Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stuck at'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
  • Distro
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Interests

Found 2 results

  1. Downloaded yosemite-zone Haswell supported restored with restore.pkg got two partitions like this, booted with UEFI and got clover booted now when started with /haswell it shows a apple logo with no progress bar and it stays there forever. Entered bootflags like cpus=1 GraphicsEnabler=No -v -x -f i loads than shows black screen I It also stays forever. What to do?? I got Hp Envy 15-u110dx x360 Processor : intel core i5-5200U CPU@ 2.20Ghz Graphics : Intel HD Graphics 5500 RAM : 8GB HDD : 1TB
  2. Yosemite Zone 10.10 i5 430m hp dv6 amd vision phenom 2 quad core hp dv6 both freeze at spinning "/" cant even get to the point to type /hp or anything tried a modded bios on the i5 still freezes at spinning "/" tried to boot clover using 6 just gives me a cpu caller error and freezes if someone could help id be grateful
×