Search results - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'yosemite zone'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • MacPwn
  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh ISO (Hackintosh Distro)
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts

Forums

  • Hackintosh Zone Releases
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • Guides
    • Installation guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra

Found 33 results

  1. hii i am using samsung laptop intel i3 M370 2.40 Ghz nvidia geforce M315 graphics when i boot from usb, firstly show some code and after this show a dialog box . in this box , showing a phone and laptop, one by one. on the top of the screen, showing apple logo and "Language Chooser". i am not able go next step. plz help me.
  2. After Upgrade to Yosemite 10.10.5 no correct USB Sound Hello, After I have upgraded to 10.10.5, the sound from the USB sound card does not work properly anymore. The Kext AppleUSBAudio can not find the Kext IOAudioFamily at startup, although it is present and is loaded at startup. Under 10.10.1 everything worked without problem. MacOS should support compatible USB sound card plug and play. In some Kext is probably a mistake. I hope you all can help me. Best regards, Hello
  3. HP 15-ac118la Problem I download Yosemite Zone (10.10.1) and when i tried to install appear this read hfs+ file hd(0,1)/System/Library/Extensions/VoodooTSCSync.kext/Contents/macOS/VoodooTSCSync 33384 problems encountered while starting up the computer. pausing 5 seconds... And after that the screen goes with the Hackintosh zone logo, but if i put the boot flag "-v" the screen goes black The macOS on the directory is my USB I try the /hp /hp 1 -v -x boot flags but appear the same error My laptop is a HP 15-ac118la This are my specifications: http://support.hp.com/ca-en/document/c04808251 I search for this problem and only found 1 forum and say something about a bootflag tha start with /haswell i tried but i have the same problem. Thanks.
  4. Question: How do I update from Yosemite Zone to macOS Sierra? Dear forum, My question is about Yosemite Zone. It works perfectly now but I want to update to Sierra to run some apple apps. Thanks for help! Laurent
  5. Stuck on Missing Bluetooth Controller Transport Hi all, I'm fairly new but stick with me. I've just completed the first half of the Yosemite Zone install. Now when I boot and select my hard drive with the OS installed to complete the installation and begins setup I keep getting stuck on the one line "****[IOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport!" After googling around I found that I had to delete the two kept files "AppleIntelHD*.kext" and "AppleIntelF*.kext (http://www.hackurmac...blems-with.html). After more googling around and learning how to do that through single user mode (http://www.osxlatitude.com/remove-kext-from-single-user-mode/).Making sure I typed everything correctly including capitals, punctuation, spaces and whatnot. I got all the way to step 7 where I had to run myfix but when I did it spat out an error saying that the command didn't exist. I tried a few times making sure everything was spelt correctly and it was. I wasn't sure really what to do so I preceded to reboot the system and I'm still stuck on the same error. Does anybody else know how to fix this error or know of a different way to delete kexts? Thanks in advance, Royce Like This
  6. Yosemite Zone Black Screen On Installation (Bootloader Crash) ! I am trying to install Niresh's Yosemite Zone on my Custom PC powered by i5 6500, MSI B150 Mortar MotherBoard and 8gb ( 2 x 4 GB)Ram. The Monitor is Connected via HDMI to the Motherboard. I have Disabled VT-D and CFG Lock in Bios And also Switched to AHCI Mode( Default). HPET Mode is Enabled as well. ( I don't know that other things to alter as I have I think done everything).However, I cannot get to the installation menu of OS X because Screen goes Black (or say Boot loader Crash). Can anyone Please Help?...I will really be grateful to anyone who takes me out of this Problem. Please Watch this Video to know the complete scenario...
  7. Getting stuck at Yosemite Boot Logo! Alright so first off I am trying to install Yosemite Zone 10.10.1 onto my PC (Pentium G4500, Intel HD 530, 8GB DDR4....) and I keep getting stuck at the Hackintosh Zone boot logo. I start my PC, my USB shows up, I click it, and then I select the Yosemite file on the USB using the built-in Chameleon 2.2 and then it loads and then it gets stuck on the Hackintosh Zone logo (I don't even get to the installation). I have tried using -x (Safe Mode) and -v (Verbose Mode) and nothing seems to work. In Verbose mode, nothing shows up so I guess it's not even starting to load the installation? Please help. Also if anyone needs me to make a video showing what is happening I can do it. Thanks
  8. Wifi didn't working on yosemite zone! my wireless card isQualcomm Atheros AR5B125 Wireless? Wifi didn't working on Acer Aspire E1-571 My Wireless card is: Qualcomm Atheros AR5B125 Wireless Network Adopter i'm using Yosemite Zone 10.10 Please send me Kext file on my email TahirASPIRE@gmail.com
  9. Wifi didn't working on yosemite zone! my wireless card isQualcomm Atheros AR5B125 Wireless? Wifi didn't working on Acer Aspire E1-571 My Wireless card is: Qualcomm Atheros AR5B125 Wireless Network Adopter i'm using Yosemite Zone 10.10 Please send me Kext file on my email TahirASPIRE@gmail.com
  10. Stuck at hackintosh logo

    Stuck at hackintosh logo So I'm totally new to the hackintosh and how to install it. I downloaded the Yosemite-zone iso and burned it on a DVD using poweriso, managed to go past all the instructions about adjusting the UEFI/BIOS and booted from it. Things were working fine until the gray screen with the hackintosh logo appears then everything just freezes at this point. I did read a question here on the forums with the same problem on a laptop similar to mine. Anyways here are my specs: http://support.hp.com/us-en/product/HP-15-Notebook-PC-series/8499326/model/9788491/document/c04998981/ . So if there are problems with SKYLAKE processors, is there any walkthrough on how to fix it? or should i look for a el capitan distro? Thanks.
  11. Yosemite zone installation problem (log file included) Hi, I tried to install yosemite zone on my pc that have this specs: CPU: intel g2030 3.0 ghz RAM: 4gb GPU: intel graphics And tried to configure bios like in the installation tutorial, but when the installation is in progress; after like 80% the installer stops and shows me a log file, so please read it and help to install yosemite zone on my computer. Installer Log 27-May-2016.txt
  12. Stuck At apple logo

    Stuck At apple logo HI, i am deep v shah i have successfully installed yosemite on my pc but when i try to boot up the pc stucks at apple logo My specs is AMD FX 8350 4GB RAM 160 gb of SATA hard disk Graphics Card gigabyte NVIDIA geforce gt 730 2gb ddr5 I have tried this boot-flags npci=0x2000 -s -v -x When i use -v boot flag it stuck at [PCI configure begin]
  13. Yosemite Zone won't Install I tried to install Yosemite-Zone 10.10 because that was the only one that would boot from a usb. When I boot from the USB it takes me to the clover screen not classic black and white bios like screen. When I click 'Boot Into OSX' it takes me to a black screen with a white apple logo and stops moving. When I try to run in Verbose or Safe mode it gets to the part when it places periods a second time then it places a lot of plus signs and freezes please help me! Computer: Toshiba Satellite CL45 Intel Celeron Processor 2GB DDR3 Ram
  14. Hard drive not shown

    Hello Guys I have been trying to install yosemite zone 10.10.1 with bootflag " /amd64 -v npci=0x3000 " . The installer has successfully been configured but when wanna format my drive I'm not able to see my internal drive. My SATA controller Is set to AHCI . It would be extremely appreciated f s.o can help me through this issue if I should try a kext or change s.th on BIOS etc My system info is attached .
  15. I TRIED TO INSTALL YOSEMITE ZONE IN MY PC THE INSTALLATION PROCESS WAS SMOOTH , BUT AFTER THE INSTALLATION GETTING THIS SCREEN WITH HALF DISTORTION CORE I5 -2400 PROCESSOR AND I AM UPLOADING MY BIOS IMAGES ALSO PLS HELP ME OUT LP.
  16. Hard disk not found

    hi everyone, i m new here .i have prob installing yosemite zone on my amd pc with 2.70 ghz ,single processor,2gb ram,single 80 gb harddisk,i can install in vbox no problem.but when i try to install on my pc the disk utility do not show my hardisk .pls help anyone.i have changed hardisk to ahci in bios and hpet enabled.
  17. Hard disk not found

    hi everyone, i m new here .i have prob installing yosemite zone on my amd pc with 2.70 ghz ,single processor,2gb ram,single 80 gb harddisk,i can install in vbox no problem.but when i try to install on my pc the disk utility do not show my hardisk .pls help anyone.i have changed hardisk to ahci in bios and hpet enabled.
  18. I downloaded Yosemite Zone 10.10 and installed it from the USB drive. But now, it won't boot. Booting straight to the HDD gives me sort of a colourful static. And booting into OS X from the USB drive shows this screen on verbose mode. Will appreciate if someone helps. My specs: Intel Core 2 Duo, 4GB DDR3 RAM, Intel HD 2000 integrated graphics. Please help.
  19. I have installed yosmite on vmware using yosemite zone can i update it to El captain directly from mac store ? I am newbie in Hackintosh
  20. I have an acer which has intel i5 processor and ati hd5650 graphics card. I installed yosemite zone but my graphics card doesnt work with that. I tried everything i could find to solve it. Do you have any solution?
  21. Sorry if I do anything wrong, not really sure how to post here! Please be gentle =) Firstly, my specs. Mobo: GB 970A-DS3P CPU: FX-8350 GPU: EVGA GTX 960 RAM: 12GB HyperXWell, to the problem: I've managed to install, using the bootflags "/amd1 -v npci=0x2000". I've installed it to a 300GB Partition. Post installation, I am unable to boot. I am stuck at a weird location when using what I used to install ("-v npci=0x2000" (and "npci=0x3000")): https://i.imgur.com/De0etyih.jpg. I've tried adding PCIRootUID=1/0, GraphicsEnabler=No, maxmem=4092, in different combinations, as well as Disabling USB 3.0 Controller as I read somewhere. When mixing the bootflags, the freeze location varies, but it's always around that area. I'm using Niresh Yosemite Zone 10.10.0. I'd really love some help. - kenn. UPDATE: I managed to get past it! I reinstalled OS X (using "/amd1 -v npci=0x2000" to enter), Disabled IGPEnabler in the installer, and used the boot flags: "-v npci=0x3000 nv_disable=1" in addition to the Chameleon boot flags. I am now currently at a problem after installing nvidia web drivers, in which when I boot, I either boot into a white screen, or with verbose a screen of never-ending nvidia messages. Sometimes I can get past it using GraphicsEnabler=No, however I can't seem to get past log in screen, it just loads forever after I attempt to log in. I can get past it completely using nv_disable=1, however it is very low resolution with very laggy GUI.
  22. i tried to install Yosemite Zone in my laptop toshiba c55 : the install is reboot before entering installation screen .. any help please
  23. i tried to install Yosemite Zone in my laptop toshiba c55 : the install is reboot before entering installation screen .. any help please
  24. So I wanted to update my hackintosh running on the latest Yosemite Zone to 10.10.3. How can I do that without causing kernel panics and error? I currently have a HP Pavilion dv6 running smoothly Yosemite Zone 10.10.1 Intel Core i5 Intel/AMD graphics And when I had Niresh Mavericks installed i wanted to update it to 10.9.5 and found this link: https://www.hackintosh.zone/forums/topic/4391-msi-z87-g45-gaming-and-how-i-did-to-make-it-work-with-mac-os-x-and-update-it-to-1095/ This tutorial helped me successfully update Mavericks to 10.9.5 without errors or kenel panics, will it work if i do the same? Thanks in advance.
  25. So right of the bat the computer I am using specs are as follows: CPU: AMD A10-5800K (Quad Core 3.8 GHz) Graphics: Radeon HD 7660D (Integrated with the CPU (Yes, I know I should be using a non-integrated graphics card.)) Memory: 8GB Corsair Vengeance DDR3-1600 Power Supply: CoolMax 400W ATX Motherboard: Gigabyte GA-F2A78M-D3H Audio Chipset: Realtek ALC887 So, I am wanting to install Yosemite Zone onto this computer up there but ran into a few issues while installing it. First of all I know integrated graphics is the real problem here, unfortunatly, I am rather low on money so I can not afford a graphics card for my computer at the moment. I was able to get my computer to boot using the bootflags -v GraphicsEnabler=No IGPEnabler=Yes In anycase it loaded and worked! But here is my problem. The graphics are simply so bad, it makes the operating system hardly usable for general use. My question: I would like to know if there are any other bootflags I may be able to use in order to boot it that wont detroy the graphics (If the bootflags I used were the actual cause of the graphics being like that. Certainly not saying it isnt the integrated graphics =P) If those bootflags were the best I am going to get, could anyone recomend me a graphics card that would work with my system that would be good for Yosemite Zone? What do the graphics on my computer look like when in Yosemite Zone?: Very shaky you could say. Like imagine a really poorly done gif or movie where you can see pretty much the current frame and all the frames behind it. Mouse is also very laggy and sometimes pixels may stay on the screen when doing a drastic change. Any help on this would be appreciated and I would be more than happy to provide more information as needed!
×