pendrive: a) when I dont use any boot flag I get a message: " Error parsing plist file" b ) when I write -v I get info " Error encoutered while starting up the computer" I have changed pendrive and restored image like before Now I have another problem: a) when I choose my yosemite partition and push enter, I have logo Hacintos Zone and thats all b ) when I use mamy bootflags (iv, ix, is, and many more), after downloading some data I have black screen Can somebody help me and explain, why I have these problems. Maybe I made some mistakes? Thanks for your help
  23. Specifically, I installed Yosemite 10.10.1 on laptop Lenovo P500, but I do not have internet. Wi-Fi not at all, , so I hooked up DSL cable from the router to a laptop. Also I got another cable from router to the PC. I see that's Ethernet connected, plugged cabble, all ok. but when I try to 'surf' , Safari does not load my page at all. The NETWORK STATUS says ISP Failed, Failed Internet and Server Failed. I tried all kext files, deleted cache files and still nothing. If someone has experience with Hackintosh to help me, this is killing me.
  24. Display Driver Problem

    Hi, I have installed OSX Mavericks on my PC and its working fine. But my only problem is with display driver. can somebody help me? where i can get driver for intel 945 graphics. my graphics memory on windows is 256 mb. but on mac, it show only 3 mb!!! please help.
  25. Apple logosundan öte gidemedim

    Merhaba arkadaşlar. Bir türlü kuramadım pc me hackingtosh u ve neredeyse her amd destekli versiyonunu denedim. amd64 ile girince apple logosundan öte gitmiyor. amd64 -v ile gidince birşeyler yüklüyor ve siyah ekranta takılıyor. Pc bilgileri: BIOS: InsydeH2O Version CCB.03.73.061.30 Processor: AMD E1-2100 APU with Radeon(TM) HD Graphics (2 CPUs), ~1.0GHz Memory: 6144MB RAM Available OS Memory: 5572MB RAM --------------- Display Devices --------------- Card name: AMD Radeon HD 8210 Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc. Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x9834) DAC type: Internal DAC(400MHz) Display Memory: 3781 MB Dedicated Memory: 995 MB Shared Memory: 2785 MB Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz) Monitor Name: Generic PnP Monitor Monitor Model: unknown Monitor Id: LGD033A Native Mode: 1366 x 768(p) (60.019Hz) Output Type: Internal
×